Horoscop sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Zodia care este în pericol mare. Nu ieși din casă

BERBEC  În această sâmbătă parcă ai fi un „lup singuratic”, nu un Berbec. Conjunctura astrală poate indica două influențe opuse, la fel de importante. Îți poate fi mai ușor să te exprimi mai clar, acesta poate fi momentul să rezolvi o neînțelegere cu cineva din apropiat. Perioada pare a fi, totuşi, aspectată favorabil,  astfel încât poţi da dovadă de dinamism, aşa cum îţi place ţie.

TAUR  Nu-ți epuiza capitalul energetic până la punctul de a avea nevoie de o vacanță la câteva săptămâni după vacanță. Ești unul dintre oamenii care, uneori, uită să și respire. Totuși, poți fi un maestru la crearea de divertisment și atmosfere senine, de ce nu le pui în aplicare, ca să poți avea un mai bun management al stresului? Conjunctura te sfătuieşte să-ţi exteriorizezi emoţiile şi sentimentele, nu să le reprimi. „Când ai ajuns la capătul a ceea ce trebuie să ştii, eşti la începutul a ceea ce trebuie să simţi!”

GEMENI   Un weekend în care poți avea curajul să-ți urmezi ideile. Nu așteptați acceptarea celor din jur, mergi înainte cu planurile tale! Energia ta mentală pare a fi în creștere, ar fi indicat să ai grijă de unele detalii practice care ți-ar putea simplifica viața. În contextul actual, îți poate fi ușor să vezi viața și oamenii în nuanțe pastel. Ar trebui să ai la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu cei dragi.

Horoscop sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Zodia care este în pericol mare. Nu ieși din casă

RAC  Mulți dintre voi iubesc animalele. Dacă vrei o pisică sau un câine, această zi de sâmbătă poate fi perfectă pentru a face o alegere în acest sens, fără riscul de a greși. Sâmbătă poate fi, de asemenea, o zi excelentă pentru a avea grijă de copiii mici sau, pur și simplu, să te bucuri de natură… Poţi să faci curăţenie şi ordine, dar să te şi distrezi puţin. Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea ta îți facilitează succesul !

LEU  Pari să fii mai serios și mai auster decât de obicei. Legăturile tale de prietenie te-ar putea înveseli, nu sta singur, astăzi. Psihicul tău pare că se învârte în toate direcțiile, te poate epuiza, dacă nu încerci să-i pui o stavilă. Continuă să acționezi pe etape, câte un nivel, pe rând, reîncarcă-ți bateriile în liniște. Umorul și dinamismul rămân ingredientele esențiale ale succesului tău.

FECIOARĂ Momentul potrivit pentru a începe un proiect nou pare să nu fie neapărat cel pe care l-ai alege tu. Dacă îți iei timp liber doar ca să te poți ocupa și pentru a face față nevoilor casnice, riști să devii frustrat. Gândește-te la ce implică asta, vei face cea mai bună alegere. Trăiască weekendurile calme și relaxante! Mai bine profiți din plin de timpul liber, adăugând o notă decorativă interiorului tău, pictând, citind și relaxându-te pe canapea.

Horoscop sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Zodia care este în pericol mare. Nu ieși din casă

BALANŢĂ  Poți descoperi în jurul tău adevăruri care pot să nu fie întotdeauna ușor de recunoscut, poate fi o binecuvântare deghizată. Forma ta este în creștere, tot ce trebuie să faci este să anticipezi consecințele exceselor tale și să obții un echilibru în ceea ce privește consumul tău de energie. Sâmbătă trebuie să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor emoționale în familie sau în cuplu. O seară relaxantă!

SCORPION   Dacă ți-ai cheltuit banii cumpărând lucruri inutile, poți începe să plătești consecințele începând de astăzi. Poți avea mai multe cheltuieli decât de obicei, pentru a-ți satisface ambițiile materiale, ale copiilor tăi sau ale unor oameni pe care îi iubești. Pari să ai lângă tine pe cineva care te iubește, alături de care poți fi foarte fericit, dar trebuie să-ți pese puțin mai mult de sentimentele acestei persoane, altfel le poți pierde.

SĂGETĂTOR  În prima zi de weekend poți să te lași purtat de rutină fără să faci cu adevărat efortul de a fi interesat de altceva… Nu te mira, atunci, dacă te plictisești adeseori. Acum este momentul să iei inițiative pentru a-ți petrece timpul liber într-un mod plăcut și împlinitor. Poți avea tendința către excese, în diversele domenii ale vieții, dacă vei știi să te bucuri de plăceri cu moderație, te poți bucura de ele mai mult și mai mult timp!

Horoscop sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Zodia care este în pericol mare. Nu ieși din casă

CAPRICORN   Discuțiile și întâlnirile constructive par să fie în centrul atenției sâmbăta aceasta. Dacă primești complimente, acceptă-le cu bunăvoință și modestie. Pari să ai tot ceea ce este necesar pentru a păstra unele prietenii măgulitoare, precum și unele iubiri sincere. Dacă ți-e teamă să nu fii înțeles greșit, așteaptă câteva zile până să faci unele solicitări importante. Se întrevede facilitarea comunicărilor, în curând.

VĂRSĂTOR   Sâmbătă, stelele pot indica un anume drum, dar acesta este, desigur, lăsat la latitudinea domniei voastre. Întotdeauna în viaţă suntem între Destin şi Liberul Arbitru. Relația ta cu persoanele apropiate este de mare importanță pentru tine. Deși lupți pentru a-ți menține libertatea și autonomia, sunt momente, ca acesta, în care poate să trebuiască să te confrunți cu o problemă de familie și să găsești soluții.

PEŞTI   Sâmbătă programul stabilit poate suferi unele schimbări spontane. Un fenomen meteo mai ciudat, sau, o întârziere a unei persoane, sau obiect îţi poate buna dispoziţie, dar nu pentru mult timp! Nu uita că sunt doar influențele planetei Saturn, nu mai lua totul atât de personal! Per total, această sâmbătă pare a fi o zi bună, dar atenţie la deplasări și călătorii. Fii prudent, mai bine stai acasă, dacă poți!

Horoscop sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Zodia care este în pericol mare. Nu ieși din casă