Toshiba prezintă, în premieră, la IFA Berlin un nou standard de calitate a imaginii prin televizoarele Quad Full HD (4K), cu diagonale de până la 84 inci (213 cm).

Seriile TL938  şi RL938 au WiFi integrat, USB Video Recording, Intel WiDi, Open Browser şi compatibilitate Skype. TL938 este 3D Ready, cu funcţionalităţi 3D impresionante şi funcţie de conversie video din 2D în 3D atunci când utilizatorii folosesc ochelarii Toshiba Active Shutter 3D (vânduţi separat). Seria WL938, cu o ramă extrem de subţire cu elemente de design JACOB JENSEN, completează gama de televizoare cu ecrane de 139 cm (55”), 119 cm (47”) şi 107 cm (42”). Seria oferă o experienţă 3D instantanee mulţumită celor patru perechi de ochelari incluşi şi prin funcţia de conversie a conţinutului 2D în 3D, crescînd astfel posibilitatea de a urmări şi mai mult conţinut 3D.

Noi Ultrabook-uri ce întregesc gama

Noul Satellite U920t este un UltrabookTM cu Windows 8 şi, în plus, cu capacitatea de a se transforma imediat, dintr-un portabil cu tastatură şi touchpad, în tabletă cu un touchscreen pe care funcţionează gesturi cu cinci degete. Performanţa oferită de un laptop şi uzabilitatea unei tablete, Satellite U920t este un laptop convertibil cu ecran de 31,8 cm (12.5’’) wide şi touchscreen, dar şi cu o viteză de răspuns incredbilă şi pornire în câteva secunde.

Tot gamei foarte populare de Ultrabook-uri Toshiba se alătură şi Satellite U940, un model competitiv ce oferă mobilitatea unui Ultrabook şi specificaţii tehnice pentru performanţă, precum cea de-a treia generaţie de procesoare Intel, placă grafică dedicată şi o selecţie practică de porturi precum HDMI, Ethernet şi două USB 3.0.

Colecţia Windows 8

Pe lângă nou-lansatele Satellite U920t şi Satellite U940, Toshiba prezintă o gamă de echipamente proiectate pentru Windows 8. Istoricul şi experienţa în piaţa de PC-uri a permis Toshiba să dezvolte echipamente optimizate pentru diferite tipuri de consum şi creaţie de conţinut. Posibilitatea practică a convertirii lui U920t într-o tabletă demonstrează funcţiile touch ale Windows 8.
Tot pe tehnologie touch funcţionează şi computerul Toshiba LX830 58,4 cm (23”) all-in-one şi laptopul Satellite P845t 35,6 cm (14”).  Un alt produs inovativ proiectat pentru Windows 8 este Satellite U840W, primul3 Ultrabook cu ecran 21:9, ce oferă posibilitatea de urmări conţinut multimedia în format cinema şi cu un impresionant sunet harman/kardon, îmbunătăţit de SRS Premium Sound 3D. Mai mult, tehnologia unică a Toshiba de împărţire a ecranului face posibilă organizarea acestuia în nouă arii diferite, simultan.