Mirabela Dauer are o dragoste neîmplinită

Numele cântăreței Mirabela Dauer nu mai are nevoie de nicio prezentare. Chiar și cei mai tineri au auzit despre cunoscuta solistă și despre cariera sa de zeci de ani.

La 76 de ani, interpreta piesei „Fotoliul din odaie, etalon pentru artistă, rămâne una dintre cele mai populare cântărețe din România.

Recent, ea a făcut declarații în cadrul podcastului lui Mihai Morar de pe Youtube și a povestit despre marea sa dragoste rămasă neîmplinită.

După ce a încheiat mariajul cu fostul soț, Dan Alexandru Popovici cu care are un fiu, cântăreața a fost implicată într-o relație cu un bărbat stabilit în America.

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea.

Care a durat niște ani. A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă” a povestit artista.

Ea a vrut să renunțe la relație

Povestea de dragoste s-a încheiat în 2000, la inițiativa cântăreței. Mirabela Dauer regretă că nu s-a căsătorit cu bărbatul respectiv. Ea a explicat că nu și-a dorit să se stabilească peste Ocean.

„L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000. Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Eu am făcut-o… Mă diviniza”, a povestit câtăreața, în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”, de pe YouTube.

Între timp, bărbatul cu care Mirabela ar fi vrut să se căsătorească s-a stins din viață. Artista a spus că dragostea de România a fost mai puternică decât sentimentele față iubit.

„Și, din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el. Cu el aș fi vrut să mă căsătoresc, a treia oară. Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm.

Nu știu ce mă ține în țara asta. Dar dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea dragoste”, a mai spus ea.