Anunțate în cadrul Mobile World Congress, HTC ChaCha și HTC Salsa sunt dotate cu buton dedicat rețelei Facebook prin care se oferă acces imediat la principalele funcții ale serviciilor Facebook, integrate experienței HTC Sense.

Butonul dedicat Facebook disponibil atât pe HTC ChaCha cât și pe HTC Salsa, devine activ contextual, fiind iluminat de fiecare dată când apare ocazia de a partaja conținut sau actualizări de status pe Facebook. Printr-o singură apăsare de buton, se poate actualiza status-ul, se poate încărca o fotografie sau partaja un link, se poate face “check-in” în localurile preferate, sau îți poți anunța prietenii ce melodie asculți. Spre exemplu, utilizatorul poate alege o fotografie a prietenilor memorată pe telefon și o poate uploada pe Facebook printr-o singură apăsare de buton. La fel de simplu, utilizatorul poate anunța pe Wall-ul propriu ce melodie ascultă prin simpla apăsare a butonului dedicat Facebook chiar în timp ce ascultă melodia respectivă.

Noile telefoane vor avea preinstalat Android 2.4 și vor oferi cea mai nouă versiune a HTC Sense pentru integrarea Facebook din toate perspectivele experienței HTC Sense.

În momentul inițierii unui apel, ecranul din care se formează numărul afișează statusul prietenului și fotografii ale acestuia, mai mult, chiar ești anunțat dacă se apropie ziua de naștere a acestuia. Aceleași actualizări sunt afișate în momentul în care ești apelat de un prieten cu care ești conectat și pe Facebook. Poți folosi, de asemenea, contactele salvate în telefon pentru conectarea cu acestea și pe Facebook sau poți personaliza telefonul cu alte widget-uri Facebook.

Prin intermediul Facebook Chat și Mail, telefoanele HTC ChaCha și HTC Salsa ușurează conectarea cu prietenii. Mesajele și conversațiile Facebook  sunt integrate în telefon și apar în cadrul inbox-ului de mesaje și mail, alături de conversațiile tradiționale.
 
HTC ChaCha

Smartphone-ul HTC ChaCha a fost conceput pentru a oferi o experiență cursivă celor activi în social media prin permiterea conectării cu prietenii oricând și oriunde.  Cu ajutorul celor două camere ale smartphone-ului HTC ChaCha, cea de 5 MP cu autofocus plasată pe partea din spate a telefonului și cea frontală care filmează la calitate VGA, utilizatorii pot  înregistra momentele speciale high definition sau stabili video conferințe cu prietenii. ChaCha aduce internetul la îndemână prin ecranul touchscreen de 2,6 inch, rezoluție 480 x 320 pixeli și format landscape.

HTC Salsa

Smartphone-ul HTC Salsa oferă aceeași integrare complexă a Facebook precum HTC ChaCha și asigură o experiență rapidă și de înaltă performanță. Camera foto de 5 MP înregistrează momentele speciale prin fotografii sau clipuri video high-definition, pe care utilizatorii le pot partaja cu prietenii pe ecranul touchscreen generos de 3,4 inch și 480 x 420 pixeli. Totodata pot  încărca poze pe Facebook printr-o singură atingere de buton. Pentru conversații mobile față-în-față, camera frontală VGA permite inițierea de conferințe video.

HTC ChaCha și HTC Salsa vor fi disponibile utilizatorilor la nivel global începând cu trimestrul al doilea al acestui an.

Te-ar putea interesa și: