Un argentinian pasionat de maşini a găsit soluţia perfectă pentru toţi şoferii care nu se pot despărţi de maşina lor nici măcar atunci când intră în casă.

Pablo Pérez Companc este un pilot de curse din Argentina şi fiul miliardarului Gregorio Pérez Companc, acesta din urmă fiind creditat drept cel mai bogat om din această ţară în urmă cu doi ani. Pablo este pasionat de marca auto italiană Pagani, având deja în garaj un model Huayra BC şi altul Zonda Revolucion “Black Minion”, construit special pentru circuite. Însă asta nu a fost de ajuns.

El a decis să-şi aducă încă un Pagani Zonda Revolucion fix în apartamentul său de 8 milioane de dolari din Miami. Ce-i drept, nu este o maşină completă, fiind doar o caroserie din fibră de carbon fără motor şi alte elemente funcţionale. Instalarea super-maşinii în mijlocul apartamentului de lux nu a fost una uşoară, pentru că tăierea caroseriei în părţi mai mici nu era o opţiune. În final, s-a folosit o macara exterioară care a ridicat maşina şi a introdus-o apoi prin uşile balconului.

Într-o postare pe Instagram, Pablo Pérez Companc spunea că Zonda din sufrageria sa este „doar o operă de artă”. Argentinianul a explicat că acea caroserie nu va putea niciodată structural să primească un motor sau alte părţi mecanice, iar el nu ar fi în stare să condamne o astfel de maşină să stea încuiată într-un apartament. „Maşinile de curse sunt făcute pentru a fi conduse”, a mai spus Companc, potrivit carscoops.com.