"Având în vedere poziționarea bună pe care o au pe piața locală, ne-am dorit să creștem vizibilitatea brandurilor proprii NOD, Serioux, HEINNER si Horizon și în afara granițelor țării. Prin participarea la ediţia 2013 a IFA urmărim să generăm noi oportunități de business prin stabilirea de parteneriate cu furnizori și clienți de electronice, electrocasnice și IT ce vor fi prezenți la Berlin", a declarat Răzvan Ziemba, director general Network One Distribution.

Serioux EnergyStorm şi Serioux Connect TAB sunt două tablete care vor putea fi admirate la standul NOD. Serioux EnergyStorm (S9742TAB) este prima tabletă quad core din gama de tablete Serioux și se adresează pasionaților de jocuri. Tableta are un ecran IPS multi touch de 9,7 inch, cu rezoluție 1024x768pixeli, procesor Allwinner A31s Cortex-A7 Quad-Core tactat la 1.2GHz, 16GB de memorie internă și 1GB de RAM. Tableta rulează sistemul de operare Android, versiunea 4.2.2, are conectivitate WI-FI și suport pentru modem 3G. Modelul Serioux Connect TAB (SG4C700TAB), cu sistem de operare Android 4.1, este prima tabletă din gamă dotată cu un modul GPS. Cu un ecran HD de 7 inch și conectivitate 3G, tableta este capabilă să satisfacă chiar şi cele mai exigente cerinţe, oferind acces rapid la conținutul digital în orice loc. În plus, datorită procesorului MTK 8377 Dual-Core Cortex A9 de 1.2GHz, modelul poate rula fluent mai multe aplicații simultan și oferă o experiență plăcută de utilizare.

Pe lângă tablete, NOD distribuie prin cele 3 branduri proprii o gamă variată de produse IT, electronice și electrocasnice. Serioux este brand-ul dedicat segmentului IT, cu un bogat portofoliu ce cuprinde: tablete, GPS-uri, periferice, accesorii de gaming, echipamente de rețelistică. Horizon, prin noua sa gama de televizoare LED, ofera consumatorilor calitatea produselor premium la un preț competitiv. Cu peste 25 de categorii și mai mult de 100 de produse electrocasnice, HEINNER a urcat rapid în preferințele consumatorilor datorită calității, fiabilității și prețului accesibil. Poziționat ca leader pentru categorii importante din segmentul SDA, conform studiilor de piață, în 2013 HEINNER și-a completat suita de produse cu două categorii importante ale gamei MDA, aparate frigorifice și mașini de spălat.

De la începutul lunii mai 2013, Network One Distribution a adăugat un plus de valoare brand-urilor proprii, Serioux, HEINNER și Horizon, prin lansarea serviciului Pickup & Return și extinderea garanției la 3 ani, beneficii care întăresc poziția acestor brand-uri pe piața din România și oferă avantaje multiple consumatorului final.

Network One Distribution (NOD – cunoscută anterior cu denumirea Asesoft Distribution), companie deţinută integral de Iulian Stanciu, este liderul pieţei de distribuţie electro-IT din Romania, cu afaceri de 210 milioane euro în 2012, în creştere cu 5% faţă de anul anterior. În prezent, compania desfăşoară operaţiuni pe pieţele din România şi Moldova, are o bază de clienţi formată din peste 3.000 de parteneri activi şi este furnizor important al reţelelor de retail locale.