Lucian Voicu, 30 de ani, operator de imagine la Asia Express, face meseria asta de cinci ani. Inițial, el a lucrat ca asistent de cameră la filme și seriale, dar și în montaj.

Încă din primul sezon Lucian a făcut parte din această producție. În perioada octombrie-decembrie 2018, Lucian Voicu a filmat între 10 și 12 ore pe zi, în condiții greu de suportat. Dimineața se trezea la ora cinci. Pauza însemna mâncare și odihnă, în restul timpului alergând alături de concurenți, în tăcere.

Întrebat care a fost cel mai greu lucru pe care l-a făcut în acest sezon, Lucian a răspuns:

”Fără doar și poate a fost misiunea cu urina de vacă, când concurenții trebuiau să bea câte un pahar. Inițial am crezut că Morodan și Teleșpan vor refuza să o facă, pentru că aveau și această opțiune, și vor prefera să fie penalizați. N-a fost așa! S-a văzut și pe TV că în momentele alea o mână o țineam pe cameră și alta la gură. Ficatul meu e mai sensibil și când am văzut ce trebuie să facă, a fost foarte greu”.

Potrivit unui interviu pe care acesta l-a acordat pentru Vice.com, în unele momente, au fost situații în care a trebuit să închidă camera:

„Am închis camera pentru că Morodan avea nevoie la toaletă, când noi eram pe marginea unui drum. Au fost și situații mai delicate, deoarece depindea foarte mult de zona în care concurenții alegeau să caute cazare. În India, în Tamil Nadu, o zonă foarte religioasă, oamenii erau extrem de reticenți. Eu n-am avut probleme, însă Amer, colegul meu care a filmat cu Jojo și Paul, a trebuit să închidă la un moment dat camera și să plece din locul în care erau, pentru că se adunaseră destul de mulți oameni, iar pe Paul și Jojo îi bănuiau a fi teroriști.”, a spus acesta.

Cât despre telespectatorii care se gândesc că acest show ar fi regizat, Lucian spune:

„Telespectatorii au avut acces în permanență la culisele acestei emisiuni. Așa au putut vedea că tot ce se întâmplă acolo este super real, că lucrurile care par imposibil de făcut devin posibile atunci când la mijloc e o super adrenalină, că toți cei care au participat s-au întors cu povești care mai de care mai nebune.”, a mai spus el.