Pentru ediţia 2016 compania a pregătit un stoc în valoare 20 de milioane de lei, cu preţuri începând de la 1 leu, menționează Agerpres. 'Campania de Black Friday la Quickmobile a fost programată cu o săptămână mai devreme faţă de cea din America, pentru că vrem să păstrăm nota de originalitate cu care ne-am obişnuit clienţii şi să le demonstrăm tuturor că suntem cu adevărat rapizi. Nu vrem să lăsăm oamenii să aştepte pentru produsele pe care ştim că au pus deja ochii. În plus, având în vedere perioada încărcată a anului care coincide cu multe sărbători legale, vrem ca toată lumea să îşi poată face cumpărăturile din timp şi să se bucure de zilele libere în familie. Ne-am propus ca de Black Friday să lichidăm toate stocurile din magazinele fizice şi din depozit', a declarat Tudor Ţiboc, general manager al Quickmobile. 

Reducerile de Black Friday de la Quickmobile sunt cuprinse între 10% şi 90% şi se aplică tuturor produselor existente în portofoliul companiei, de la smartphone-uri, dispozitive wearables (smartwatch-uri sau brăţări de fitness), gadgeturi (drone, roboţi, camere video sport sau pentru filmări la 360°) până la accesorii. 

Estimările Quickmobile arată că de Black Friday se va depăşi pragul de 10.000 de comenzi, nivel de peste 15 ori mai mare faţă de media unei zile normale, iar toate comenzile se vor livra în următoarea săptămână către clienţi. 

Quickmobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi şi accesorii din România, fiind completat de o reţea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din ţară. 

În 2015, compania s-a extins pe piaţa internaţională prin lansarea magazinului online QuickmobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene.