Horoscop luni, 29 ianuarie 2024. Zodia care pune punct scandalului. Va recunoaște că a greșit

BERBEC   Într-un mod special și aproape magic, poți să observi cum viața te poate apropia de anumiți oameni, pe care parcă nu îi poți evita. Această situație poate genera o oarecare tensiune și te poți certa cu o persoană dragă, dacă nu îți moderezi comentariile. Poți simți că ai multă energie şi că ești gata să pornești la luptă! Dar, conjunctura îţi poate indica să nu te repezi să tragi concluzii, să ai răbdare, pentru că lucrurile se pot schimba, curând.

TAUR   În această zi de luni, modul tău de a gândi îți poate revela, mai mult decât de obicei, încăpățânarea… Acest lucru îți poate aduce, însă, și unele urmări pozitive, de exemplu îți poate aduce noroc în chestiuni financiare, datorită influențelor lui Mercur și Jupiter. O schimbare de peisaj sau, măcar, abordarea unor activități recreative ar putea fi ceea ce îți lipsește, ca să te mai poți deconecta puțin, să mai recapeți din energie.

GEMENI   La începutul săptămânii, astrele indică faptul că pari să ai un control mai bun asupra emoțiilor tale, poți să vezi mai clar ce trebuie să faci. În acest fel, poți obține premisele succeselor, care te pot încuraja să-ți continui eforturile curente. Ai șanse să reuşeşti, să obţii, cu unele eforturi considerabile, un mai mare grad de libertate personală! Te poți simţi mai bine în pielea ta şi poți simți că liberul arbitru este, din nou, o opțiune și nu o poveste de adormit copiii…

Horoscop luni, 29 ianuarie 2024. Zodia care pune punct scandalului. Va recunoaște că a greșit

RAC  Luni poate fi o zi propice comunicării, datorită influențelor planetei Mercur, o zi plină de conversații și interacțiuni sociale. Prin urmare, poate fi un moment excelent să te ocupi de probleme administrative, fie că este vorba despre afaceri, de relația cu băncile sau unele instituții de stat. Uneori te poți simți blocat de unele îndatoriri, pe care le consideri excesive, dar cărora trebuie să te supui. Pari dornic să-ți depășești limitele, poți avea această ocazie azi!

LEU  În prima zi a săptămânii, viața ta socială pare a fi în prim plan, pari să plănuiești să construiești o fortăreață în jurul legăturilor tale cele mai importante, pe care nimeni și nimic să nu o poată dărâma. Astrele spun că pari a fi pe drumul cel bun! Pari să începi să înlături din calea ta obstacole, în special propriile tale gândiri limitative. Fă-ți timp pentru a savura senzațiile tari, aflate la îndemână, chit că e vorba doar de o sesiune de săniuș, pe la munte…

FECIOARĂ  Conjunctura astrală pare să identifice o mai mare nevoie de activități de agrement, în ceea ce te privește. Pare să se fi acumulat cam multă tensiune, iar comunicarea emoțiilor pare a fi o provocare pentru nativii din zodia Fecioarei. Soluția poate fi să-ți diversifici activitatea în registrul de relaxare, fie că este vorba de o banală plimbare, sau o masă în oraș, un nou joc video sau o ieșire la cinema, orice ar fi, îți mai poate schimba gândurile, nu prea roze.

Horoscop luni, 29 ianuarie 2024. Zodia care pune punct scandalului. Va recunoaște că a greșit

BALANŢĂ Ziua de astăzi poate fi o zi importantă pentru a rezolva un conflict cu partenerul tău, sau cu unele persoane de care ești deosebit de apropiat. Nu lăsa oportunitatea să treacă pe lângă tine și pune lucrurile în ordine. În dragoste, sau între prieteni, este bine să-ţi recunoşti greşelile, mai ales pe cele mici! Astăzi poţi media, în mod eficient, între unii membri ai familiei, care pot fi de păreri diferite.

SCORPION  Astăzi parcă ești o sticlă de şampanie, ca să ne păstrăm în natura elementului zodiei, lichidul! Poate sărbătoreşti un eveniment, pe cineva, cumva? În orice caz, astăzi ar trebui să beneficiezi de un curent de simpatie, iar proiectele tale par a fi privite cu ochi buni. Poți face retușurile necesare, dar mai ține-le puțin la sertar, în curând conjunctura astrală se poate arăta și mai generoasă și mai propice acestei dezvăluiri.

SĂGETĂTOR Luni pare a fi o zi favorabilă pentru o parte din centauri, adică pentru cei sentimentali, şi nu-s puțini. Domeniul amoros este favorizat, datorită planetei Venus, care-ți indică vorbe mai puține și fapte mai multe! În rest, pari să întâlnești multe oportunități de dezvoltare, tot ce trebuie să faci este să sortezi și să faci alegerile potrivite. Poți cere sfatul, în această privință, unui nativ din zodia Gemeni sau a altei zodii de Aer.

Horoscop luni, 29 ianuarie 2024. Zodia care pune punct scandalului. Va recunoaște că a greșit

CAPRICORN  Astăzi stelele indică faptul că ar putea apărea ceva neprevăzut între tine şi planurile tale pe termen scurt, tactice. Nu un obstacol obiectiv, ci, cel mai probabil, o mică scădere a moralului din cauza unei atmosfere familiale puțin tulburate. Dacă nu te lași pradă descurajării, tactul și savoir-faire-ul tău pot face minuni și poți reuși tot ce ți-ai propus! Poți să te gândești, mai mult de obicei, la viitor, încearcă să nu-ți creezi anxietăți inutile, dar fă-ți planuri constructive!

VĂRSĂTOR  Astăzi pare că duci o adevărată cruciadă pentru a dobândi puțin timp liber pentru tine sau a obține o activitate de familie care să îți facă și ție plăcere. Nu-ţi mai bate capul, nu eşti tu Stăpânul Inelelor, dar poţi să fii stăpânul timpului tău! Seara de luni te poate găsi într-un climat prietenos care, până la urmă, sunt șanse mari să-ți aprobe ideile, fie ele chiar și mai ieșite din comun, ca de obicei!

PEŞTI  Sunt șanse ca luni să primești unele sfaturi excelente pentru a investi în afaceri solide, suficient de serioase pentru a-ți reporni afluxul de numerar și a începe proiecte, care pot fi importante pentru tine. Această atmosfera paternalistă poate fi liniștitoare pentru moralul și capitalul tău, îți poate da impresia că nu îți asumi niciun risc. În domeniul sentimental, atenție la unele potențiale capcane, discută și ascultă-ți jumătatea și fii înțelegător, nu vei regreta!

Horoscop luni, 29 ianuarie 2024. Zodia care pune punct scandalului. Va recunoaște că a greșit