Horoscop joi, 30 noiembrie 2023. Zodia care îşi pierde controlul. Nu mai da vina pe toată lumea

BERBEC Dacă partenerul tău nu răspunde favorabil așteptărilor tale, îți poți pierde destul de ușor autocontrolul. Dacă supărările din afara cuplului te subminează, nu este nevoie să dai vina pe toată lumea. O surpriză te poate înveseli. Te-ai putea relaxa cumpărând cadouri pentru sărbătoriții zilei de astăzi, Andreii și Andreele pot fi cuceriți de darurile tale pline de bun gust și rafinament.

TAUR Astăzi, dacă lucrezi, oferă-ți șansa de a împărtăși un moment cu un coleg pe care nu-l cunoști atât de bine. Acest lucru vă va permite să găsiți puncte comune între voi. Fă-ți timp pentru a discuta despre proiectele tale, gusturile tale, preferințele tale pentru un film sau un artist, nu uita că, de fapt, despre asta este viața, despre conexiunile umane pe care ni le creăm, dintre care cele mai valoroase pot fi cele găsite în circumstanțe neașteptate.

GEMENI Tensiunea nervoasă îți poate provoca unele probleme psihosomatice, minore, dar obositoare. Alege terapii blânde în caz de stres: medicina pe bază de plante, uleiurile esențiale, florile Bach sau masajele, care sunt, cu siguranță, mai sănătoase și mult mai plăcute decât anxioliticele! Viaţa ta e ca Donul liniştit. Sub o aparenţă pacifică ascunde multe. Poate invitația la un Sf. Andrei te poate ajuta să te relaxezi și să-ți încarci bateriile, pe seară.

RAC Conjunctura astrală pare să indice unele potențiale deplasări în mini-vacanța care debutează, astăzi, pentru unii nativi. Ziua Sfântului Andrei pare să fie o zi fastă din punct de vedere astrologic! Aspectele benefice îţi pot indica o zi în care poți să ai noroc, optimism şi o dinamică pozitivă, deci poţi să îndrăzneşti să-ţi promovezi cu curaj interesele personale! Dacă nu ești invitat la nicio petrecere, stelele spun să te duci mai devreme la culcare, îți poate prinde bine!

Horoscop joi, 30 noiembrie 2023. Zodia care îşi pierde controlul. Nu mai da vina pe toată lumea

LEU Toată lumea din jurul tău pare a fi drăguță, dar atmosfera poate fi puțin dezordonată. Lasă-te purtat de aceasta influență creativă și deschisă la minte, datorată, poate, și zilei de Sf. Andrei. Poți, datorită influențelor Lunii, să faci mari descoperiri, de exemplu să descoperi o țară îndepărtată sau să începi un antrenament dificil în care te poți implica. Mici disensiuni cu anturajul, de fapt, din lucruri de nimic. Lămureşte-le repede şi nu purta ranchiună.

FECIOARĂ  Sezonul acesta îți poate face poftă atât de experiențe tari, cât și de preparate delicioase de iarn. Ai putea ca, în această zi de sărbătoare, să născocești, alături de cei dragi, noi rețete gurmande, care să rămână în amintirea tuturor. Pari să ai resurse considerabile pentru a sărbători viața în companie bună! Nu te lăsa copleșit de problemele altora, ci interesează-te de ele cu simțul practic și eficiența care te caracterizează.

BALANŢĂ   Cu toate că ar trebui să fie o zi bună, o zi de mare sărbătoare, ziua Sfântului Apostol Andrei, stelele indică să eviți nepăsarea, nerăbdarea şi, mai ales, graba. Fii prudent şi precaut, mai ales dacă ești la volan sau ai de discutat ceva important la telefonul mobil. Nu lăsa lucrurile neclarificate și nu te baza pe idei preconcepute! Dacă ai decis recent să nu mai cauți dragostea adevărată, poți să te răzgândești și să pornești din nou în căutări.

SCORPION   Evită să fii poluat de povești complicate sau dispute neimportante. Ai propria ta părere, ai încredere în ea, nu ai timp de certuri care nu sunt ale tale. E posibil să trebuiască luate unele decizii mai radicale. Poate te-ai gândit de mult la asta, acum pare să fi venit momentul. Poți fi mai senin emotional și e posibil să-ți poți gestiona energia mai ușor. Odihna îți poate fi mai benefică decât de obicei. Ai grijă la excesele ocazionate de zilele de sărbătoare.

Horoscop joi, 30 noiembrie 2023. Zodia care îşi pierde controlul. Nu mai da vina pe toată lumea

SĂGETĂTOR   Mirajele, atât cele emoționale, cât și cele financiare, se pot înmulți din cauza influențelor dezordonate ale Lunii. Aceste atracții către iubiri ideale și către achiziții nerezonabile ar putea, în cele din urmă, să-ți frângă inima sau pușculița. Pentru a evita această ruină emoțională sau materială, mai așteaptă o zi sau două. Nu este prea devreme să începi să-ți faci planuri pentru sărbătorile de iarnă, dar nu lua nicio decizie radicală, astăzi.

CAPRICORN De ziua Sf. Andrei pari că ai încerca să faci un armistiţiu cu timpul. Parcă ai vrei să legi o parte din succesele trecute de anumite proiecte viitoare. Luna te împodobește cu un farmec discret, dar perceptibil pentru toți cei pe care îi întâlnești astăzi. Șansele și coincidențele fericite îți pot aduce oportunități variate în domeniile pe care le alegi. Supraveghează-ți alimentația, ai grijă la excesele alimentare și de tot felul, de altfel…

VĂRSĂTOR  Astăzi poți să găsești lumea puțin nebuloasă, nu foarte realistă și mai preocupată de emoții, decât de realitățile vieții. Cu toate acestea, inventivitatea ta poate fi hrănită de această imensă creativitate latentă și, dacă ai încredere în intuițiile tale, poți obține rezultate excelente. Pe seară nu refuza invitația la o petrecere de Sf. Andrei, chiar dacă poate fi vorba despre cineva cu care nu ai mai vorbit demult.

PEŞTI   Iată o zi frumoasă, de Sfântă Sărbătoare, în culorile tale. Poți fi foarte atrăgător în toate domeniile și ai putea obține o favoare sau o dovadă de afecțiune care să-ți încălzească inima. Profită de aceste previziuni excelente pentru a-ți schimba situația în mod discret și blând. Prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele. Poate fi o zi grozavă să ieși în oraș, să te interesezi de ceilalți și să profiti la maximum de ceea ce ai învățat.

Horoscop joi, 30 noiembrie 2023. Zodia care îşi pierde controlul. Nu mai da vina pe toată lumea