Horoscop luni, 16 octombrie 2023. Zodia care trebuie să se oprească din critici. Oamenii s-au săturat de tine

BERBEC Un câștig neașteptat, o creștere poate veni luni, în viața ta. Ai toate șansele să culegi roadele eforturilor tale. În ciuda nevoii tale urgente de acțiune, organismul tău poate să își ceară porția de odihnă, ar fi bine să ții cont de acest lucru, pentru a începe bine săptămâna. Nu face problemele altora problemele tale și nu-ți atribui singur toate sarcinile, nu este sănătos!

TAUR  În această zi de luni, ideile tale privind îmbunătățirea stilului de viață pot deveni mai clare. Ai toate șansele să ai ocazia să fii mândru de tine și de strategiile tale. O adevărată pauză de la stilul tău de viață și contactul cu natura, chiar și într-un parc, te-ar putea face să te simți mai tânăr, mental și fizic. Astăzi stelele te pot avantaja în domeniul financiar, dar poți simți o dorință nebună de a te răsfăța, cheltuind. Ia-ți un…suc, iar restul banilor bagă-i în buzunar!

GEMENI  Tensiunea nervoasă și dorința de a fi perfect, atunci când sunt exacerbate, pot duce la boli psihosomatice, relaxează-te! Acumulezi stres din motive banale și riști să arunci cuvinte sarcastice care pot atrage priviri încruntate sau zâmbete forțate. Poate fi necesar să te ocupi mai mult de anturajul apropiat, de familie, ca unele contexte actuale să nu degenereze în probleme mai greu de rezolvat.

RAC În această zi de luni poți conta pe precizia ta și te poți apuca de o muncă meticuloasă, poți fi inspirat. De asemenea, poți să-ți consolidezi viața socială. Poate a venit timpul să organizezi acele proiecte la care te-ai gândit. Idealismul tău te poate împinge să fii mai liric în exprimare. Oare e timpul să scrii o poezie, să încerci să-ți rezolvi problemele cu cei din jur? Scapă de îndoieli și, mai ales, vorbește!

Horoscop luni, 16 octombrie 2023. Zodia care trebuie să se oprească din critici. Oamenii s-au săturat de tine

LEU Ești obișnuit cu securizarea și valorificarea, acesta pare a fi modul tău de operare. Astăzi te poți simți foarte mulțumit de rezultatele pe care le poți obține. Momentan nu puteai spera la mai mult. Stelele îți prefigurează multe idei bune. Pare că ți-ai recăpătat optimismul și nimic nu pare să te poată opri. Nu trebuie să te privezi de plăcerile vietii, dar dacă vrei sa rămâi în formă, concentrează-te pe un stil de viață mai echilibrat!

 FECIOARĂ Nu ezita să negociezi și să intri în detalii cu privire la treburile personale. Oboseala te poate încetini la nivel muscular, e posibil să fi avut unele probleme cu somnul, în ultima vreme, poți fi cu multe ore de somn în urmă. O privire mai filosofică asupra vieții, un pic de mișcare, un duș călduț și un ceai de tei cu miere par a fi ceea ce ar recomanda conjunctura astrală. Poate și un supliment de vitamina C, poți fi vulnerabil la viroze, începe sezonul!

BALANŢĂ Astăzi, ai încredere în bunul tău simț! Ai analizat suficient lucrurile, acum poate că trebuie să iei o decizie și să acționezi. Te poți simți în mare formă, dar nu ar fi recomandabil să-ți irosești energia în activități prea diverse unele de altele, mai temperează-te! Poți avea toate atuurile pentru a reuși și a-ți gestiona cu brio relațiile romantice. Încearcă să-ți eliberezi ceva timp în agendă pentru a-ți duce „jumătatea mai bună” la un restaurant drăguț.

SCORPION Dacă ai de gând să începi o dietă, ”de luni”, ca toată lumea sau vrei să te lupți cu o dependență dăunătoare, aceasta poate fi o zi excelentă pentru a lua o decizie, luând în considerare, cu atenție punctele tari și punctele slabe și stabilind un program disciplinat, dar realist, care îți poate permite să câștigi provocarea personală. Astăzi, fă-ţi viaţa mai suportabilă, nu te mai lăsa folosit!

Horoscop luni, 16 octombrie 2023. Zodia care trebuie să se oprească din critici. Oamenii s-au săturat de tine

SĂGETĂTOR  Astăzi, poți simți să oferi în mod natural tot ce este mai bun din tine, pentru a colabora cât mai strâns cu cei dragi. Aceștia pot fi încântați să te vadă că ieși din pasivitate și pot aprecia ideile tale bune. Inutil să spun că îi poți uimi, de-a dreptul! Uneori sunt necesare concesii, lucrurile nu pot merge întotdeauna într-un singur sens, cel pe care îl vrei tu. În această dimineață, cineva te poate ajuta să vezi lucrurile mai clar.

 CAPRICORN Astăzi poți să ai toate șansele să dramatizezi situația… Umorul poate fi cel mai bun atu pentru a te face înțeles cât mai bine! Poate ar fi bine să încerci să nu mai iei totul așa personal și textual. Fugi de pesimiști! Nu răspunde la numere de telefon pe care nu le știi, pentru că astăzi stelele indică faptul că ai putea să fii înşelat, cu “oferte” sau “promoţii”. Se recomandă prudenţă şi în relaţiile profesionale și chiar și în cele personale.

VĂRSĂTOR  În această zi de luni, 16 octombrie, mintea ta carteziană te poate ajuta să rezolvi o dificultate în familie. Răbdarea ta are toate șansele să se consolideze. Poți fi mai disponibil și mai atent la ceilalți. Starea ta actuală de spirit poate foarte apreciată de cei din jurul tău. Deci, continua în această direcție! Calea de mijloc, cumpătarea, e de aur, așa spunea și Buddha!

PEŞTI Astăzi riști să primești reacții negative pe baza unor raționamente fataliste. Deși este adevărat că este bine să spui ceea ce gândești, totuși trebuie să fii atent și să nu-ți descurajezi interlocutorii cu critici nesfârșite… Conjunctura astrală sugerează că poate mergi prea repede, în viață, în iubire… Respectă-ți propriile priorități și dormi mai mult!

Horoscop luni, 16 octombrie 2023. Zodia care trebuie să se oprească din critici. Oamenii s-au săturat de tine