Horoscop sâmbătă, 20 aprilie 2024. Ești pur și simplu sufocat. Zodia care nu mai are liniște de la cei din jur

BERBEC  Savurează energia frumoasă a zilei de sâmbătă, blând și delicat. Pare să fie momentul perfect pentru a reînvăța să te iubești așa cum ești, pentru a atrage o persoană care întruchipează această energie! Stelele îți recomandă să încerci să nu mai faci promisiuni pe care nu ești sigur că le poți susține, poți pune prea multe presiune pe tine și le pot crea și celor din jur așteptări nerealiste care se pot întoarce împotriva ta.

TAUR   Acasă, răbdarea și satisfacția merg mână în mână. Sâmbătă pare să fie ziua norocului în dragoste. O întâlnire care are loc întâmplător te poate destabiliza. Nu-ți face atâtea griji, îți poți încerca norocul. O persoană pe care o simți ca o pietricică în pantof îți poate strica un pic cheful în a doua parte a zilei. Concentrează-te pe partea plină a paharului!

GEMENI  Sâmbătă poți să apreciezi momentele tale de pauză pentru a te răsfăța acasă, fă-ți timp să te preocupi de partea ta spirituală, poate să faci bricolaj, să gătești, să îți primești prietenii și să organizezi ieșiri în natură alături de cei dragi. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu și criticile, chiar și constructive. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea!

Horoscop sâmbătă, 20 aprilie 2024. Ești pur și simplu sufocat. Zodia care nu mai are liniște de la cei din jur

RAC  Sâmbătă pare să fie o zi grozavă pentru a avea grijă de copii, ai tăi sau ai altora. Îți poate aduce multă bucurie să ai grijă de ei, să-i răsfeți cu bunătăți, să-i educi și să petreceți timp de calitate împreună… Dar și să le observi și să-ți regăsești copilul interior pentru câteva ore. Dacă nu ai copii, poți să faci dog-sitting! Pe seară se întrevede o atmosferă foarte bună pentru a discuta cu cei dragi sau a medita în seninătate.

LEU   Oboseala pare că se instalează, pare că ai nevoie de o evadare, de o schimbare de peisaj și să scapi de viața de zi cu zi. Pari să fii cufundat într-o atmosferă care ți se potrivește perfect. Într-adevăr, par că se întrevăd multe oportunități de ieșiri, discuții și activități de agrement. Nu ezita să te miști, să arzi niște calori să să refulezi energia vitală care stagnează.

FECIOARĂ  Originalitatea poate fi o calitate utilă dacă ești artist, dar nu e tocmai comod să ai de-a face cu un tip original într-o relație sentimentală. Cei dragi trebuie să poată simți că se pot baza pe tine în orice situație, că ești acolo pentru ei orice s-ar întâmpla. Pare să fie momentul să înveți să oferi ajutorul la momentul și în modalitatea în care ți se cere, pentru a fi cu adevărat de ajutor, altfel poți avea surpriza că oamenii nu apreciază ceea ce faci pentru ei, ci pot simți că mai degrabă îi încurci.

Horoscop sâmbătă, 20 aprilie 2024. Ești pur și simplu sufocat. Zodia care nu mai are liniște de la cei din jur

BALANŢĂ  Emoțiile tale te pot duce uneori dincolo de rațiune… reacționează într-un mod moderat la diferitele tale impulsuri, dorințe sau nevoi, fără a-ți asuma niciun risc emoțional sau financiar. Atmosfera zilei de sâmbătă pare să fie relaxată, dar excesele se termină întotdeauna într-un mod nociv, moral sau fizic.

SCORPION  Stelele te invită să ieși sâmbătă în oraș sau să faci o mică excursie. Oamenii par să compania ta. De acum, totul pare să fie mai calm. Pare că te poți odihni liniștit și-ți poți stabili noi obiective pe termen mediu sau lung care îți pot îmbunătăți viața. Fă puţină ordine și la interior, nu doar la exterior! Norocul este prietenul tău cel mai bun, datorită influențelor lui Jupiter.

SĂGETĂTOR   Sâmbătă, energiile oferite de o conjunctură turbulentă trebuie folosite inteligent pentru a merge înainte, fără a comite excese sau a avea impulsuri prea egocentrice sau superficiale. Poate fi o zi grozavă pentru a cunoaște oameni noi, pentru a-ți evidenția abilitățile și pentru a adăuga culoare vieții tale de zi cu zi. În cuplu, poți să înveți să mai și cedezi și să insufli o notă de fantezie în relația ta.

Horoscop sâmbătă, 20 aprilie 2024. Ești pur și simplu sufocat. Zodia care nu mai are liniște de la cei din jur

CAPRICORN  În familie sau în cuplu, sâmbătă pari să fii împins până la limite, poți să te simți respins! Oricare ar fi originea neînțelegerilor pe care le întâlnești în relația ta, ar trebui să cauți conciliere în loc să pui paie pe foc, pentru a putea aplana conflictul. Pare că nimic nu merge bine și visezi la spații largi deschise, la ținuturi neexplorate unde poți trăi în liniște departe de agitația lumii.

VĂRSĂTOR Sâmbătă îți poate fi greu să te adaptezi în climatul care ți se poate părea prea rigid și primitiv. Nu te feri de simplele plăceri ale vieții, cu riscul de a părea un boem superficial, ceea ce nu este cazul. Aroganța ta riscă să se confrunte cu dorințe mai tenace decât ale tale. Partenerul tău se poate simți neglijat, iar relația ta poate părea mai degrabă una de prietenie, decât una pasională. Mai lasă-te purtat și de instincte, din când în când!

PEŞTI  Sâmbătă poți să te simți sufocat de oamenii din jurul tău, care caută ajutor de la tine. Cineva cu care te-ai certat recent îți poate cere iertare sau te iartă. Puțină pace și armonie în viața ta îți poate face bine, nu totul trebuie să fie o luptă, mereu. O ușoară tendință de a sta pe gânduri, mai degrabă decât de a acționa, te poate convinge să stai în vârful patului sau tolănit pe canapea.

Horoscop sâmbătă, 20 aprilie 2024. Ești pur și simplu sufocat. Zodia care nu mai are liniște de la cei din jur