Horoscop marți, 28 septembrie. O zodie pierde tot la final de septembrie: Nu te băga unde nu-ţi fierbe oala!

BERBEC  O zi favorabilă, dar trebuie să fii mai echilibrat şi nu aşa de încăpățânat. Dimineaţa, ai de luat o decizie, mai complicată. Atenţie, însă, aparenţele sociale trebuie întotdeauna salvate! Nu apăsa pe acceleratorul vieţii când nu trebuie. Până la urmă iei o hotărâre, dar realizezi că te-ai grăbit, ca întotdeauna. O zi bună cu un horoscop neutru în care singurul pericol este plictiseala. Eficace şi dinamic, astăzi ai carisma la maxim. Profită! Convinge-i pe cei care nu sunt de părerea ta, ca tu ai dreptate…

TAUR   Astăzi eşti colegul, amicul, partenerul de viaţă ideal. Eşti gata să ghiceşti dorinţele celor dragi şi să le faci viaţa mai uşoară. O zi bună să-ţi clarifici un pic şi aspiraţiile tale. Nu iţi face iluzii cu relaţiile tale şi cu unii prietenii care sunt serviabili numai atita timp cât le poţi oferi ceva in schimb. Ziua de azi este un bun prilej să cooperezi cu colegii, prietenii sau familia la realizarea unui proiect la care ţii foarte mult. Foloseşte ziua ca să pui ordine în afacerile tale administrative, facturile şi documentele.

GEMENI  „Sistemul” tău poate da astăzi erori. Se spune că eroarea este umană şi se iartă – doar greşelile mici!  Emoţiile şi vremea capricioasă te disturbă, amână deciziile importante pentru o zi mai bună! Dar, poţi să-ţi pui în valoare câteva dintre caracteristicile zodiei: energia, viteza şi uşurinţa în comunicare. Urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. Lasă analizele complicate pe altă dată. Viaţa este adesea foarte simplă şi astăzi este o zi când poţi verifica acest lucru!

Horoscop marți, 28 septembrie. O zodie pierde tot la final de septembrie: Nu te băga unde nu-ţi fierbe oala!

RAC O zi pozitivă, sub semnul cooperării dintre Marte şi Jupiter, care indică frumoase perspective de succes, mai curând în domeniul personal, dar pentru un procent şi în planul sentimental. Poţi să-ţi clarifici un pic dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian şi să faci un bilanţ adevărat şi cinstit. Astăzi faci eforturi sa rămâi in termeni buni cu toată lumea, acasă, sau la serviciu. Nu prea mai suporţi „singurătatea în mulţime”, ai nevoie de o schimbare, de o pauză.

LEU  Eşti „legănat” cu blândeţe în această zi plăcută, printre problemele zilnice. Eşti gata să gestionezi probleme sentimentale, sau să conduci cu pricepere grupul tău de fideli. Astăzi eşti tare înclinat să rişti, fie că-i vorba de slujbă, bani sau o relaţie amoroasă. Lasă pe mâine, noaptea e un sfetnic bun! Primesti, din nou, nişte veşti pe care nu poţi să le interpretezi imediat. De fapt, nu îţi convin! Odihneşte-te mai mult, oboseala s-a strâns ca o zgură şi poate să te afecteze.

FECIOARĂ  Factorul emoţional te motivează, astăzi. Trebuie să faci ceva pentru o persoană la care ţii, o preţuieşti. Eşti împărţit între intuiţie şi logică. Combină cele două „impresii” şi poţi rezolva! Urmează-ţi scopul, nu te lăsa tentat de mijloace! O dimineaţă aproape relaxantă, fără prea mult de lucru şi fără complicaţii. La prânz, posibilă şi neaşteptată schimbare de program. Ai un prilej să te evidenţiezi profesional sau/şi să ajuţi pe cineva care îţi este simpatic, drag.

Horoscop marți, 28 septembrie. O zodie pierde tot la final de septembrie: Nu te băga unde nu-ţi fierbe oala!

BALANŢĂ  Tensiuni mai vechi par că aşteaptă un motiv ca să erupă. Graţie armoniei şi a talentului tău de negociator reuşeşti să păstrezi controlul. Trebuie să găseşti o soluţie durabilă pentru probleme! O problemă personală, mai veche, îşi poate găsi azi o rezolvare parţială. Nu amâna! Tot astăzi şi o problemă de familie îşi poate găsi rezolvarea, dar în astfel de cazuri trebuie să dai dovadă de mult tact şi discreţie.

SCORPION  Astăzi ai o viziune foarte personală asupra situaţiei tale. Eşti dispus la unele compromisuri, dar nu vrei să rişti! Cauţi aliaţi, dar nu prea găseşti persoane dispuse să te ia în braţe! Simţul tău agresiv ţinut prea mult în frâu, se răzbuna astăzi. Discuţii aprinse cu cineva de la care vrei să obţii ceva important. Nu aşa se obţin partenerii şi aliaţii, dar poate ai dreptate, viaţa nu ia prizonieri!

SĂGETĂTOR Horoscopul tău se configurează ciudat, dar nu este nimic negativ. Poţi să te confrunţi cu situaţii şi probleme mai rare, surprinzătoare, neaşteptate. Deci, astăzi nu te plictiseşti deloc! Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul zilei. Dragostea e bine aspectată. Astăzi evita schimbările bruşte de program şi mai ales nu lasa colegii de la serviciu, sau rudele apropiate, să aibă iniţiative păguboase.

CAPRICORN  Jocul hazardului te avantajează astăzi. Nu, nu câştigi nimic la jocurile de noroc, dar ai unele veşti promiţătoare în planul personal. Zi în general calmă şi cu o seară plăcută, distractivă! Realizări mici, însă pline de bucurii. Te simţi bine şi faci planuri de viitor.  Astăzi poţi profita de un chilipir curat, şi/sau poţi culege o parte din profiturile ce provin din aranjamentele altora. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Dacă ai luat o hotărâre, apoi ţine-te de ea!

Horoscop marți, 28 septembrie. O zodie pierde tot la final de septembrie: Nu te băga unde nu-ţi fierbe oala!

VĂRSĂTOR   Ai vânt din faţă! Trebuie să navighezi cu abilitate printre refuzuri, frustrări, vanităţi. Lucrurile nu se întâmplă cum sperai, dar nu-i nimic, mâine este o altă zi, poate cu mai mult noroc! Dar totuşi ziua de astăzi nu este negativă, noi prietenii, sau relaţii pot face ziua interesantă. Zâmbeşte larg, spune o vorbă bună şi mai câştigi un prieten. Poţi să ai o propunere să câştigi mai mulţi bani. Toate felurile de a caştiga bani sunt la fel de onorabile pentru un om cinstit!

PEŞTI  O zi densă, pentru unii obositoare. Fie că eşti la muncă, sau acasă. Dar, nu promite nimic, nu te băga unde nu-ţi fierbe oala! Astăzi zâmbeşte mult şi vorbeşte puţin. Primele ore ale zilei de muncă nu iţi sunt colosal de prielnice, dar cu moderaţie şi calm poți evita neplăcerile. Nu promite nimic. Astăzi trebuie să alegi cu grijă modul de abordare a problemelor tale sentimentale. Este bine să fii convingător dar şi răbdător, sigur, dacă poți!

Horoscop marți, 28 septembrie. O zodie pierde tot la final de septembrie: Nu te băga unde nu-ţi fierbe oala!