Horoscop joi, 2 decembrie. Zodia care va avea o zi grea. Te simţi singur în mijlocul mulţimii

BERBEC   Determinarea şi energia ta încep să-şi arate rezultatele. Însă, astăzi nu trebuie să te repezi ca berbecul, nu pune întrebări indiscrete care deranjează pe cei din jurul tău, familia. Astăzi continuă, pe alt registru, disponibilitatea ta pentru comunicare şi usurinţa transpunerii în vorbe a unor trairi. Pe de altă parte simţi o mişcare centrifugă de izolare, mai ales în a doua parte a zilei, pe seară, o nevoie de singurătate şi solitudine în care vântul pustiului să-ţi vindece rănile sufleteşti.

TAUR  Sunt unele zile când chiar îţi face plăcere să-i întâlneşti pe cei din jurul tău. Ai probleme financiare şi sentimentale. Ia-le pe rând! Astăzi foloseşte-te de conjunctura favorabilă în social! Ca în toate dimineţile, dacă te duci la serviciu, atunci oboseşti. Normal, ca într-un banc cu Bulă! Da, dar astăzi poţi să ai şi o veste bună şi o seară relaxantă şi plăcută, poate la un film bun, la modă, pe net, poate în parc cu prietenii şi căţeii. Nu ai căţel? Vai, ce ruşine! 

GEMENI  Trebuie să pui linii de demarcaţie, să înalţi garduri la propriu şi figurat, ca să nu fii invadat în viaţa ta personală de oportunişti şi mitocani. Fii politicos, dar nu te lăsa intimidat! Din nou ţi se cere ajutorul, în familie. Toată perioada, toată ziua, stă sub semnul unei schimbări de program, de direcţie, mai mult o schimbare tactică decât o manevră startegică, o operaţiune „de cadastru” de stabilire de frontiere spirituale. 

RAC  Te preocupă, nejustificat, unele detalii. Astăzi te simţi singur în mijlocul mulţimii. Faptul că nu găseşti un suflet-pereche te apasă mai mult. Pierzi când renunţi, nu înceta să cauţi! Dacă eşti celibatar impresia de împovărare şi solitudine te ajunge şi acasă. Dacă nu, adică eşti în duo, ai o şansă să fii pus la punct, adică că nu eşti tu chiar aşa de tare şi mare: eşti trimis să arunci gunoiul şi să cumperi pâine de unde ştii, proaspătă să fie, că ai uitat, cuprins de probleme psihologice!  

Horoscop joi, 2 decembrie. Zodia care va avea o zi grea. Te simţi singur în mijlocul mulţimii

LEU   Unele amănunte scapă celorlalţi, dar nu ţie! Sunt zvonuri, se şopteşte… Atmosfera la serviciu este tensionată, dar tu îţi păstrezi astăzi sângele rece de vânător. Leul nu vânează… furnici! Cu Venus bine aspectată pentru tine, lucrurile par să stea mai bine, eşti avantajat. Şi nu numai în dragoste, Venus, în astrologie este „micul benefic” care aduce avantaje şi îndulceşte necazurile, în general. Evită să aduci acasă problemele de la serviciu, lasă tensiunea şi frustrarea pe pragul căminului tău. 

FECIOARĂ  Domeniul sentimental e avantajat, ziua, dar şi noaptea sunt promiţătoare! Astăzi poţi afla unele amănunte picante sau tulburătoare despre ierarhie, colegi sau rude. Foloseşte-le când trebuie! De mult ritmul cotidian general a întrecut limita până la care lucrurile se puteau face bine şi solid. Viteza cu orice preţ duce la superficialitate şi derizoriu. Iar pe şosea, la amendă, sau accident! Ai ocazia să aflii nişte informaţii confidenţiale. Sper că nu eşti dus cu plută să le spui în gura mare! 

BALANŢĂ   Pui mult suflet în ceea ce faci! Dar, treci printr-o perioadă în care îţi găseşti cuvintele mai greu şi eşti mereu obosit. Spune-le celor din jur că „ai o conjunctură nefastă”, dar trece! Spiritul de competiţie fără reguli care domneşte în jurul tău nu este pe placul tău, te tulbură şi de scandalizează, îţi lasă un gust amar şi un sentiment de nedreptate socială. Cauţi echilibrul, ca orice Balanţă. Trebuie să-l realizezi treptat, în etape, ca la acomodarea cu marile înălţimi, pe munte.

SCORPION   Cei din jur nu pot să-ţi citească gândurile! Din fericire, că dacă ar putea, ar fi o nenorocire! Încearcă, astăzi, să explici cu  calm ceea ce vrei de la ei, fără să-i „înţepi” prea mult! Ai tendinţă să-ţi reprimi sentimentele ca să te arăţi mai dur şi mai tare decât eşti în realitate. Pentru cine nu te cunoaşte, merge! Dar pentru ceilalţi, cei dragi, familia, prietenii buni, lasă să-ţi cadă armura, exoscheletul tău de Scorpion veninos şi arată-ţi sufletul bun şi caracterul senzual. Nu poţi să stai tot timpul cu sabia scoasă! Mai mult, cine scoate sabia, de sabie va pieri! Încearcă un sistem de alianţe şi prietenii de convenienţă!

Horoscop joi, 2 decembrie. Zodia care va avea o zi grea. Te simţi singur în mijlocul mulţimii

SĂGETĂTOR  Mai mult calm şi discreţie! De asemenea, nu dezvălui amănunte ceva mai particulare, din viaţa ta privată, date personale! Problemele sentimentale lasă-le pentru mai pe seară. Poate plouă! Ai o dimineaţa ceva mai densă în care trebuie „să muşti şi să fugi”! Cu tot respectul, dar comparaţia canină se potriveşte foarte bine, nu ai timp de explicaţii şi politeţuri orientale. Veni, vidi, vinci! În varianta ta trebuie să convingi repede şi complet, pregăteşte-ţi tot ce trebuie. Rămâi vigilent şi atent la orice zvon sau intrigă de culoar.

CAPRICORN    Se pare că ai atins obiectivele pe care le aveai în vedere. Nu a fost uşor, dar spiritul tău perfecţionist şi prudenţa te-au ajutat. Te îngrijorează unele probleme cu un membru al familiei. O intuiţie, un simţământ, accelerează activitatea în direcţia intereselor tale. Ai ghicit bine! Comunicare nu este pe culmi, nu are volum, dar are calitate. Se pare că oamenii de succes sunt cumpătaţi la vorbe. Ia exemplu de la ei. Ai o mare capacitate de concentrare, nu te deranjează deloc bruiajul cotidian!

VĂRSĂTOR  Şeful tău este mulţumit şi poate să-ţi propună un nou proiect, o nouă perspectivă. Nu te încânta, nu îţi dă şi bani mai mulţi… Astăzi bazează-te pe logică, intuiţia este în vacanţă! Totuşi, o zi ceva mai dificilă, dar care pote trece repede şi în linişte dacă vorbeşti puţin şi nu ieşi din rutină. Mai ales nu propune ceva şefilor şi nu lua cuvântul la vreo întâlnire, conferinţă, briefing. Femeile din jurul tău, de orice sex ai fi, îţi fac probleme astăzi. Fie gelozii de pisici răsfăţate, fie încercări de genul „corect sau greşit”, adică îţi pun întrebări la care ştiu deja răspunsul, dar testează sinceritatea ta. Un balamuc întreg… 

PEŞTI  Trebuie să faci faţă unor probleme diverse, mari şi mici. Fă ordine, astăzi situaţiile urgente de serviciu, apoi interesele tale! Doreşti mai mult echilibru, să te sprijini pe oameni siguri! O zi rezervată lucrurilor obişnuite, programului cotidian. Un proiect al familiei, poate o construcţie, poate o mică afacere, solicită atenţia ta imediată. Trebuie să precizezi unele lucruri, dar mai înainte cere şi părerea familiei, chiar dacă unii dintre ei, din familie, nu se pricep. Fă-i să participe, să se simtă bine în familia ta, ca membrii importanţi cărora li se solicită sfatul. Poţi continua cu succes, dar cu sprijinul celor din jurul tău, a întregii familii! 

Horoscop joi, 2 decembrie. Zodia care va avea o zi grea. Te simţi singur în mijlocul mulţimii