Fiul Ioanei Tufaru are enterocolită. A ajuns de urgență la spital

Ioana Tufaru a trecut prin momente cumplite, după ce fiul ei s-a îmbolnăvit. Micuțul Luca nu s-a simțit deloc bine din cauza unor probleme de sănătate, așa că fiica Andei Călugăreanu a decis că este mai bine să sune la 112. O ambulanță s-a deplasat de urgență la domiciliul lor, l-au preluat pe copil și l-au dus la spital.

După multe investigații, medicii i-au pus și un diagnostic: enterocolită. Băiatul este nevoit să suporte un tratament puternic pentru a se vindeca. Ioana Tufaru s-a speriat foarte tare atunci când a văzut că starea de sănătate a lui Luca se înrăutățește.

”Suntem internați. Am ajuns la spital azi noapte (într-una dintre nopțile trecute – n.red.). Luca s-a îmbolnăvit tare rău. A făcut o enterocolită foarte urâtă.

Avea febră mare, avea vărsături continuu și scaune moi. Nu mai zic de durerile de burtă, sărmanul se simțea tare rău. Am chemat salvarea acasă”, a mărturisit femeia pentru Fanatik.

,,Eu m-am panicat foarte tare. Am plâns pentru că nu știam ce are, de e așa”

Ioana Tufaru a început să plângă și a intrat în panică atunci când a văzut că fiul ei nu este bine deloc. Vedeta spune că nu a avut niciodată probleme cu Luca, mai ales de acest fel.

”Eu m-am panicat foarte tare. Am plâns pentru că nu știam ce are, de e așa. Eu nu prea am avut probleme cu el până acum, mai ales probleme de genul acesta! M-am panicat foarte tare, mi-era foarte milă de el, că e mic și suferă atât de mult”, a continuat Ioana, pentru sursa citată.

Luca urmează tratament cu antibiotice și face injecții, pentru a se pune pe picioare. Copilul plânge adesea în spital, fapt care o îngrijorează pe Ioana Tufaru. Aceasta își pune bazele în medici și speră că totul va fi bine.

„Am plâns și plâng și aici la spital că îl doare și plânge când i se fac injecțiile. Unele sunt intravenos! Dar am încredere în medicii de aici care sunt foarte buni și mă rog sa ajungem cat mai repede sănătoși acasă”, a conchis fiica regretatei actrițe.

Ioana Tufaru, amintiri despre mama sa…

Înainte de Paște, Ioana Tufaru și-a amintit cu durere momentele pe care le trăia când mama sa era în viață. Fiica Andei Călugăreanu a dat detalii inedite despre Paștele petrecut, cu ani în urmă, alături de mama sa.

Fiica regretatei artiste a ținut să menționeze că îi este din ce în ce mai greu să își amintească momentele pe care le-a petrecut alături de artistă, de Paște.

”Am multe amintiri, îți dai seama! Sunt amintiri vagi pentru că au trecut foarte mulți ani. Știu că mergeam în fiecare an la biserică în Noaptea de Înviere.

Mergeam să luăm lumină, apoi ciocneam ouă pe care mama le vopsea. Eu de la ea am învățat să vopsesc ouă. Și, normal, venea iepurașul mereu cu dulciuri multe!”, a spus Ioana Tufaru.