Deși în prima zi a renunțat să mănânce alături de ceilalți deținuți, Liviu Dragnea trebuie să țină cont că dacă va mânca de la cantina penitenciarului riscă să se îngrașe enorm, fiindcă meniul este, conform unora, hipercaloric.

De regulă, spun unii deținuți, el conține: ciorbă de fasole cu jumări şi pilaf cu carne de porc la prânz, tocană cu slănină, seara; pentru musulmani – acelaşi meniu dar cu carne de vită la prânz şi tocană fără carne, seara; pentru diabetici– supă de legume cu ouă şi tocană cu carne de vită la prânz, mâncare de cartofi cu brânză, seara (bolnavii de diabet primesc şi trei suplimente pe zi constând din pâine prăjită cu margarină, salam şi brânză); pentru cardiaci, hepatici şi cei cu gastrită – supă de legume şi mazăre cu carne de vită şi de porc, la prânz griş cu lapte şi un măr, seara.

Printre primele lucruri pe care Dragnea le-a făcut atunci când a ajuns la Penitenciarul Rahova a fost să deschidă un televizor. Companion l-ar avea chiar pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, extrădat recent din Madagascar, scrie Fanatik.ro.