Horoscop luni, 22 martie! Zodia care are mereu dreptate. Ai grijă la nervi! Poți pierde încrederea celor pe care îi conduci

BERBEC  Trebuie neapărat să-ți regăsește obiectivitatea, diplomația și spiritul mic burghez ca să poți tranșa convenabil o dispută. Uneori cel mai deștept cedează, vezi dacă poți face un compromis. Posibile mici dureri de cap, la propriu şi la figurat pe fondul unui Marte complex aspectat. Este indicat să amâni deciziile importante pe mai târziu. Dimineaţa este favorabilă cumpărăturilor online, de completare, după consumul din weekend. Seara poate fi foarte romantică dacă reuşeşti să te relaxezi.

TAUR  Conjunctura astrologică te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Cu atâtea informații pe secundă îți este greu să le găsești pe cele interesante, folositoare, dar, încearcă! Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Ceva legat de un aspect legal, de jurisprudenţă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în niciun mod. Cooperează mai strâns cu partenerii, fie de afaceri, fie de amor şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei, cu un zâmbet şi dulce, dulce ca o prăjiturică de la defuncta cofetărie Casata, aka Tasata, s-a prăbușit la cutremur.

GEMENI  De dimineață, o promisiune îţi dă aripi şi cu toate că te-ai pregătit astăzi pentru o activitate obişnuită, veştile de ultimă oră îţi oferă motivele pentru un efort sporit, mai toată ziua! O persoană influentă,  Leu, sau Scorpion, te va ajuta, sau mai curând, poate să te ajute. Este o perioadă splendidă ca să începi proiecte noi, să legi noi prietenii. O veste bună şi una mai puţin bună, dar din fericire veştile nu sunt legate între ele. Nu te lăsa dus de nas de intrigi şi bârfe! Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută, de criza si de dezastre anunțate. Sunt doar strategii de marketing. Cineva, cumva, vrea să-ţi vânda ceva!

RAC   Nu fii comod, dă-ţi silinţa, ai o mare oportunitate să te faci remarcat în ochii celor dragi. În registrul benefic, desigur. Profită de prilej şi pune la punct unele probleme de comunicare. O mică supărare dar pe total perioada – îţi este favorabilă. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai nicio importanţă. Mici probleme cu sănătatea, care, însă se pot rezolva repede, ia măsurile necesare. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii. Astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie, altfel poți avea de pierdut. Trebuie, de asemenea, să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor. Nu trebuie să vorbeşti mult, vorbește cu miez!

Horoscop luni, 22 martie! Zodia care are mereu dreptate. Ai grijă la nervi! Poți pierde încrederea celor pe care îi conduci

LEU   Coordonatele zilei de astăzi  trebuie să fie fermitatea şi politeţea, la serviciu, acasă, sau în familie. Nu ceda uşor, ai dreptate şi stelele ştiu! Fă-i să ştie şi pe cei din jur, încet, precaut, dar ferm, cu grijă! Astăzi poate fi o periodă de realizări şi acumulări. O serie de evenimente te pot obliga la o analiză  aprofundată. Noi prietenii sau relaţii pot face perioada interesantă.  Nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă  face să nu obţineţi rezultatul dorit şi vei pierde încrederea subalternilor sau a micului grup pe care-l conduci, nu există Leu să nu conducă ceva!

FECIOARĂ   Astăzi, mai toată ziua ţi se dă dreptate. Tragi concluzia că nu ai pierdut degeaba timpul şi că experienţa contează! Dar nu exagera, nimeni nu are nevoie să i se amintească, mereu, greșelile! Realizări mici, însă pline de bucurii. Astăzi te poți simţi foarte bine citind o carte, sau vizionând un film bun, online, streaming. Poţi face ceva cumpărături – Mercur este aspectat mediocru, fii atent! Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei. Fă-ti stereotipuri de exprimare şi de comportament! Ştii că eşti gata să ajuți, ai spiritul detaliului, dar nu eşti spontan! Lumea trece printr-o configuraţie malefică cu mult haos in viata tuturor, distopia sanitară, dar nu trebuie să se încurce afacerile tale amoroase! Carpe diem.

BALANŢA  Între tine şi reuşită mai este un obstacol, un prag de trecut. Cu toate că oboseala te-a ajuns din urmă, continuă cu dinamism, stelele spun că încă dispui de o rezervă oarecare de energie. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei dragi, poți constata bunele lor intenţii. Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Nu specula, nu da, sau primi, bani cu împrumut. Mare atenţie dacă călătoreşti, sau eşti departe de casă. Orele dimineţii sunt cele mai bune pentru decizii, sau întâlniri importante. Dragostea, familia, prietenii sunt domenii mai bine aspectate.

SCORPION  Dimineaţa te doare capul din cauza discuţiilor fără rost. Parcă ar fi terapie de grup, nu o discuţie normală între adulți, oameni responsabili! Însă, seară bună, cu o discuție online care îţi face plăcere. Aspectele planetare complexe oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Transformări în bine, la serviciu şi acasă.  Atenţie mărită la sfârşitul zilei când starea de bine îţi este pusă la încercare – niste dureri suspecte şi insistente, poate reumatice, darurile unei primăveri capricioase. Femeile Scorpion, mai ales, sunt astazi avantajate în dragoste. Nu lua în considerare bârfele şi intrigile, în sensul să nu reacţionezi în niciun fel, imediat. Dar verifică-le cu multă grijă!

Horoscop luni, 22 martie! Zodia care are mereu dreptate. Ai grijă la nervi! Poți pierde încrederea celor pe care îi conduci

SĂGETĂTOR   În telenovela ta sentimentală se pare ca au trecut şocurile şi trăirile intense, acum este loc de puţină reflecţie. Ești la episodul în care știi foarte bine ce-i de făcut, trebuie doar să aştepţi momentul potrivit! O problemă personală îşi poate găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. Trebuie să ai mai multă încredere în familie, în cei dragi. Dar nu uita: “schimbările dese – cheia marilor succese” ! Protejează-ţi sănătatea în cel mai înalt grad şi evită orice are un cât de cât un grad de risc. Evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere.

CAPRICORN   Dă curs impulsului sufletului. Este mai important să stai cu un prieten, cu cineva drag şi să trăncăniţi ore în șir, depănând amintiri și făcând proiecte. Lasă tv și netul, te prostești, fără supărare! Pentru nativii seniori este o perioadă mai dificilă, mai ales în ceea ce priveşte durerile, reumatismele la genuchi. E încă frig și umed. Pentru unii Capricorni: câştiguri neaşteptate urmate de pierderi la fel de neaşteptate. Nu conteză ce şi cum faci, contează mai mult pentru cine – iar până la urmă rămâne doar rezultatul. Orice are o regulă. Până şi razboiul si duelul au regulile lor, şi execuţiile publice. Nerespectarea regulilor sau lipsa lor aduce dezastru. Fă-ţi reguli şi respectă-le.  Asta se cheamă „voinţa de a învinge”!

VĂRSĂTOR   Astăzi faci o analiză, călătoreşti în timp, faci o excursie în istoria ta recentă. Aici ai greștit, aici puteai să faci mai bine, aici te-ai descurcat excelent. Asta se numește experiență de viață, folosește-o! Perioada zilei de astăzi avantajează munca în general, munca artistică şi creaţia în special. Online, deocamdată. Dacă te ocupi de unul din domeniile menţionate vei simţi un nou impuls, o nouă motivatie; idei şi concepte noi îţi sunt la îndemână. Acest aport de energie se poate traduce la unii  nativi Vărsători printr-o creştere a sensibilitatii. Poţi să devii chiar vulnerabil la mizeriile cotidiene ale distopiei sanitare. Încearcă să te stăpâneşti. Nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, oferă-le dreptul de a avea dreptate, doar sunt ”cei dragi”!

PEŞTI  Dimineaţa zilei este mai densă, obositoare, dar seara pare relaxantă şi liniştită. Ca să fie aşa, astăzi nu intra în discuţii inutile cu Scorpionii sau Leii, în general cu semnele de apă şi foc! Perioada este benefică şi poate aduce realizări şi noroc.  Partea solidă, consistentă, a zodiei te ajută să-ţi înţelegei mai bine limitările sau să îţi aminteşti de “adevărata ta chemare”. Nu trebuie să dai dovadă de naivitatea proverbială a zodiei, mai ales în relaţiile cu necunoscuţii. Sau dacă este vorba de un medicament minune pentru beteşugurile tale, pentru slăbit sau covideală. Iar te păcălesc!

Horoscop luni, 22 martie! Zodia care are mereu dreptate. Ai grijă la nervi! Poți pierde încrederea celor pe care îi conduci