Horoscop joi, 18 ianuarie. Zodia care nu trebuie să-și asume riscuri

BERBEC Astăzi, stelele îți pot spori emotivitatea. Dacă simți nevoia ca partenerul tău să îți demonstreze sentimentele sale, poți cere acest lucru și, cel mai probabil, vei și primi această demonstrație. Pe de altă parte, ar fi bine să evaluezi dacă, nu cumva, exagerezi. Dacă, cine știe, ți se vor cere și ție, ulterior dovezi în contrapartidă? Pare a fi un moment mai degrabă oportun pentru economisire, decât pentru investiții. Privește partea bună, poți avea mai mult timp pentru tine!

TAUR Aceasta nu pare a fi o zi bună pentru a face acțiuni mari privind banii. Mai degrabă, pare a fi un moment bun să depui multă muncă și să te resemnezi să primești recompensa mai târziu. Câștigă-ți existența acum, pentru a trăi confortabil mai târziu. Dacă trebuie să mediezi o ceartă, păstrează-ți calmul. Există șansa ca lucrurile să se rezolve destul de repede. Poți evidenția interesul comun al celor două părți, propunând, în același timp, soluții pragmatice.

GEMENI Conjunctura astrală poate indica faptul că ar fi oportun să te concentrezi mai mult pe muncă și pe problemele financiare. Partenerul sau șeful tău poate cere o implicare mai mare și mai multă seriozitate. Începe această zi odihnit și cu mintea limpede: s-ar putea întâmpla o schimbare pozitivă. Poți avea şansa să-ţi exprimi dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian şi să te relaxezi un pic. Desigur, după orele de program!

RAC  Nu prea te interesează părerea celor din jur, rezultatul contează! Poți să te simți, însă, prea tensionat ca să te bucuri de succes. Poți simți că vrei să-ți revigorezi viața de zi cu zi cu o mică aventură, o provocare de vreun fel, o experiență nouă de trăit. Răsfață-te fie cu un bilet la cinema, un joc de bowling, cumpărături cu prietenii, poate fi o oportunitate grozavă de a sparge monotonia și a-ți spori capitalul de bună dispoziție.

horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop joi, 18 ianuarie. Zodia care nu trebuie să-și asume riscuri

LEU  Astăzi nu-ți pune obstacole în calea fericirii sau distracție, doar pentru că te poți simți vinovat. Ai dreptul să te bucuri de micile plăceri pe care ți le oferă viața. Mai mult, stelele prevestesc o surpriză plăcută din punct de vedere emoțional. Poate fi recomandabil să nu te implici în conflicte cu semnele de pământ, nu prea ai cum să ieși în câștig, când tu vezi roșu în fața ochilor. Poate fi bine să-ți vezi de treburile tale obişnuite, fără prea multe complicații inutile.

FECIOARĂ Nu te forța să porți o mască. Fii autentic, fără modestie inutilă și relaxează-te! Joi poate fi ziua ideală pentru a începe o dietă, a practica un nou sport sau a-ți schimba obiceiurile de viață. Pot apărea unele mici probleme la serviciu, nu te implica mai mult decât e necesar în lucruri care nu te privesc direct. Poziţiile reciproce ale lui Venus, Marte şi Mercur şi mai ales Luna, pot indica reuşite și succes în ceea ce-ți propui.

BALANŢĂ   Un sentiment de frustrare te poate face melancolic, amintește-ți că totul se întâmplă la timpul lui. Dacă îți pui prea multe întrebări,te poate paște suprasolicitarea, trebuie neapărat să iei lucrurile mai ușor, să-ți revii nervos. În fața climatului actual, nu ceda presiunii, stresului, nervozității și încearcă să-ți lași deoparte starea ta de spirit schimbătoare. Nu grăbi nimic, nu face valuri pentru că s-ar putea să regreți amarnic.

SCORPION  Îți poate fi de ajutor să cauți compania unor personae care împărtășesc aceleași probleme ca tine, te poate face să accepți mai ușor respectivele încercări. Există putere în unitate, acest demers poate avea repercusiuni pozitive pentru starea ta de spirit. Astăzi poți să-ți investești banii cu înțelepciune, să obții un credit ipotecar sau să începi o afacere.

horoscop
SURSĂ FOTO: Dreamstime

Horoscop joi, 18 ianuarie. Zodia care nu trebuie să-și asume riscuri

SĂGETĂTOR  Nimic nu stă în calea expansiunii tale personale astăzi! Pari să fii într-o formă bună și să ai o mulțime de lucruri practice de făcut. Totuși, călătorii visează la antipozi, studioșii se văd la Universitate, toată lumea vrea să aibă de-a face cu tot ce e mai bun din Umanitate, indiferent de culoare, cultură sau diferențe. Pari să te simți pregătit să îmbrățișezi lumea, dar totuși ai grijă pe unde pășești…

CAPRICORN  Astăzi, poți să folosești 100% abilitățile tale interpersonale și îndrăzneala pentru a construi relații și a deschide noi uși. Starea ta de spirit a zilei îți poate permite să fii remarcat în mod pozitiv și să câștigi puncte. Conjunctura arată că lucrurile  pot începe să meargă spre bine, la serviciu, acasă sau în domeniul sentimental. Fii atent la respectarea unor termene și condiții, ai fi dezamăgit să fii tocmai tu cel care nu respectă regulile jocului, chit că din neatenție…

VĂRSĂTOR   Te poți simți destul de singur astăzi. Îți asumi responsabilitățile cu discreție, împletești plasa angajamentelor tale cu mai multă sau mai puțină prevedere, în funcție de relațiile tale. Rămâi concentrat, vigilent și disponibil pentru orice te poate ajuta să evoluezi. Luna te încurajează să te arăți așa cum ești. Ceva se reînnoiește în existența ta și, chiar dacă asta poate presupune niște sacrificii, beneficiul pare să merite!

PEŞTI  Joi poți simți că treci printr-o perioadă de activitate intense, dar ți se poate părea că întâmpini dificultăţi orice ai încerca să faci. Verifică dacă ai resursele să duci la capăt lucrurile pe care le pornești din impulsivitate. Nu e cazul să îți asumi riscuri nesăbuite, chiar dacă poți experimenta un avânt întreprinzător. Lipsa de proporție în acțiunile tale ar putea să-ți facă un deserviciu de imagine sau, la propriu, să genereze o pierdere.