Horoscop luni, 27 septembrie. Zodia care crede că se pricepe la toate. Ar fi bine să ceri un sfat competent

BERBEC Astăzi Neptun se ocupă de amor, Saturn de finanţe şi Marte de comerţ. Exact la ceea ce nu se pricep! Tu însă te pricepi la toate, aşa că ziua este în echilibru dinamic! Ai de luat şi o decizie. Moderaţie în relaţiile cu Fecioarele şi Vărsătorii. Proiectele începute în această perioadă pot aduce rezultate excelente. Totuşi, este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să te dotezi, sau să dotezi mica ta afacere cu tehnologie avansată, tehnică de calcul.

TAUR Luna te avantajează, ideile tale cuceresc, eşti seducător, ai un magnetism deosebit. Ţi se acordă încredere, dar nu abuza de ea. Rutina este indicată. Ai răbdare, nu forţa nimic! Este o perioadă perfectă ca să incepi, sau măcar să programezi un nou proiect, afacere, contract.  Un telefon, sau o informaţie pe e-mail, reţea îţi pot aduce surprize plăcute. Surprizele se tin lant, si din fericire, sunt numai din cele placute. Astazi ai o veste foarte buna de departe, care te surprinde placut!

GEMENI   Dorind să faci prea multe lucruri deodată şi cu Mercur în aspecte mediocre, astăzi trebuie să eviţi discuţiile tăioase, confruntările, mai ales cele legate de activităţile profesionale, sau de meseria ta. Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, scurte călătorii.  Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni. Culmea este că şi duşmanii te ajută, probabil nu te mai vorbesc de rău un timp pentru ca se pare, că pentru o scurta perioadă de timp aveţi aceleaşi interese!

RAC   Puţin umor nu strică, de fapt este o terapie absolut obligatorie, acum când singura certitudine, este lipsa certitudinii. Nu te poţi baza pe nimeni şi pe nimic, eşti pe nisipuri mişcătoare. Trebuie să te hotărăşti și să spui clar celor în cauză că nici tu nu mai poți să-i ajuți. Pe de alta parte nu te-ai hotărât ce ai să faci în această toamnă, cum o să te descurci! Poate este bine să ceri nu numai un sfat, ci mai multe şi foarte calificate.

Horoscop luni, 27 septembrie. Zodia care crede că se pricepe la toate. Ar fi bine să ceri un sfat competent

LEU  Jupiter îţi face amical cu ochiul şi-ţi indică cum să rezolvi, cu eleganţă şi profit, unele situaţii mai delicate. O promisiune făcută, de care ai şi uitat, îşi cere astăzi rezolvarea!  Foarte bune rezultate în domeniul familiei şi al relaţiilor sociale. Ziua este, de asemenea, favorabilă pentru începerea unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Arăţi bine – te simţi bine!

FECIOARĂ   Ai unele idei drăguţe ca să-i bucuri pe cei care ţin la tine. Nu sunt scumpe! Sentimentele te urmăresc şi la serviciu. Emoţii pastelate te cuprind şi nu este vorba despre o mărire de salariu! Stăpâneşte-ţi pornirile extravagante, sau excesiv de vanitoase. Nu cheltui sub impulsul momentului. Întâlnirile sau activităţile sociale de azi îţi aduc un oarecare confort şi te motivează. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total. 

BALANŢĂ  Priviri cu subînţeles şi gesturi complice înlocuiesc astăzi cuvintele. Se anunţă o zi bună, senzuală şi magnetică. Cu Soarele, Marte și Mercur în zodie, nicio grijă! Dar, eşti frânat de îndoieli şi incertitudini. Este avantajos să începi proiecte noi, să motivezi oamenii. Oboseala din ultimele zile s-a așternut peste stratul gros al altor nopti nedormite, asa ca astazi este bine să te odihneşti cât poti mai mult. Poziţia lui Venus din Scorpion indică prieteni noi şi înţelegeri reuşite, dar neconsistente.  

SCORPION  Ce zi plăcută! Nu ai mai avut de mult aşa de multe confirmări, mulţumiri, satisfacţii, fie în domeniul profesional, fie în cel sentimental. Dar, vorba veche spune că minunea ţine o singură zi! Limitează-te doar la activităţile de rutină şi evită eforturile şi deplasările care nu sunt absolut necesare. Nativii care care posedă talente au astazi o perioadă de creaţie foarte bună. Ziua de azi poate aduce unora dintre nativi şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale, sau măcar promisiuni, pentru că este o zi bună!

Horoscop luni, 27 septembrie. Zodia care crede că se pricepe la toate. Ar fi bine să ceri un sfat competent

SĂGETĂTOR   Observă, ascultă – dar astăzi vorbeşte foarte puţin, fie că este vorba despre planul profesional, fie de cel sentimental. Astăzi cumperi, nu vinzi! Trebuie să nu pierzi controlul situaţiei! Ai energie, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Mai sunt şi nişte praguri de trecut, poate cauţi ceva, poate probleme în familie. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie, cu prietenii.

CAPRICORN   Dimineaţa este o perioadă favorabilă procentului celor din zodia de pământ care caută un loc de muncă sau doresc o situaţie profesională mai bună. Astăzi te bucuri de o intuiţie maximă! Configuratia zilei de astazi îţi ofera prilejul să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi. Un gest, o bătaie pe umar, o imbraţişare si problemele pot fi mai uşoare, viaţa mai placută. O veste te influenţează, dar nu este exact ceea ce aşteptai. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni.

VĂRSĂTOR  Deţii suficiente atuuri ca să te adaptezi la noua situaţie care se profilează. Fie că eşti la muncă, fie la serviciu, sau acasă – o să “înoţi” la suprafaţă! Eşti un supravieţuitor, te descurci tu! Cu dragostea stai bine  dar poţi sta şi mai bine dacă eviţi reproşurile şi discuţiile în contradictoriu.  Noroc la bani, dar horoscopul nu spune la câţi. Oricum, conform teoriei, nu poţi să ai noroc şi la bani şi la dragoste în același timp! 

PEŞTI  Astăzi eşti terorizat de pretenţiile unor persoane neplăcute, care nu-şi văd decât de propriile interese. Problemele se amplifică pentru că eşti pus în faţa unor cheltuieli neprevăzute. O decizie din trecutul nu prea îndepărtat nu se dovedeşte foarte inspirată. Trebuie să continui cu datele pe care le ai, pentru că situaţia în cauză nu a fost sub controlul tău. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere, ci determină, prin ajustări succesive ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine.

Horoscop luni, 27 septembrie. Zodia care crede că se pricepe la toate. Ar fi bine să ceri un sfat competent