Samsung Electronics prezintă mult aşteptatul televizor OLED de 55 inch. Modelul ES9000 aduce o calitate a imaginii de neegalat, design elegant şi noua funcţie Samsung Multi-View, pentru prima oară în Europa. Printre modelele prezentate se numără şi Smart TV-ul premium LED ES9000 de 75 inch, împreună cu cel mai nou conţinut de tip Smart disponibil prin Samsung Smart Hub. Acesta include şi jocul Angry Birds, jucat pentru prima dată pe televizorul inteligent de la Samsung, folosind controlul gestual.   

Timp de 6 ani consecutiv, Samsung şi-a menţinut poziţia de lider incontestabil în industria TV din Europa, dar şi global. Anul acesta, popularitatea produselor Samsung a fost din ce în ce mai evidentă, Smart TV-urile ajungând la o cotă de piaţă de 42,9% in Europa, în timp ce televizoarele 3D aveau 44,7% cotă de piaţă. În total, Samsung ocupă 35% din cotă de piaţă în Europa a televizoarelor cu panou subţire, incluzând şi LCD-urile sau televizoarele cu plasmă, şi se indreaptă către poziţia de lider global pentru al șaptelea an consecutiv.     

Televizorul OLED ES9500 cu Samsung Multi View

Mult asteptatul Samsung ES9500 OLED TV este prezentat pentru prima dată în Europa, marcând o nouă eră pentru industria TV. Modelul ES9500 de 55 inch oferă cea mai bogată experiență a unui televizor OLED, datorită ratei de contrast nelimitate, culorilor mai bogate și unui timp de răspuns mai rapid.

Subpixelii autoemitenți ai televizorului ES9500 pot reproduce individual culori vii, creând o experiență de vizualizare unică. Tehnologia OLED este, de asemenea, capabilă să facă tranziția între mai multe grade de negru, permitând raportului nelimitat de constrast să evidențieze detalii unice ale umbrelor, formelor și culorilor discrete, chiar și în cele mai slab luminate scene.

Fără a necesita o sursă separată de lumină, timpii de răspuns ai noului ES9500 sunt foarte mici, rezultând în scene de acțiune extrem de clare și experiențe 3D realiste, fără diafonii.

Printre detaliile minimaliste ale designului televizorului se numără o ramă super-subțire, un ecran subțire și un negru distinctiv. Grosimea televizorului e mai mică spre marginile ramei metalice, iar camera de dimensiuni mici, integrată în ramă, este ascunsă atunci când nu e folosită, adăugând dispozitivului o notă de eleganță. Firele și celelalte conexiuni pot fi aranjate și ascunse în suportul central al televizorului.  

Samsung OLED TV este echipat cu noua tehnologie Samsung Multi View, datorită vitezelor mari de procesare și sistemului inovator de sunet cu capacitate wireless. Această funcție permite vizualizarea a două canale diferite în același timp pe full screen – cu posibilitatea de a auzi fiecare program separat cu ajutorul ochelarilor Samsung Multi View 3D cu căști încorporate. Cu Samsung Multi Vew nu există restricții legate de tipul de conținut pe care îl pot accesa utilizatorii, astfel încât posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate.

ES9000: Smart TV LED de 75 inch

Smart TV-ul ES9000 LED de 75 inch de la Samsung îmbină ce este mai bun în privinţa design-ului și a performanțelor, pentru a oferi o imagine deosebită. Creat cu gândul la nevoia utilizatorilor pentru televizoare mai mari și o experiență de vizionare mai interactivă, design-ul modelului ES9000 este subţire şi discret, evidenţiind calitatea uimitoare a imaginii. Având finisaje în nuanţa rose-gold, o ramă de doar 7,9 mm grosime şi o cameră video discret amplasată, modelul ES9000 inglobează esenţa rafinamentului şi cele mai bune caracteristici ale televizoarelor Samsung Smart TV.

Atât modelul OLED, cât şi modelul ES9000 LED de 75 inch beneficiază de Smart Interaction, Smart Content şi Smart Evolution – funcţii care au fost introduse pe vârful de gamă al Smart TV-urilor Samsung încă de la începutul anului acesta.