Horoscop joi, 12 august! Zodia care e întoarsă pe dos. Ai grijă să nu sari calul! Zi dezastruoasă pentru mulți nativi

Berbec – Este posibil ca unele piese de echipament, pe care te bazezi, cum ar fi telefonul sau laptopul, să nu ajungă încă deoarece transportul este blocat undeva pe drum. Este posibil să obții câteva oferte interesante și să îți duci cariera unde nici cu mintea nu gândești. Evită cheltuielile excesive, cardul de credit nu trebuie folosit aiurea.

Taur – Astăzi, s-ar putea să îți dai seama că nu ai nevoie de o diplomă de licență sau de masterat, de certificate înrămate și puse pe perete sau stive de lucrări publicate ca să știi că ai ce să îi înveți pe ceilalți. Investițiile efectuate la sugestiile unui consultant financiar cu experiență, sunt profitabile. Regimul de exerciții fizice începe să arate rezultatele.

Gemeni – Este timpul să te apleci asupra unei probleme la care te-ai gândit și să cauți o nouă idee și soluție. Descoperi un nou mod de a face lucrurile. Descoperi că, în general, contactele pe care le ai nu te sprijină în a obține o sursă reală de câștig. S-ar părea că nimic nu merge. Fii atent când călătorești, deoarece neglijența unei persoane ar putea însemna ceva rău pentru tine.

Rac – Ia în considerare investițiile pe piața de capital sau intrarea într-un proiect care să-ți finanțeze o idee. Poți găsi oameni care să te ajute și să răspundă întrebărilor despre investiții. Un nou loc de muncă va da un impuls perspectivelor de carieră. Alegerile de viață sănătoase sunt soluția pentru a-ți regăsi liniște sufletească. Suntem ceea ce mâncăm!

Horoscop joi, 12 august! Zodia care e întoarsă pe dos. Ai grijă să nu sari calul! Zi dezastruoasă pentru mulți nativi

Leu – Există schimbări care îți pot afecta locul de muncă. S-ar putea să existe noi deschideri în curând și, dacă te-ai gândit la schimbarea locului de muncă, este bine să iei măsuri. Dacă ești într-un parteneriat pot avea unele pierderi ușoare. Nu dispera; munca te va liniști cu condiția să nu sari calul. Atenție la tensiunea exagerată la locul de muncă.

Fecioară – Astăzi este o zi bună pentru a întreba ce reguli personale ar trebui încălcate sau cel puțin rescrise. Unele dintre liniile directoare pe care ți-ai jalonat viața sunt depășite sau nu au fost niciodată atât de benefice pentru tine. Foloseșete-ți resursele mai atent pentru a obține profituri mai bune. Toate durerile articulare pe care le-ai avut vor dispărea.

Balanță – Este posibil să ai impulsul de a cumpăra acțiuni, dar folosește ziua pentru cercetare, nu pentru a juca pe piața financiară în orb. S-ar putea să nu existe nicio îmbunătățire a veniturilor săptămâna aceasta. Mulțumește-te cu un ritm mai lent al muncii. Poate către sfârșitul săptămânii să se mai miște ceva.

Scorpion – Dacă ești singur, s-ar putea să găsești pe cineva care să îți placă cu adevărat, deși vei ezita să-ți exprimi sentimentele. Este momentul potrivit pentru a realiza imposibilul la locul de muncă. Studenții care doresc să își continue studiile cu ajutorul unei burse au șanse mari să câștige una. Adolescenții musai să renunțe la obiceiurile de alimentație nesănătoase.

Horoscop joi, 12 august! Zodia care e întoarsă pe dos. Ai grijă să nu sari calul! Zi dezastruoasă pentru mulți nativi

Săgetător – Ai putea simți că este o criză financiară mondială. Este o iluzie pentru a te determina să te concentrezi asupra veniturilor. Dacă te aștepți  la câștiguri bănești din străinătate ai un motiv să fii fericit, deoarece vei primi ceea ce vrei. Este posibil ca unele dintre bolile care ți-au cauzat probleme să se vindece curând.

Capricorn – Astăzi este o zi memorabilă pe frontul carierei. Lucrurile vor ieși așa cum ți-ai planificat. Orice fel de dificultate va fi eliminată. Dacă ți se solicită un împrumut în această săptămână, asigură-te că nu depinzi doar de promisiuni verbale, ci primești și ceva în scris. Cei care au venituri fixe vor avea parte de suplimente financiare de la părinți.

Vărsător – Încearcă să faci o mulțime de activități ieșite din comun, chiar excesive, astăzi. În următoarele zile, ai ocazia să îmbunătățești ceva mai mult lucrurile ascultându-ți intuiția. Problemele de sănătate neașteptate – un abces dentar sau o criză de fiere, pot crește facturile. Găsești noi modalități de a câștiga bani și, de asemenea, de a face economii într-o zi ploioasă.

Pești – Poate că ți-ai dat seama cât este de important este să cunoaști oamenii care te susțin și cu care îți poți combina aptitudinile și talentele într-o sinergie constructivă. Ține contul cheltuielilor astăzi, deoarece ai putea ajunge să dai mai mult decât face. Vei descoperi că poți folosi meditația ca mijloc de a-ți controla greutatea.

Horoscop joi, 12 august! Zodia care e întoarsă pe dos. Ai grijă să nu sari calul! Zi dezastruoasă pentru mulți nativi

sursa foto: timesnow.com