BERBEC   

Poate fi mai bine să aștepți o perioadă mai norocoasă pentru a te angaja în investiții majore. Îți lipsește încrederea și luciditatea de a paria în afaceri care nu te atrag prea mult. Conjunctura îți sporește energia și ar trebui să-ți permită să mergi și pe apă! Ai face bine să începi imediat o activitate care să îți permită să te decompensezi (rugăciuni, yoga, meditație) dacă vrei să treci printr-o perioadă cam explozivă, fără daune.

TAUR  

Nu te lăsa tentat de dorințele tale, ai risca cumpărături complet inutile și ai fi dezamăgit. Încearcă să găsești activități ieftine pentru a nu te plictisi. Poți fi mai concentrat pe treburile tale personale. Câștiguri financiare sunt la în perspectivă! Trebuie să fii mai atent la nevoile corpului tau, profita de ocazie pentru a arunca o privire reala asupra alimentației tale.

GEMENI  

Cuvintele tale nu vor trece neobservate, poți fi dinamic și eficient în urmărirea obiectivelor tale. O șansă insolentă te sprijină pe plan relațional, este momentul să faci noi contacte. Vei putea prezenta idei ieșite din comun în lumina lor cea mai bună. Te simți observat în timpul tuturor tranzacțiilor financiare și asta te obosește. Ți-e teamă că covorul îți va fi tras de sub picioare așa că preferi să fii cât de atent poți tu.

Horoscop miercuri, 15 martie. Zodia care are ceva de ascuns! Nu te pricepi deloc și s-ar putea să fii dat de gol

RAC  

Aceasta zi iți ofera multe oportunitati de a-ti apara ideile si de a propune tuturor rodul eforturilor tale dar, pe cat posibil, actioneaza cu tact si discretie daca vrei ca proiectele tale să fie acceptate de cei din jurul tău. Îți lipsește entuziasmul. Este mai bine să eviți să exagerezi! Programează-ți o perioadă de liniște departe de agitație. O evadare în natură, o ieșire culturală, o sesiune de cinema, o cină cu lumânări – sunt foarte recomandate.

LEU    

Inima ta bate cu putere în această zi și, din motive întemeiate, emoțiile o atacă din toate părțile! Piatra moale rezistă foarte bine șocurilor de sensibilitate. Configurația planetară colorează atmosfera cu o mare senzualitate și o anumită rezervă. Acesta este un moment bun pentru a prețui cât trebuie fiecare retragere în gândurile sau strategiile sale. Reacţii puternice la provocări sau probleme. Emoții intense, forță mentală, luciditate și seducție.

FECIOARĂ 

Ţi se pare că poţi face faţă la orice! O conjunctură favorabilă amplifică încrederea în forţele proprii până la nivelul imprudenţei! Profesional treburile par să meargă ceva mai bine, dacă nu ai fi tot timpul fascinat de găsirea formulei care să te umple de bani. Acum, aici, imediat! Banii adevăraţi se fac în timp, iar averile solide în generaţii. Banii făcuţi uşor, se duc uşor. Asta este toată filozofia financiară…

Horoscop miercuri, 15 martie. Zodia care are ceva de ascuns! Nu te pricepi deloc și s-ar putea să fii dat de gol

BALANȚĂ  

Domneşte un sentiment de satisfacţie suspect, aşa că vezi bine ce se întâmplă în spatele decorurilor. Dialogurile abundă astăzi ca într-o piesă de Caragiale. Trebuie, doar, să pui întrebările potrivite ca să obţii răspunsurile pe care le doreai. Găsești cuvintele potrivite și argumentezi foarte convingător. Dacă blocajele ți-au afectat senzualitatea, situația se atenuează și găsești momente la fel de complice pe cât de toride. Potențialul tău capătă noi dimensiuni. 

SCORPION   

Este un moment bun să-ți dai drumul imaginației, să iei pe cineva sub protecția ta, să întărești legăturile și să fii romantic. Uneori te comporţi ca un copil mare şi răsfăţat! Ai ceva de ascuns, dar nu te pricepi deloc. Încerci să păstrezi un secret faţă de de cei din jurul tău, dar s-ar putea să fii dat de gol! Un adolescent permanent, sexos şi sentimental, astăzi treci printr-o criză de maturitate sentimentală. Acest lucru poate să-ţi dea un sentiment de neplăcere, de izolare, care nu te caracterizează. Nicio problemă, mâine este o altă zi!

SĂGETATOR  

Schimburile de impresii trec foarte bine între tine și cei din jur. Umorul și abilitățile domniei tale de ascultare sunt foarte apreciate! Simți o dorință irezistibilă de a face schimb de idei și de a te distra, fă-o fără întârziere.  Convivialitatea ta poate fi mai pozitivă. A sosit momentul să insufli o nouă viață relațiilor domniei tale cu ceilalți, la locul de muncă și să-i aduni în jurul tău, a prietenilor și a celor dragi, pe seară. Astfel, poți împărtăși momente plăcute.

Horoscop miercuri, 15 martie. Zodia care are ceva de ascuns! Nu te pricepi deloc și s-ar putea să fii dat de gol

CAPRICORN   

Bugetul tău devine mai ușor de gestionat, perfecționismul câștigă teren pozitiv… E timpul să trăiești fără să te îngrijorezi! Mai mult, nevoia ta de schimbare este justificată. Vei ști să semeni ceea ce dorești să culegi și să-ți faci auzite cererile. Această perioadă este pozitivă din mai multe puncte de vedere: energia ta este bine controlată și obții rezultate bune. Dacă trebuie să rezolvi un conflict, sau să semnezi un contract, ești eficient.

VĂRSĂTOR  

O zi foarte densă, dar faci progrese, cu paşi de uriaş. Aşa ţi se pare şi este bine să crezi în succesele tale. Te simţi bine pregătit şi motivat. Perseverează în ceea ce ştii mai bine! Pune-ţi lucrurile în ordine, atât bunurile cât şi sentimentele. Primesti şi daruiesti multă afecţiune. Te afli în postura idilică de a fi în foarte bune relaţii cu cei pe care îi iubeşti. Nu-ţi fie frică că momentul trece, această perioadă face să ai o dinamică buna a intensităţii pasionale dar şi a securităţii afective. Sanatatea este buna, banii – constant. Pe total, o zi bună!

PEȘTI  

Nicio problemă de lenevie în pauzele tale! Te organizezi să te întâlnești cu prietenii în pauza de prânz, să mergi la cumpărături, să te plimbi printr-un muzeu, sau un magazin de discuri și să faci niște cumpărături pentru seara la care i-ai invitat pe cei dragi. În jocul seducției, nu ezita să faci tot ce este necesar pentru a capta atenția persoanelor de care ești interesat. Ziua ta merge bine, primești ceea ce îți dorești. Ai înțeles ce să faci ca să ai succes!

Horoscop miercuri, 15 martie. Zodia care are ceva de ascuns! Nu te pricepi deloc și s-ar putea să fii dat de gol