Horoscop sâmbătă, 17 februarie 2024. Eşti cu sănătatea la pământ. Zodia lovită de alergii și viroze

BERBEC  O energie cosmică frumoasă pare să vină la momentul potrivit sâmbătă aceasta, pentru a actualiza ceea ce te unește pe tine și pe cealaltă jumătate a ta. Poți să devii, în sfârșit, conștient de norocul tău, de eforturile tale. A fi într-un cuplu necesită ajustări din ambele părți, pentru a conviețui în bunăstare! Menajează-ţi forţele şi fii mai atent la răceli şi viroze, astăzi poți fi vulnerabil la atacul microorganismelor.

TAUR  În această zi nu pierde din vedere opiniile și așteptările oamenilor din jurul tău. Nu te gândi doar la tine, ci ia-i în considerare și ceilalți. Poți fi un pic capricios, gândește de două ori înainte să-ți emiți în eter pretențiile nesfârșite…  Fii deschis și arată-ți recunoștința! Ai toate șansele să preiei controlul asupra vieții tale și să îndepărtezi barierele care te-au reținut până acum.

GEMENI  Astăzi, rezolvi lucrurile din jurul tău. Pari să ai nevoie de relații sincere, adevărate și profunde. În domeniul sentimentelor poți să găsești perechea potrivită. Par să existe oameni, în jurul tău, care îți pot satisface pe deplin așteptările. Ai un mod foarte unic de a te manifesta, exprimându-ți creativitatea prin desen sau scriind proză despre strălucirea și frumusețea parcursului tău pe planeta Terra. Cei din jurul tău par să te aprecieze pentru excentricitatea ta înțeleaptă.

Horoscop sâmbătă, 17 februarie 2024. Eşti cu sănătatea la pământ. Zodia lovită de alergii și viroze

RAC   Atacurile tale verbale deghizate cu un zâmbet îi pot dezarma pe cei mai recalcitranți, poți fi de-a dreptul deconcertant! Cu siguranță mergi prea repede… Respectă-ți propriile priorități și dormi mai mult! Temperamentul deficitar sau lipsa de tact a anumitor persoane se pot adăuga la responsabilitățile tale familiale sau profesionale, care deja pot fi presante și copleșitoare. Lasă furtuna să treacă, nu lua decizii radicale.

LEU  Atenţie la alergii şi viroze, la vremea capricioasă. Problemele Leilor par să să devină mai serioase. Cel puțin tu așa consideri. O mica excursie ar trebui să-ți prindă bine, să-ți aducă autenticitate și să te readucă în contact cu înțelepciunea inimii tale. Culmile muntoase te pot face să-ți recunoști vulnerabilitatea și pot contribui la a crea o experiență de-a dreptul spirituală. Orice ai decide să faci, o zi de sâmbătă bună, care trece repede, ca orice lucru bun.

FECIOARĂ  Nu fi prea egoist, nu te va ajuta. Luna poate exacerba anumite trăsături de caracter, nu reduce totul la tine insuți. Cultivă un sentiment de parteneriat și schimb de bune practici. Chiar dacă ești ocupat, strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău, complimentează-i și arată-le recunoștința ta pentru eforturile lor – au nevoie de asta. Timpul trece, copiii cresc, oamenii se ofilesc, iată, momentul a trecut şi zgura părerilor de rău se adună în inimă…

Horoscop sâmbătă, 17 februarie 2024. Eşti cu sănătatea la pământ. Zodia lovită de alergii și viroze

BALANŢĂ  Ideile tale par a  fi îndreptate în mod organic către aspectele serioase ale existenței. Totuși, amintește-ți să te distrezi! Puțină lejeritate ți-ar putea permite să reduci presiunea, ceea ce poate fi ulterior foarte benefic, pentru dezvoltarea de noi strategii. Pari să te fi săturat de ieșiri în oraș și să preferi mai degrabă practicarea unei activități sportive. Nu-i deloc rău, ai șanse mai mari să cunoști oameni noi, culmea!

SCORPION  Partenerul tău e posibil să nu fie într-o formă foarte bună și asta e foarte probabil să te preocupe și deranjeze. Nimic foarte grav, nici foarte îngrijorător, doar câteva fleacuri care se acumulează și care ajung să formeze un bloc masiv. Personalitatea ta puternică poate face, însă, minuni în aceste cazuri, iar senzualitatea ta duioasă se poate lua în clești cu orice conjunctura astrală oricât de nefavorabilă.

SĂGETĂTOR   Natura ta originală te face să nu fii o persoană căreia să-i placă rutina. Preferi, de obicei, să diversifici. La fel faci și cu relațiile tale sincere, îți place să improvizezi. Astăzi, asta se poate  întâmpla și pare să-ți fie pe plac! O veste bună, poate pe seară. Nu arăta că eşti rănit, obosit, că hienele de abia aşteaptă. Viaţa la oraş, jungla de beton, poate fi o junglă mai sălbatică decât necuprinsul Africii. Noroc că tu ai arc. Și săgeți!

Horoscop sâmbătă, 17 februarie 2024. Eşti cu sănătatea la pământ. Zodia lovită de alergii și viroze

CAPRICORN   În această sâmbătă trebuie să-ţi faci programul tău, fără să te laşi intimidat sau deranjat de bruiajul negativ al celor din jur. Nu înseamnă că nu-i iubești pe cei dragi dacă mai spui și ”Azi, nu pot!”. În general, o formă fizică și psihică bună pare că te însoțește pe tot parcursul zilei. Energia ta îți poate permite să faci multe lucruri și mai presus de toate să te dai doi pași înapoi și să preîntâmpini evenimentele care pot apărea. Pari foarte calm.

VĂRSĂTOR  Un tur rapid al buticurilor îți poate permite să găsești câteva piese vestimentare frumoase și practice. Cenușiul ambiental te poate împinge către ceva creativ, cel mai simplu ar fi să-ți refaci garderoba. Poți să te răsfeți cu haine șic, calde și confortabile. Tot ce-ți trebuie și-ți place! Dacă dorești, astăzi poți plănui o călătorie într-un loc cu soare, sunt toate șansele să nu întâmpini obstacole!

PEŞTI   Sâmbătă stelele spun că ar fi bine să stai liniştit şi să aştepţi ca ziua să treacă în linişte, fără necazuri. Poate fi recomandabil să nu întreprinzi nimic important, sau nou, doar activitatea obişnuită, de rutină! Nu te uita înapoi, ascultă-ți intuiția și dorințele și vei avea toate șansele să reacționezi optim la ceea ce destinul tău plasează pe calea ta. Tot ce contează este momentul prezent și viitorul tău.

Horoscop sâmbătă, 17 februarie 2024. Eşti cu sănătatea la pământ. Zodia lovită de alergii și viroze