Ioana Tufaru va merge câteva zile pe litoral, în luna iunie

Luca, fiul ei, iubește marea, la fel ca ea, și abia așteaptă vacanța de anul acesta.

„Urmează vacanța mare. Mergem la mare, unde să mergem. Păi lipsește o vară fără mare? Nu se poate. Doar că anul acesta am zis să mai schimbăm.

Noi, de obicei, mergeam în Costinești, dar proprietarul locației unde mergeam a închis. Are o vârstă și nu mai putea să facă față. Spunea de anul trecut că vrea să închidă.

Acum am făcut o rezervare la Eforie Nord, la o pensiune foarte frumoasă. N-am fost niciodată, dar am văzut poze. Sperăm să fie fain. Mergem în iunie. Așteptăm bănuții să intre întâi”, a declarat Ioana Tufaru, pentru ciao.ro.

Pentru a nu cheltui foarte mulți bani, familia Ioanei Tufaru nu cumpără lucruri pe care nu le consideră neapărat necesare.

Ioana Tufaru caută de fiecare dată un anumit tip de cazare

Aceasta preferă să gătească mâncarea la cazare. Fiica Andei Călugăreanu cheltuiește în jur de 1000 de lei cu cazare cu tot.

„Noi gătim, da. Asta și caut, cazări care au bucătărie în curte. Mai faci un ou, mai faci o supă. Aaa, dacă în cele 5 zile sau cât stăm, mergem o dată la o terasă, e cu totul altceva. Dar așa, nu. Gătim acolo.

Eu am spus mereu: dacă nu ești un om cu fițe, se poate sta la mare și cu bani puțini. Cred că vom cheltui cam cât am cheltuit de fiecare dată. În jur de 1000 de lei, 1500 de lei cu cazare cu tot.

Pentru că, ți-am zis, noi nu suntem genul să ne lăfăim. Pe plajă, de obicei nu ne cumpărăm nimic. Poate câte un frappe eu și Ionuț.

Sucuri ne luăm de acasă. Adică le luăm de la magazin, le punem în frigider și apoi umplem sticle mici de jumătate de litri. Atât că se încălzesc foarte repede, asta e problema.

Am zis că vrem să cumpărăm o ladă frigorifică. De când tot spunem că vom cumpăra, dar n-am apucat, că nah, e situația care este.

Vedem, poate reușim să cumpărăm. Lui Luca îi place la mare… E înnebunit. Abia așteaptă să plecăm”, a mai spus Ioana Tufaru.