HP şi-a extins portofoliul de echipamente de procesare complexă, portofoliu ce include peste 20 de produse noi gândite pentru a răspunde cerinţelor de design, fiabilitate, securitate şi performanţă ale utilizatorilor finali şi ale departamentelor de IT din companii de toate mărimile.

Unul dintre produse este un echipament ideal pentru călătorii: HP EliteBook 2170p. Acesta este cel mai mic şi mai uşor notebook de business al companiei. Noul notebook cu diagonala de 29,5 cm (11,6 inch) cântăreşte mai puţin de 1,31 kg, însă reuşeste să susţina conectivitatea necesară activităţii complexe din companii mari şi să includă caracteristici solide de securitate şi administrare. Cu o baterie care poate susţine până la 9 ore de lucru, HP EliteBook 2170p este compatibil cu cele mai comune staţii de andocare folosite în portofoliul de notebook-uri de business HP, asigurând astfel maxim de eficienţă.

HP EliteBook 8470p şi 8570p sunt alte două laptopuri premium de business care oferă caracteristici esenţiale pentru orice companie, de la durabilitate, flexibilitate şi securitate la opţiuni extinse pentru baterie, inclusiv o configuraţie pentru HP EliteBook 8470p care asigură cea mai lungă durată de viaţă a bateriei din industrie – autonomie de până la 36 de ore dacă este folosit împreună cu HP Ultra Extended Life Notebook Battery, o soluţie disponibilă în mod opţional. Ambele laptopuri includ display-uri de 35,6 cm (14 inch) şi respectiv  39,6 cm (15,6 inch) şi, datorită sistemului SRS Premium Sound PRO, disponibil pentru toată gama de laptopuri HP EliteBook p, asigură sunet de calitate, clar şi puternic.