Horoscop luni, 3 Aprilie. Zodia care reacționează foarte dramatic. Evită să șochezi sau să jignești

BERBEC  Discuțiile de cu o zi înainte, de duminică, te-au ușurat. Urmărirea lor este pozitivă, continuă! Forma revine în forță datorită stării tale de spirit mai optimiste. Ai putea profita din plin de rezoluțiile bune pe care le iei. Astăzi, de luni, ocupă-te numai de problemele tale! În mod paradoxal, te foloseşti mai mult de compromis şi defensivă. Probabil că rapiditatea şi agresivitatea caracteristice te-au obosit prea mult! O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. 

TAUR   Auzi lucruri favorabile, un zvon, o promisiune de succes! Eşti pe calea cea bună. Nu renunţa tocmai acum, nu schimba nimic. Ai potenţial, poţi să reuşeşti şi eşti motivat în ceea ce faci. Totul este în regulă, nu ți-e frică de nimic și ești într-o dispoziție grozavă. Bucuria ta de a trăi este comunicativă și îți permite să te bucuri de plăcerile vieții în deplină libertate. 

GEMENI  Astăzi ai un control bun asupra emoţiilor tale. Chiar ai nevoie, pentru că ziua îţi rezervă situaţii complicate, din care poţi să ieşi doar prin rapiditate şi originalitate, calităţi zodiacale. Puteți crea cu ușurință schimburi interesante, profitabile și rapide cu mulți parteneri. Această atmosferă fluidă și prietenoasă excelentă este efemeră, așa că profitați la maximum de ea și economisiți ceea ce veți avea nevoie pentru zilele mai dificile.

RAC  După muncă, sau şcoală, e necesar să rezolvi unele probleme urgente, treburi de luni, cum ar fi cumpărăturile de completare, după consumul din weekend. Ai timp şi de puţină distracţie! Aceasta zi pote fi o zi cheie pentru destinul tău profesional. Țineți ochii deschiși pentru că poate apărea o oportunitate de schimbare a locului de muncă, sau a postului. Ar putea fi o slujbă bine plătită, care se potrivește în sfârșit cu caracterul tău deschis și adaptabil. 

Horoscop zilnic

LEU  Zi foarte activă la nivel sentimental. Cheltuiești o energie deosebită pentru a-ți extinde inima dornică de a iubi. Și succesul îți zâmbește, partenerul tău este foarte receptiv. Ridică moralul! Într-o atmosferă tinerească și distractivă, schimburile sunt numeroase și variate dar nu foarte profunde. Este bun pentru întâlniri informale, pentru flirturi fără importanță sau pentru zone intelectuale: ai o minte rapidă și reacții deosebit de eficiente, profită de ele.

FECIOARĂ   Anturajul tău este o sursă de mare satisfacție, mai ales intelectuală. Găsești cu ușurință un public atent și receptiv. Rămâne să pozitivezi orice critici, chiar să le accepți și să ții cont de ele pentru că de multe ori sunt la nivelul bunului simț. Astăzi, atuul tău constă în spiritul tău de inițiativă care te pune în fața unor mari oportunități. Slăbiciunea ta este impulsivitatea și nerăbdarea. Controlează-ți reacțiile, gândește-te înainte de a acționa și așa poți face afaceri excelente!

BALANŢĂ   Acorzi mai multă atenție oamenilor care o merită. Fii mai atent şi exact, concentrează-te, ca să nu uiţi termene, date importante, care privesc problemele tale personale, sau de serviciu. Mai multă prudenţă cu cei care doresc doar să se folosescă de tine. Ai în suflet dorința să te faci util, specializarea ar fi ideală, gândește-te, află. Îți este ușor să împărtășești cele mai bune emoții și dispoziții cu familia ta.

SCORPION   Orizontul este clar, chiar foarte senin, semn că avansezi în proiectele tale. Și la finaciar. Finanțe care îți permit să implementezi un nou program bine gândit. Ți-ai stabilit reperele. Se pare că poți strânge niște bani, rapid. Ce te asteapta? Dezvoltarea carierei. Perioada este promițătoare, desigur, ai decizii de luat, dar este pentru o cauză bună. O persoană îți oferă un ajutor neașteptat, bunătatea lui te poate uimi.

Horoscop Capital

SĂGETĂTOR   Astăzi trebuie să te menajezi un pic, mai ales evită efortul fizic. Pe planul relaţiilor umane este timpul unor clarificări. Pune lucrurile la punct înainte să-ţi scape de sub control! Pare esențial să distribuim rolurile și să punem în scris ceea ce se cuvine fiecăruia, atât în ​​ceea ce privește participarea financiară, cât și repartizarea sarcinilor. Nu presupune că totul se va rezolva de la sine. Nu se rezolvă, niciodată!

CAPRICORN  Imaginația se desfășoară la bine și la rău, reacțiile sunt rapid dramatice, iar cea mai mică lipsă de tact riscă să fie puternic sancționată de lacrimi sau ranchiuni pe cât de tenace, pe atât de iraționale. Evită să șochezi sau să jignești, bucură-te de familie. Relațiile cu clanul familiei aduc astăzi mari satisfacții, cu condiția să dai dovadă de căldură, ceea ce îți este ușor, și de diplomație, care este poate mai dificil. Nu căuta să strălucești sau să câștigi, climatul este mai mult romantic decât competitiv.

VĂRSĂTOR   Folosește-ți intuiția sau, mai bine, fă-ți timp să te gândești înainte de a acționa. Dacă ai suficientă empatie, vei simți emoțiile oamenilor față de pericolele vremurilor și vei fi dornic să-i liniștești sau să-i răsfățați mai degrabă decât să-i contrați, chiar dacă nu este rău intenționat. Se simte un sentiment de lipsă, de sărăcie programată, nu forțați nimic sau pe nimeni, reevaluați situația diferit, cu blândețe. Nu lăsa să se instaleze lenea. O activitate sportivă te-ar ajuta considerabil să-ți recapeți energie!

PEŞTI    Poți să te faci nepopular cu un cuvânt nefericit, o izbucnire incomodă, o reacție nepotrivită. Emoțiile sunt la iveală astăzi, nu te juca precum elefantul într-un magazin de porțelanuri, situațiile pot escalada rapid! Astăzi, capul și inima domniei tale vor fi, fără îndoială, în direcții diferite? Ai o mulțime de lucruri de făcut și trebuie să faci un bilanț al trecutului tău, ceea ce te încetinește considerabil în reacțiile tale emoționale.