HP EliteBook Revolve este creat pentru clienţii de business care au nevoie de un computer portabil ultrasubţire şi de o tabletă cu afişaj senzitiv.

 “Angajaţii îşi doresc dispozitive informatice care să lucreze flexibil aşa cum o fac ei, fiind capabile să se adapteze la orice situaţie,” a declarat Gerwald van der Gijp, Director commercial Products, Personal Computer Business Unit, HP EMEA. “HP şi-a asumat angajamentul de a se asigura că portofoliul Elite de soluţii pentru tablete le oferă clienţilor caracteristicile de care au nevoie pentru o productivitate maximă, cu un design de care să se mândrească, toate acestea fără a sacrifica serviciile de clasă şi protecţia care vă ajută să utilizaţi fără griji tehnologia IT.”

HP EliteBook Revolve are un ecran de 11,6 inch, procesoare Intel i3, i5 sau i7, hard de tip SSD de 256 GB,  până 12 GB RAM, Grafică Intel HD 4000 şi sistem de operare Windows 8.

HP EliteBook Revolve va fi disponibil în România începand din de luna aceasta la un preţ recomandat de producător de 1.199 euro fără TVA.