Cele mai multe magazine care participă la Black Friday sunt cele online și acestea par a fi cele mai câștigate deoarece comenzile pot fi făcute cu ușurință, iar clienții nu sunt nevoiți să se deplaseze într-un spaţiu fizic. eMAG, cel mai mare magazin online de la noi, i-a anunțat deja pe clienți că anul acesta produsele nu pot fi cumpărate din showroom.

Black Friday: Ce trebuie să ştii dacă faci cumpărături, mâine, de la eMAG

„Anul acesta, produsele din promoţia Black Friday nu vor fi pe stoc în showroom-uri. Vorbim despre o cantitate foarte mare de produse, peste 120.000 în total, și ne așteptăm la sute de mii până la milioane de cumpărători. Când vorbim de o asemenea încărcare, lucrurile pot scăpa destul de ușor de sub control. De aceea vă asigurăm că online e mai simplu, mai ales când e vorba de o zi atât de aglomerată ca Black Friday. Aceia dintre voi care încă nu au avut ocazia să cumpere de pe site-ul nostru, cu livrarea produselor acasă, se vor convinge de acest lucru, cu această ocazie”, se arată pe blogul oficial eMAG.

LISTA completă a magazinelor online care participă la BLACK FRIDAY

Varianta livrării produselor e mai simplă decât să vă deplasați singuri după ele. Mai ales pentru cei care îşi comandă aparate electronice sau electrocasnice mari precum televizoare sau combine frigorifice. La eMAG Black Friday începe dis de dimineaţă, iar utilizatorii trebuie să ştie că nu pot comanda decât o  singură bucată din fiecare produs.

Flanco a publicat catalogul de reduceri Black Friday

Magazinele de mai jos dau startul la Black Friday de la ora 00.00
evoMag.ro
PCGarage.ro
F64 Studio
La Redoute
maguay.ro domo Black Friday la Domo a început de joi