Horoscop miercuri, 13 aprilie. O zi plină de eșecuri pentru o zodie. Doar vești negative vin pe capul ei

BERBEC  Astăzi se pare că ai una dintre cele mai favorabile zile ale săptămânii, în care te bucuri de sănătate şi eşti vesel şi cu zâmbetul pe buze, aparent fără vreun motiv evident, sau o logică! Trebuie sa dai curs încapăţânării care te caracterizează. Incăpăţânare care bine investita se numeste tenacitate şi poate aduce in viitor dividente foarte frumoase. Spirituale sau materiale, depinde in ce investesti. In nici un caz sa nu fii zgarcit, patimă care te apuca cand nu trebuie!

TAUR  Totul trece, nu spera şi nu ai teamă! Astăzi poţi ataca cu succes problemele materiale, cele urgente, cotidiene. Este un prilej bun pentru cumpărături pentru Florii și Sf.Paști. Cumpără acum, mâine e mai scump! Dimineaţa, poate, o mică supărare, dar pe total, ziua de astăzi iti este favorabilă. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai nicio importanţă. Ia, din timp, masurile care se impun, ca sa nu intri in criză de timp. Stabileşte clar un program, o foaie de parcurs şi așa poți evita eşecurile. 

GEMENI   Prea multe veşti negative, prea multe eşecuri, tragi tu concluzia veştilor din presă. Nu e adevărat, lumea este aşa cum o priveşti, nici mai rea, nici mai bună. Ocupă-te de problemele tale! În această perioadă trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci.  Este cazul să nu mai fii aşa de încordat şi tensionat.  Relaxeaza-te şi încearca să nu mai porti de grijă altora, mai ales că, până la urmă, poate mai mult îi încurci decât îi ajuti. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor, mai ales în planul frivol, distracţii, ”subiecte de primăvară”.

RAC   Ambianţa zilei de astăzi este plăcută şi relativ liniştită. Crezi că poţi aborda unele persoane, că ai putere de convingere. Este doar o părere, deci trebuie să dai dovadă de prudenţă! Trebuie sa fii foarte atent la cheltuielile facute aiurea si cu gandul in alta parte. Cel mai bine ar fi sa iesi in oras fara bani si carti de credit. Plimba-te, nu cheltui! Ultima parte a segmentului de timp, pe seară, are o componenta neliniştitoare, din cauza influentei Lunii, afectată. Iti faci griji, de fapt fără motiv, pentru ca intotdeauna te-ai descurcat. Mai ales cand eşti cu spatele la zid… 

Horoscop miercuri, 13 aprilie. O zi plină de eșecuri pentru o zodie. Doar vești negative vin pe capul ei

LEU  Ai ceva îndoieli, dubii, în ceea ce priveşte unele relaţii de serviciu. Rămâi la pândă, stăpân pe reflexele tale de fiară de pradă şi încearcă să aduni mai multe informaţii despre situaţie. Un eveniment îţi reţine atenţia. Analiza ta este încă o dată justă, trebuie să-i dai curs, aşteaptă, însă, momentul favorabil. Finalizezi, in sfarsit, dimineaţa, în condiţii bune, o parte din afacerile care ti-au dat atâta bătaie de cap. Fără să forţezi păgubos, fără să intri la uzură!

FECIOARA Efortul din ultimul timp, astenia de primăvară şi oboseala cronică se fac simţite astăzi.  Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de arte, de dans, de activităţi plăcute care te încântă. Evită incidentele domestice şi nu supralicita în discutiile cu anturajul apropiat. Nu lua decizii importante în această perioadă. Veşti bune de departe. Astrele te favorizează, totuşi, în domeniile legate de lege şi proprietate. Trebuie sa dai dovadă de tarie de caracter şi să-ţi impui punctul de vedere, de cate ori ştii cu siguranţă că ai dreptate.

BALANŢA   După orele de serviciu, care trec repede, trebuie să faci puţin sport, mișcare, poate. Trebuie, periodic, să “întreții maşinăria”. Ai grijă de corpul tău şi el te va servi! Ocupă-te de problemele tale! Anumite indiscretii şi soapte pe furis te fac sa tragi concluzia ca in calea succesului sta numai „look-ul” tau. Schimba-l, adica coafura, îmbrăcămintea, sau lasă-ţi barbă, după sex şi putinţă, dacă asta te face sa te simti mai bine in propria piele!

SCORPION  Astăzi te simţi chiar bine, pentru că pari a fi în relativă siguranţă, iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! Dar, fă-ţi puţină reclamă în anturaj, că nu strică! Dimineaţa, nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci, urmeaza-ti planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic.  Aspectele favorabile din casa a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ti asumi obligaţii pe termen lung. Poţi să fii liniştit, în perioada următoare nu prea poţi să ai surprize neplăcute.

Horoscop miercuri, 13 aprilie. O zi plină de eșecuri pentru o zodie. Doar vești negative vin pe capul ei

SĂGETĂTOR Eşti pe cale să iei decizii bune şi inspirate! Conjunctura este favorabilă şi dacă reuşeşti să şi respecţi propriile hotărâri, rezultatul poate fi foarte bun! Însă, nu pleca la drum lung! O perioada buna, pe care o meriti. Metodic si cu geniul “descurcatului” cum esti – ai certe calitati pe care perioada aceasta de timp, ziua de astăzi le pune in valoare. Daca cauţi ceva de lucru, sau ceva mai bun, atunci ai toate sansele să le gaseşti in următoarea perioada, care începe astăzi.

CAPRICORN  O zi mai dificil de gestionat pentru că este plină de mici probleme, mari devoratoare de timp. Iar, timpul este bani! Curaj, apucă-te de treabă, dar fixează şi o ordine de priorităţi! Limitează-te la activităţile de rutină şi la oamenii pe care poți să te bazezi. Trebuie să fii înţelegător şi diplomat, să arătaţi consideraţie şi spirit de cooperare, ca să poţi să progresezi, să te caţeri pe reduta societăţii înalte. Perioada îți este favorabilă, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Nu-ti face griji, viitorul îți este favorabil.  

VĂRSĂTOR  Se schimbă vremea, se schimbă şi părerile tale. Astăzi vezi cu ochi noi pe cei din jurul tău. Trebuie să faci o pauză, să te odihneşti şi mai ales să modifici în bine atitudinea ta. Astăzi nu te întalni cu persoane pe care nu poți să le suferi. Esti intr-o criza de sinceritate, de fapt, putin iti pasa de mutrele lor pretenţioase, si lucrul asta este evident pentru toată lumea. Dacă chiar vrei să înfurii un mitocan, trebuie să nu-l iei în consideraţie!

 PEŞTI  Dimineaţa este densă şi aglomerată, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă: o veste bună, mai pe seară. Şi poate şi un film bun! Totuşi, disciplina (încăpăţânarea la unii) inerentă zodiei – te ajută să-ţi ordonezi simţămintele şi planurile. Uranus, din Taur, iti aduce o oportunitate neşteptată, mai ciudată. Nu te grăbi, dar nici nu refuza. O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţă, aşa încât decizia să fie justă.

Horoscop miercuri, 13 aprilie. O zi plină de eșecuri pentru o zodie. Doar vești negative vin pe capul ei