Horoscop duminică, 23 aprilie 2023. Zodia care are un început groaznic de zi. Te vei simţi mai obosit ca niciodată

BERBEC   În această duminică conjunctura te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Este o zi bună în care eşti plin de energie. Profită şi realizează ceva acasă, finalizează un proiect, termină lucrurile începute, mai ales în reorganizarea casei. Nu fii naiv, nu da crezare bârfelor. Mai toata ziua este bine aspectata de stele, asa ca profită ca să obţii ceva favoruri sau să rezolvi unele situaţii. O veste buna și una nu prea, ca sa fie totul echilibrat.

TAUR  Dimineaţa este densă şi obositoare, chiar dacă eşti acasă. Iarăşi ai de gând să cucereşti pe cineva şi îţi faci iluzii că eşti cel mai deştept şi mai frumos! Dar dacă chiar este aşa? Duminică este o zi vesela si plăcută, cu ceva surprize plăcute din partea celor dragi, mai ales din partea prietenilor, copiilor/părinţilor şi a rudelor, în general vorbind.

GEMENI  Duminică este o perioadă bună pentru implicare în problemele altora, adică ceva bârfe la obiect şi intrigi suculente. O veste bună, pe seară. Este o zi bună pentru mici cumpărături, online. Alege ce îţi place mai mult! Dacă ai curte poate faci, cu familia, o mică petrecere în jurul grătarului? Dacă nu e prea frig. Poți să începi să-ți faci proiecte pentru urmatoarea perioada, următoarea săptămână. Aşa trece ziua mai repede şi afli ce idei au şi prietenii, și/sau membrii familiei tale.

RAC  Luna te avantajează în domeniul sentimental şi îţi ascute intuiţia, dar nu este de nicio utilitate în relaţiile financiare. Evită casele de pariuri, ele sunt deschise duminica. Cumpărăturile in general, pe net şi achiziţionarea bunurilor de folosinţă indelungată in special sunt favorizate de stele. Astăzi te intâmpină un amestec asortat de treburi urgente care asteapta hotaririle şi actiunile tale energice. Insa, prudenţa si calmul trebuie să fie caracteristicile tale pentru ziua de duminică, mai ales dacă mergi prin traficul aglomerat.

Horoscop duminică, 23 aprilie 2023. Zodia care are un început groaznic de zi. Te vei simţi mai obosit ca niciodată

LEU   Un weekend favorabil. Poţi să faci orice, sigur, să fie legal, moral şi să nu îngraşe! Eşti lider în această perioadă şi îţi place aşa de mult să faci pe şeful! Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile chiar dacă ai dreptate. Dar dreptatea este aşa de relativă!  Poate, dacă nu, sigur, o să ai mai mult de câştigat, pentru că cei cărora le-ai lăsat întâietatea ştiu că ai cedat din propria voinţă şi o să zică în sinea lor „ce fată/băiat bun s-a făcut!” Se ştie că eşti generos şi „mama răniţilor”, aşa că duminică o să primeşti numai laude.

FECIOARĂ  Da, este perioada în care eşti pe caii cei mari. Dacă ai un obstacol de trecut, concentrează-te, stelele îşi fac partea lor, te favorizează. Dar, întotdeauna există un ”dar”, trebuie să eviţi asumarea de angajamente şi responsabilitaţi pe termen lung. Duminică, trebuie sa foloseşti una dintre reţetele verificate ale reusitei in viaţă: sa te comporţi ca si cand totul ar fi perfect! Sunt puține prilejurile, așa că poți organiza ceva bun și plăcut, în familie.

BALANŢĂ  Astăzi se poate spune că ai noroc! Ai mai multe propuneri de distracţie şi lucrurile par să se rezolve mai uşor. O veste sau o informaţie care te interesează, sau o convorbire neaşteptată, la mobil, care îţi face multă plăcere. Duminică, ai ceva de facut şi nu ai niciun chef, nici ceea ce iţi trebuie. Nici nu este urgent aşa că poţi amâna. Concentrează-te pe problemele importante ale familiei tale.

SCORPION  Ai tendinţă să te laşi cuprins de comoditate şi să renunţi la un proiect de făcut pentru acasă. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Capacitatea ta de a te impune este susţinută de stele. O veste bună. Duminică, este o zi plină de hotarari intelepte: să te laşi de fumat, sa slabeşti, să nu mai cheltuieşti aiurea banii, să nu mai pierzi nopţile! Foarte bine!

Horoscop duminică, 23 aprilie 2023. Zodia care are un început groaznic de zi. Te vei simţi mai obosit ca niciodată

SĂGETĂTOR  În weekend stai împreună cu cei dragi, eventual cu pisica sau căţelul, dacă nu ai umani prin preajmă. Prezenţa unei fiinţe, lângă tine, te apără de răul singurătăţii. Dar, uneori, singurătatea îţi face bine. Nu te implica in conflicte duminica aceasta nu esti un bun mediator. Stelele te sfatuiesc să leneveşti un pic mai mult, pentru că te aşteaptă o săptămână obositore, dar poate cu ceva realizări. Trebuie sa accepţi faptul că viaţa este în continua schimbare şi că trebuie să faci parte din schimbare, daca vrei să ai succes!

CAPRICORN   În această duminică trebuie să eviţi excesele, exagerările, de orice fel, şi să nu-ţi iei niciun risc. Mai pe seara nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină. Daca eşti alergic la prostie ţine medicamentele la îndemană, adică stai acasa, nu ieşi în lume. Duminică, îți cad mici cumparaturi online, dar nu din orice fel ci cauti ceva deosebit pentru sezonul cald, care o să mai țină ceva timp. Sfatul meu, dintotdeauna: in şi eternul bumbac!

VĂRSĂTOR  Duminică nu ai şanse foarte mari, nu te stresa, mâine e o nouă zi în care poţi avea mai mult noroc. Însă, o parte dintre Vărsători pot duce la liman situaţiile critice, statistic vorbind! Dar, nu lua nicio decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte! Duminică, mai pe seară, primești o veste buna, o informație valabilă, dar încă totul este la inceput. Din nou te bucuri de mare popularitate printre prieteni, rude, familie, etc.

PEŞTI  Implică-te mai mult în rezolvarea problemelor de acasă lăsând la o parte încăpăţânarea şi agresivitatea. Vei fi recompensat. Pe seară o veste pe care o aşteptai de ceva vreme! Duminică, zodia ta este bine aspectata si cu toate ca esti la fel de peşte, anturajul tău, de acasă, te gaseste… adorabil! Stelele-s de vina! În sfârşit, putina liniste pentru o parte din bancul de peşti. Profită cu entuziasm şi vezi de prietenii de care cam ai cam uitat de o perioada de timp.

Horoscop duminică, 23 aprilie 2023. Zodia care are un început groaznic de zi. Te vei simţi mai obosit ca niciodată