Deocamdată, fondul de investiţii se concentrează pe creşterea gradului de ocupare a clădirilor pe care le are în portofoliu, precum Iride Business Park şi North Center unde compania a încheiat contracte noi de închiriere.

 „Gradul solid de ocupare local în segmentul de birouri, de 90,4% la finalul primului trimestru al anului financiar 2013/2014, arată că suntem perfect poziționați pe această piață. Vom continua angajamentul nostru pentru piața din România și în perioada următoare. Avem în vedere în continuare proiectele aflate în stadiul de analiză în vederea re-activării acestora atunci când piața va arăta o evoluție corespunzătoare”, a declarat Eduard Zehetner, CEO al Immofinanz Group.

Iride Business Park și-a mărit gradul de ocupare cu 8,62% în urma ultimelor contracte încheiate. Astfel, Japan Tobacco International, chiriaș de lungă durată, încă din 2002, și-a prelungit contractul de închiriere pe o perioadă de cinci ani, pentru o suprafață de 7.100 metri pătrați.

IC Companys, companie producătoare de articole de îmbrăcăminte, este de asemenea chiriaș al Immofinanz din 2004. Compania și-a prelungit contractul pentru o suprafață de 630 metri pătrați pentru o perioadă de încă cinci ani. RX Atelier, companie care oferă echipamente de imprimare și copiere și servicii de mentenanță pentru acestea, se află în portofoliul Immofinanz din 2003.  Aceasta și-a extins recent contractul de închiriere pentru o perioadă de încă cinci ani, pentru o suprafață de 275 metri pătrați.  

Iride Business Park se află în nordul Bucureștiului. Parcul de birouri are o suprafață închiriabilă de 92.878 metri pătrați.

Pe de altă parte, North Center și-a mărit gradul de ocupare de la 45% la 73,4%, în ultimele nouă luni. Cele mai recente contracte încheiate au fost cele semnate cu doi chiriași deja existenți în portofoliul Immofinanz: Bunge, un jucător important în industria agriculturii, și URS Corporation, companie integrată în domeniul ingineriei, construcțiilor și serviciilor tehnice. Ambele companii și-au prelungit contractele pentru o perioadă de trei ani. Bunge deține o suprafață totală de 1.510 metri pătrați, iar URS Corporation are o suprafață totală de 1.500 metri pătrați. URS Corporation este de 10 ani în portofoliul de chiriași al austriecilor.  

North Center este situat  în zona Pipera și are o suprafață închiriabilă de 9.628 metri pătrați.

Grupul deține în România nouă proprietăți în sectorul clădirilor de birouri, cu o suprafață închiriabilă totală de 206.427 metri pătrați, o valoare de aproximativ 350,1 milioane de euro și o rată de ocupare de 90,4%, la 31 iulie 2013.