Horoscop sâmbătă, 22 aprilie 2023. Zodia ce suferă din cauza tensiunii. Rişti să ajungi sub un munte de probleme

BERBEC  În acest weekend nu te implica în lucruri importante. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale, în alcătuirea programului de distracţie și relaxare. Nu te implica în domeniul social. Sâmbătă, în toata aceasta dorinţă de afirmare a eului, care se exprimă, nu trebuie să pierzi din vedere să ciuleşti urechile. În cele mai multe cazuri vorbele multe determina destainuiri şi mai şi.  Simţul tău posesiv ţinut prea mult în frâu şi încăpăţânarea ta se pot răzbuna. Atenţie la discuţiile aprinse cu cineva din anturaj de la care vrei sa obţii ceva important. Până la urmă de voie, de nevoie, persoană în cauză poate să cedeze, dar nu vei obţine exact ce doreai.

TAUR În această sâmbătă este o perioadă puţin tensionată, de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important. Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Până la urmă timpul te favorizează. Dedică ziua lucrurilor obişnuite, de rutină. Este o perioadă furtunoasă. Cu toate că, până la urmă, se va vedea doar partea de deasupra a gheţarului, ca de obicei în astfel de poveşti.  Emoţional, tu te simţi dornic să te bucuri de deliciile perspectivei, aşa că poţi să stai mai mult pe acasă, cu cei pe care îi iubeşti, sau să pleci într-o scurtă (da, scurtă) vizită.

GEMENI    Astăzi eşti plin de poante răutăcioase, de ironii cinice, dar eşti iertat de cei din jur, pentru că eşti simpatic. La prînz, sâmbătă, posibilă schimbare de program care se pare ca nu îţi place deloc. Sâmbătă profita si găseşte-ţi echilibrul interior si pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Lasă ironiile şi cinismul măcar pentru perioada zilei de astăzi. Nu mai face atatea mofturi, viaţa este complicată şi fără sa o faci tu şi mai complexa. Stelele spun sa dai dovada de bun-simț şi modestie! Măcar astăzi. Prietenii te cauta să-ţi împartaşească problemele lor.

RAC   Cu toate că totul pare o comedie, sau un scenariu care nu a fost bine regizat, te complaci în atmosfera călduţă, și plină de ”deep fake news”. Toată lumea pare că aşteaptă ceva! Sâmbătă nu rata ocaziile din cauza încăpăţănării sau a prudenţei caracteristice zodiei.  Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Limitează-te doar la activităţile de rutină, pentru că ziua este incertă pentru promovarea propriilor interese. Relaţiile sentimentale sunt bine aspectate, însă. Calităţile tale magnetice şi carisma te avantajează, foloseşte-le, cel mai probabil şi cel mai indicat, în domeniul relaţiilor sentimentale. Nu amesteca, însă, plăcutul cu utilul. Nu-ţi fă planuri pe termen lung, ca să nu zăpăceşti familia şi să confunde ficţiunea cu realitatea.

Horoscop sâmbătă, 22 aprilie 2023. Zodia ce suferă din cauza tensiunii. Rişti să ajungi sub un munte de probleme

LEU  E mică perioada de weekend, ba e mare, pentru că toată lumea se grăbeşte. Ia-ţi un moment de respiro şi vezi în ce parte merge barca vieţii tale. E momentul să te gândeşti la un curs nou! Sâmbătă, poate fi un termen, sau un prag. Dacă este vorba de o întâlnire importantă, atunci astăzi este ziua. Ceva se poate întâmplă – mare atenţie! Dacă eşti precaut, vigilent şi prudent – totul este foarte bine. Duminică evită locurile aglomerate, spaţiile deschise, curentul şi datoriile. Oferă respect celor mai bine plasaţi ca tine pe scara socială pentru că omul superior ascultă, omul materialist trăncăneşte, înţeleptul configurează – spune înţeleptul chinez. Și imbecilii ascultă manele țigănești, ar spune înțeleptul din Ferentari.

FECIOARĂ Perioada este sub aspecte favorabile – profită de ele, dar cu masură, pentru ca stelele arată, nu determină. Ceea ce cumperi sâmbătă poate face mare placere celor dragi. Sâmbătă eşti într-o uşoară pierdere de energie. Supraveghează-ţi sănătatea şi în special alimentaţia. Mâncarea naturală, fructele, mierea şi ceaiurile din plante iti refac vitalitatea! Dar, ai oarece probleme de rezolvat.  Dacă vezi că nu te descurci, cere ajuror, nu intra în criză de timp. Pentru asta sunt făcuţi prietenii şi părinţii. Deci, este momentul sa-ti faci prieteni şi să fii în termeni excelenţi cu familia, pentru ca s-ar putea sa ai nevoie de sprijinul si ajutorul lor binevoitor, poate chiar în curând.

BALANŢĂ  Vine soarele şi pentru tine daca eşti cumpătat şi ai răbdare. Cei din jur te plac, profită să-ţi promovezi cu tact interesele. Din nou ai ceva de rezolvat, dar weekendul te relaxează. Sâmbătă este ziua noutăţilor.  Atât în sensul de veste, informaţie, sau eveniment social, cât şi cu înţelesul de obiecte, imagini şi oameni noi, poate noi simţăminte şi sentimente. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Să schimbi planuri vechi, numai de dragul schimbării înseamnă inconsistenţă, superficialitate, nu promovarea noului.

SCORPION   Cea mai bună lovitură e… eschiva! Caută să eviţi, sa scapi de drumurile şi problemele din această perioadă de timp. Cu calm şi răbdare poți să reuşeşti să rezolvi aproape totul. Sâmbătă, o zi perfectă ca să faci planuri de viitor şi să iei deciziile necesare. Pe total, o zi activă, poate chiar prea activă, aşa că trebuie să eviţi graba şi nerăbdarea. Lucrările s-au aglomerat din nou, ai mult de muncă în casă si niciun chef. La prânz, poate este bine să-ţi îndulceşti viaţa aşa că oferă-ţi ceva bun şi poate ieşi pe seară la un film şi la un suc în vecini, sau în curtea unui prieten. Până la urma în urma efortului făcut o să simţi o oboselă interesantă, dacă nu chiar plăcută.

Horoscop sâmbătă, 22 aprilie 2023. Zodia ce suferă din cauza tensiunii. Rişti să ajungi sub un munte de probleme

SĂGETĂTOR  În acest weekend trebuie să analizezi ultimele evenimente şi să retrasezi cursul lucrurilor. Sâmbătă, trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Păstrează-ţi calmul, farmecul şi stilul de viaţă. Configuraţia planetelor îţi prezice relații cordiale şi armonioase cu semnele de aer şi apă şi mai puţin favorabile cu zodiile de foc şi pamant. Chiar nu merită să te consumi pentru cineva care este superficial şi neserios. Mai bine du-te la cumpărături în mall, supermarket, sau la o cafea şi un suc cu prietenii, la barul din bucătărie.

CAPRICORN   Limitează-te la activităţile de rutină, de sâmbătă. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Evita graba. Veste despre răsplata unor eforturi trecute, a facerii de bine! Poţi folosi această zi de sâmbătă ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut. S-ar putea să ai nevoie de ajutor! Daca este vorba de treburi casnice nu te speti, pune-i pe toţi la treaba! Mercur, relativ bine aspectat, te ajută să-ţi focalizezi atenţia către o lista de prioritaţi şi să comunici decent fiecăruia ce are de făcut, ca să nu se mai intre în obişnuita criză de timp.

VĂRSĂTOR Aspecte favorabile lucrurilor şi deciziilor importante. De asemenea, un weekend dens dar plăcut, ba chiar interesant sub aspectul relaţiilor din domeniul emoţional, sentimental, familial. Sâmbăta aceasta ai simţăminte pastelate şi suave. Aşa că te poţi duce la cumpărături, ca să te enervezi de creşterea preţurilor. Până la urmă cu toată activitatea tensionată, este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite şi puţină distracţie, mai ales sâmbătă seara. Nu promite nimănui, nimic, este greu să te ții de cuvânt în epoca imbecililor și a post-adevărului.

PEŞTI  Sâmbăta este sub semnul discuţiilor neterminate. Timpul te presează şi mereu nu termini ce ai de spus. Nu ai timp să stabileşti ceea ce doreai de fapt. Comunicarea suferă! Dar, relaxează-te! Este cazul să nu mai fii aşa de încordat şi de tensionat.  Relaxeaza-te şi încearcă să nu mai porți de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nu stă în puterea ta să le rezolvi toate problemele. Mai pe seară este o perioadă de timp propice pentru planuri de viitor. O veste bună, sau cel puţin aşa pare. Un incident neplăcut în a doua parte a zilei poate fi evitat cu prudenţă şi respectarea regulilor, mai ales de circulaţie!

Horoscop sâmbătă, 22 aprilie 2023. Zodia ce suferă din cauza tensiunii. Rişti să ajungi sub un munte de probleme