De ceva vreme, se zvoneşte că Anda Adam şi soţul său nu ar mai locui împreună şi plănui să-şi încheie căsnicia, printr-un divorţ.

“Când doi oameni divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul”

Invitată la Antena Stars, artista a ţinut să clarifice situaţia, explicând că ea şi Sorin Nicolescu locuiesc în continuare împreună. Cât despre un eventual divorţ, Anda Adam a spus clar că nu consideră că asta trebuie să fie o informaţie publică.

“Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii, pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul.

Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât”, a spus Anda Adam, potrivit Spynews.

“Este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe”

Artista a mai explicat că soţul ei nu este afectat de toate aceste zvonuri, pentru că ştia clar de la început “în ce horă intră să joace”. Cât despre Evelina, fetiţa lor, copilul este perfect normal, sănătos şi fericit, dă asigurări Anda Adam, care subliniază că fericirea fetiţei este cel mai important lucru din lume pentru ea.

“Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo.

El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat, pentru că este asumat.

Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine, fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a declarat Anda Adam pentru Antena Stars.