Evenimente Abonamente Comunicate
CITEŞTE ŞI

Discover

Hotelierii din Republica Moldova vor să învețe de la români

Autor: | | 0 Comentarii | 212 Vizualizari

Hotelierii din Republica Moldova intenționează să dezvolte un parteneriat cu cei din România, de la care să învețe metodele de management folosite în cadrul diferitelor departamente: vânzări, rezervari, promovare, dar și lucrul cu personalul.

Hotelierii din ţara vecină vor veni anul viitor la specializare în hoteluri româneşti, după ce, la jumătatea lunii noiembrie, o delegaţie din Republica Moldova a vizitat mai multe unităţi de cazare din Bucureşti.

Reprezentanţii hotelierilor din Republica Moldova au contactat în această toamnă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), anunţând că sunt interesaţi să cunoască dotările camerelor şi facilităţile acordate de hotelurilele româneşti, dar şi metodele de management folosite în cadrul diferitelor departamente: vanzări, rezervări, promovare, dar şi lucrul cu personalul.

În acest sens, în perioada 17-21 noiembrie 2016 a fost organziat un infotur în Bucureşti pentru o delegaţie din partea hotelierilor din Republica Moldova. "În prima fază au ajuns doar să viziteze hotelurile, dar ulterior, anul viitor, vor veni la şcolarizare practică. Nu sunt multe lanţuri hoteliere internaţionale în Republica Moldova, motiv pentru care hotelierii din această ţară, care vor să ajungă la nivel european, s-au gândit că cel mai bine ar fi să înveţe de la noi, pentru că hotelurile româneşti sunt competitive pe piaţa europeană", a declarat Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele FPTR. 

În cadrul infotur-ului, hotelierii din ţara vecină au vizitat 11 hoteluri de 3, 4 şi 5 stele, atât ale lanţurilor internaţionale, cât şi investiţii româneşti, printre care Marriott, Radisson Blu, Novotel, Capital Plaza, Ambasador, Sheraton, Intercontinental, Venezia, Caro, Yesterday şi Phoenicia Grand Hotel, care a fost gazda grupului. În programul vizitei a fost inclus un tur al oraşului Bucureşti, dar şi restaurantele Hanul lui Manuc si Casa Berarilor, unde s-au servit produse tradiţionale româneşti.

Pagina 1 din 1
Capital - Comenteaza
Capital - Twitter
Printeaza

Alte articole

SPUNE-TI PAREREA Capital - Comenteaza Acum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>
Postarea comentariilor se poate face in doua moduri:
  • Prin formularul de la finalul articolelor.
  • Prin intermediul contului de Facebook: în acest caz postarea comentariilor se face instant. Daca nu aveti deja cont de Facebook il puteti crea de aici https://ro-ro.facebook.com/
Echipa CAPITAL.

EVZ

Doctorul Zilei

Animal Zoo

EVZ Monden

DCNews

Stirile Kanal D

AutoBild

Economica.net

Agrointeligenta

StiriDiaspora.ro

Capital - Articole similare

SPUNE-TI PAREREA Capital - Comenteaza Acum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>
Postarea comentariilor se poate face in doua moduri:
  • Prin formularul de la finalul articolelor.
  • Prin intermediul contului de Facebook: în acest caz postarea comentariilor se face instant. Daca nu aveti deja cont de Facebook il puteti crea de aici https://ro-ro.facebook.com/
Echipa CAPITAL.

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul Capital.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Fii informat cu Capital!