Horoscop sâmbătă, 23 martie 2024. Devino liber. Zodia care scapă de oamenii toxici din jur

BERBEC  Socializarea și buna dispoziție par a fi pe agenda zilei. Atmosfera poate fi propice pentru întâlniri sociale, călătorii și proiecte noi. În plus, se pot prezenta oportunități interesante de ieși în evidența în ochii cuiva care te poate interesa. De obicei poți fi un pic cam prea pretențios, atât cu cei din jur, cât, mai ales, cu tine însuți, dar, astăzi, stelele par să te lase să te bucuri mai mult de viață și să te relaxezi suficient, cât să te poți și distra.

TAUR În acest weekend unii se pot simți puțin dezamăgiți de o emoție care poate îi depășește. Așteaptă o zi sau două pentru a te asigura că te poți exprima cât mai bine, influențele lui Mercur, din zilele viitoare, pot fi mai favorabile. Astăzi, dă cuvântul celor nerăbdători și bazează-te pe tenacitatea ta pentru a-ți atinge obiectivele. Sâmbătă sunt posibile unele mici schimbări de planuri, care pot cauza unele disensiuni, încearcă să-ți păstrezi calmul.

GEMENI  Sâmbătă poți să te simți epuizat și stresat și, desi poate părea o nebunie, cel mai bun lucru de făcut astăzi pare a fi să nu-ți faci griji pentru nimic și să te izolezi puțin pentru a reflecta și a cultiva pacea cu tine însuți. În dragoste, trebuie să te simți important, să te simți strălucitor, să iubești și să fii în comuniune cu partenerul. Această zi îți poate aduce câteva surprize care chiar îți pot face plăcere. Așa că pregătește-te să savurezi vremurile bune.

Horoscop sâmbătă, 23 martie 2024. Devino liber. Zodia care scapă de oamenii toxici din jur

RAC   Felul tău împăciuitor de a fi îți poate juca o festă, în această zi de început de weekend. Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti, ce vorbă înțeleaptă! Lasă-te condus de intuiția ta. Ea nu te va înșela astăzi, pune-ți întrebările potrivite. Stilul tău de viață poate necesita unele schimbări, acesta poate fi momentul ideal pentru a lua deciziile bune, pentru a-ți păstra capitalul de sănătate.

LEU  Sâmbătă pari să fii cu ”bateriile” complet descărcate, după o săptămână densă de lucru, cu provocări din toate domeniile. Te poți simți un pic distrat, incapabil să te concentrezi la orice ar presupune un minim efort. Horoscopul pare a fi slab aspectat, dar distracțiile pot fi ceva mai favorizate, deci e clar ce recomandă stelele să faci în acest weekend! Poate o vizită pe la cineva, o ieșire în mall sau un maraton de filme, acasă, cu familia, orice ar fi: distracție plăcută!

FECIOARĂ   Poți să te plângi că unii dintre cei din jurul tău au reacții colerice, dar poate că ar fi cazul să te întrebi, dacă nu cumva aceste reacții sunt provocate de ceva ce faci tu, în mod repetitiv, în ciuda rugăminților anturajului. Încearcă să afli cauzele discordiei şi să le preîntâmpini, pe viitor. Uneori nu vezi pădurea de copaci – o idee bună poate ar fi să nu te mai comporți mereu, ca și cum ai fi nemulțumit, pune preț pe ceea ce ai!

Horoscop sâmbătă, 23 martie 2024. Devino liber. Zodia care scapă de oamenii toxici din jur

BALANŢĂ Această zi de sâmbătă se anunță a fi o zi lucrativă, pentru tine, nu prea pare să poți să stai locului. Poate fi o zi bună să înveți ceva nou, să-ți deschizi mintea. Te poți concentra pe o problemă dificilă sau să abordezi o sarcină dificilă, care necesită răbdare și tenacitate. Dacă te poți disciplina, cu sau fără ajutorul cuiva din anturaj, poți obține unele rezultate excelente. Pe seară, poate o vizită, în familie, încearcă să fii cât mai diplomat.

SCORPION Unele detalii ale vieţii tale pot fi puse sub semnul întrebării de cei din jurul tău. Întrebarea este: te critică pentru că vor să te ajute sau doar de dragul de a te critica? Această zi poate fi intensă din punct de vedere emoțional, poți întâmpina unele conflicte și pare că nu ai altă opțiune decât să cedezi. Poți să începi să te gândești la alte soluții care te-ar putea face să te simți mai liber și mai puțin dependent de anumiți oameni, până la urmă toxici. Reacţionează, după caz!

SĂGETĂTOR În relații, de multe ori tu ești cel care iei deciziile, dar că se pare că partenerul tău ar dori ca lucrurile să se schimbe. Poate apărea o mică răsturnare a situației, poți anticipa unele reproșuri, lăsându-l să decidă el, în locul. Până la urmă, se pare că îți place și invers! Pare să ai o nevoie sporită de soare, de lumină, în această sâmbătă, nu ți-ar strică să petreci mai mult timp afară, la soare, la o cură de vitamina D!

Horoscop sâmbătă, 23 martie 2024. Devino liber. Zodia care scapă de oamenii toxici din jur

CAPRICORN  Dacă nu alegi să faci activitățile care te pasionează cu adevărat, riști să devii iritabil. Echilibrul tău poate depinde de marja ta de exprimare: cu cât e mai largă, cu atât poți să te simți mai confortabil, gândește-te la asta înainte de a alege o cale. Pari să privești totul cu bunătate, umor și diplomație, așa cum faci când ești în toane bune. Comentariile și ideile tale par să nu-i lase indiferenți pe cei din jur. Ai toată susținerea astrală pentru a-ți îmbunătăți viața socială și a te apropia mai mult de cei pe care îi iubești.

VĂRSĂTOR  Stările de spirit par a fi stabile, așa că am putea, la fel de bine, să le considerăm ca fiind bune! Nu căuta o oportunitate de conflict, riști să găsești pe cineva mai încăpățânat decât tine și să te blochezi în situații fără sens. În liniștea și pacea casei tale te poți simți cel mai relaxat, în această zi de sâmbătă. Dacă primești unele reproșuri de la partener, nu te scuza, recunoaște-ți greșelile, poți fi mai câștigat, astfel!

PEŞTI   Sesiunile de bricolaj, grădinăritul sau decorarea, restaurarea obiectelor sau a mobilierului vechi, pregătirea de noi rețete, lectura și jocurile intelectuale sunt distrațiile tale preferate și îți punctează, în general, momentele de timp liber. Nu te priva de ele nici în acest weekend. Poate fi o idee bună să încerci să lămurești lucrurile cu persoanele cu care poate ai avut unele diferende, care par să îți fi rămas pe conștiință! Te vei simți mai bine, după!

Horoscop sâmbătă, 23 martie 2024. Devino liber. Zodia care scapă de oamenii toxici din jur