BERBEC  În acest weekend este momentul unui mic bilanţ personal. Se apropie sfârșitul anului, dar mai este ceva timp, mai poți îndrepta câte ceva. Ce ai făcut, ce mai ai de făcut, câţi bani îţi trebuie, pe cine mai suni… treburi din acestea de contabilitatea sufletului și de viitorul tău. Stabileşte priorităţile.

TAUR  Nu te înşela singur, nu-ţi face scenarii grandioase care cu siguranţă vor fi contrazise mai târziu de realitate. Modestia nu a omorât pe nimeni şi drumul de o mie de leghe începe cu un pas, așa că stai acasă și odihnește-te, lasă cluburile și petrecerile pe altă dată, ești obosit, trebuie să recuperezi!

GEMENI Păstrează-ţi zâmbetul pe buze şi reprogramează toate deciziile importante şi întâlnirile decisive! Dacă eşti hotărât să pleci la drum în weekend, vezi exact buletinul meteo, unul ca lumea. Nu este nimic rău, dar mai bine verifică de zece ori, este vorba despre pericolele iernii perverse, despre viața ta și a celor dragi. Eu te sfătuiesc să renunți la schi, este un sport prea periculos.

RAC  Zodiacul benefic, cu Luna favorabilă, te îndreptăţesc să speri in rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să vrei să te implici! Lasă afacerile și proiectele, este weekend, două zile libere, este adevărat, trec repede, dar trebuie să te ocupi și de sufletul tău. Nu mai amâna, vremea trece, anii se adună, tu nu întinerești…

LEU  Prietenul la nevoie se cunoaşte, dar nu încerca să ceri ajutor, verificând proverbul, sâmbăta asta. Mai bine ajută-i tu, fără iluzii şi obligaţii, pe cei pe care îi consideri prieteni. Ai o perioadă bună, calmă, generoasă cu tine. Mai ales dacă decizi să stai în casă cu cei dragi, ai tăi și să nu ieși afară în vremea capricioasă.

FECIOARĂ  O zi de sâmbătă obositoare, dar până la urmă foarte plăcută. Seară deosebită. Dacă eşti cu prietenii, un plus de distracţie. În general, lucrurile devin mai dinamice, evenimentele mai dese, doar se apropie Crăciunul, Revelionul, serbările iernii, mici, sau mai mari vacanțe, petreceri și vizite. Încearcă să stăpânești timpul, programează, planifică.

BALANŢĂ Majoritatea planurilor de viitor, mai ales în viata personală, suferă din cauza întârzierilor produse, probabil, de Saturn. În weekend poţi avansa în rezolvarea problemelor sentimentale. Viața ta nu este suficient de intensă în domeniul emoțional, este părerea ta. Așa că în acest weekend poți face unii pași în rezolvarea acestui impas.

SCORPION Anumite informaţii te descurajeză, dar cu puţin bun simţ şi refuzând complicatiile inutile, o s-o scoţi la capăt! Concentrează-te pe problemele urgente şi distrează-te, este sâmbătă! Duminică ai niște răspunsuri în doi peri la rezervările făcute acum două săptămâni și la produsele pe care le-ai returnat pentru că erau defecte. Se pare că prostia și incompetența sunt răspândite în strat gros și constant.

SĂGETĂTOR  O sâmbătă senină şi frumoasă, cum nu ai mai avut de mult timp. Astăzi norocul este prietenul tau cel mai bun, care te ajută să uiţi obstacolele şi necazurile şi să te simţi bine şi oprimist. Duminică poți profita de starea de bine și de forma bună în care ești ca să faci puțină ordine în apartament, casă, vilă, palat, peșteră, în fine, unde locuiești, ba poți să ai cutezanța nemăsurată să dai și cu aspiratorul!

CAPRICORN Stelele iți sortesc o zi de sâmbătă bună, nu te mai doare spatele şi nici genunchii, iar cu o sumă modestă poţi rezolva şi problemele cotidiene de sâmbătă, cum ar fi cumpărăturile şi curăţenia. Duminica este zi de odihnă, de pe vremuri trecute, când se lucra sâmbăta, așa că nu-ți bate joc, odihnește-te!

VĂRSĂTOR Dacă ai luat o hotărâre, sâmbăta aceasta ţine-te de ea. De fapt, o veste primita spre sfârşitul zilei te face să speri intr-o posibilă îmbunătăţirea a situaţiei financiare, dar nu te grăbi! Orice știre se cere confirmată, nu este mare lucru. Duminică, te descurci tu, ca deobicei, zodia Vărsătorului este zodia celor cu soluții, cei care se descurcă!

PEŞTI O sâmbătă favorabilă, în sensul că dacă te limitezi la activităţile obişnuite, se poate să nu ai niciun necaz. O situaţie din familie te îngrijorează, dar în acest weekend poţi lucra la rezolvarea ei. Nu te mai gândi la serviciu, ai timp suficient în săptămâna de lucru, acum concentrează-te pe interesele familiei, ale tale și ale celor dragi.