Horoscop duminică, 19 martie! Zodia care trebuie să evite izbucnirile sentimentale. Ai nevoie doar de repaos și relaxare

BERBEC

Nu vei avea probleme să te simți în armonie cu mediul înconjurător, în mod pozitiv. La nivel nervos ai nevoie de odihnă, nu ezita să te cufunzi în plăcerile și hobby-urile de duminică, pe care le iubești. Este duminică, zi de relaxare şi odihnă, aşa că tu ai tendinţa să eviţi orice discuţie, orice activitate, orice fel de efort. Minimum necesar cerut este să dai dovadă de bunăvoinţă!

TAUR

Ritmul se accelerează în această duminică, toată lumea aleargă în toate direcțiile și te simți obligat să urmezi. În același timp, te scoate din toropeală și, dacă iei lucrurile filozofic, poți face întâlniri sau descoperiri foarte interesante. Ai multe atuuri pentru a ieși în evidență. De asemenea, ai putea face niște concesii, mai mult sau mai puțin esențiale, asta nu te-ar împiedica să faci bine și să câștigi popularitate pentru a economisi, în cele din urmă, timp în relațiile sentimentale.

GEMENI

Tendinţa din această duminică este către un ritm redus, de cruţare, distracţie, relaxare şi odihnă. Se apropie sezonul cald cu mult consum de energie şi cu nopţi scurte, fă de pe acum provizie de somn! Este o zi ceva mai plictisitoare şi enervantă, în acelaşi timp. Evită intervenţiile bruşte şi deciziile pripite, mai ales dacă eşti solicitat să dai o mână de ajutor în casă. Aproape întâmplător, s-ar putea să urmezi cursuri de actorie pe net care îți vor extinde universul. Comedia umană te stimulează. Te simți purtat de evenimente pozitive și acestea îți dezvoltă imaginația și creativitatea.

Horoscop duminică, 19 martie! Zodia care trebuie să evite izbucnirile sentimentale. Ai nevoie doar de repaos și relaxare

RAC

Atmosfera este puțin superficială. Rămâi autentic în schimburile tale, nu ceda ușurinței modei, gândirii . Pentru a-ți păstra prietenii, sinceritatea ta rămâne cel mai bun atu, dar asta nu te împiedică să rămâi prietenos, chiar diplomatic dacă intervențiile tale sunt delicate. Nu încerca să fii de acord cu toată lumea, cu riscul de a părea schimbător sau nesigur.

LEU

Lucruri importante. Duminică nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere, ci determină prin ajustări succesive, ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine! Orice rău spre bine, astăzi descoperi unele lucruri, mai greu de acceptat, despre persoane din anturajul tău. Sunteți printre cei pe care ne bazăm pentru a decide, pentru a lua inițiativa sau pentru a ne asuma responsabilitatea. Nu da înapoi de la această posibilă promoție: prietenii tăi te susțin!

FECIOARĂ

Este o zi grozavă pentru a-ți integra prietenii în inima celor mai frumoase proiecte ale tale. Fie că este vorba de formarea unei echipe sportive sau a unei asociații pentru un hobby sau de organizarea unei vacanțe comune, dezbaterile vor fi deosebit de ușoare, iar rezultatele foarte încurajatoare. Poți avea ocazia să schimbi modul în care abordezi anumite probleme. Nu ezita, învinge-ți reticența, poți fi mulțumit. Beneficiezi de impulsuri planetare excelente care te încurajează la un echilibru sănătos.

Horoscop duminică, 19 martie! Zodia care trebuie să evite izbucnirile sentimentale. Ai nevoie doar de repaos și relaxare

BALANŢĂ

Simți o mare nevoie să-ți ordonezi viața privată. Cauți baze stabile. Știi că există un timp pentru orice… Lasă-i pe alții să acționeze, fără să încerci să-i îndrumi. Trebuie să ai încredere în ei. Programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Este necesar să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti.

SCORPION

Echilibrezi forțele, fiecare își aduce piatra în clădire și tu coordonezi totul. Viața de familie sau mediul prietenesc, ai șansa să știi să-ți conduci trupele. Eşti în postura plăcută nativilor să acţioneze, să fie în activitate. Ziua este favorabilă pentru începerea unor proiecte noi, numai după ce te interesezi de înţelegerile trecute. Lumea uită!Duminica este, totusi, mai densă pentru că trebuie să pui cap la cap nişte date, informaţii, zvonuri care nu par a avea legătură, dar pentru tine înseamnă ceva.

SĂGETĂTOR

Ai putea improviza un weekend alaturi de cei dragi, dar ti-ai putea petrece si duminica fara a face nimic, in functie de starea ta de spirit la momentul respectiv. Oricum, weekendul tău merge bine. Decizi să-ți faci un caiet foarte personal cu fotografii, un album, din trecutul tău și ale tuturor celor care au contat pentru tine. Îți stabilești obiective specifice și te organizezi eficient pentru a le atinge. Colectați fotografii de la prieteni și familie. Realizezi ca fotografiile digitale sunt o mare păcăleală, nu sunt practice.

Horoscop duminică, 19 martie! Zodia care trebuie să evite izbucnirile sentimentale. Ai nevoie doar de repaos și relaxare

CAPRICORN

Dacă vrei o schimbare de atmosferă, fă-ți timp să te gândești la un loc ideal. Dacă îl vezi deja în imaginația ta, aproape ți-ai atins obiectivele. Durează doar câteva secunde pentru a călători departe, cu viteza gândului și a-ți uita viața de zi cu zi. Uneori te poți arăta exaltat și exagerat. Nu-ți place să urmezi linii drepte și te lupți cu întrebări mari. Dacă accepți, astăzi, să renunți la subiecte spinoase, poți păstra controlul dezbaterilor.

VĂRSĂTOR

Dacă refuzi să accepți o reuniune de familie, sub pretextul că ai alte lucruri de făcut, riști să te pui într-o situație dificilă. Opoziția față de argumentul tău se va dovedi a fi dură, s-ar putea să nu ai ultimul cuvânt. Planurile făcute în sfera personală, care încep în această duminică, pot aduce, în viitor, rezultate bune. O dispoziţie schimbătoare iţi poate marca duminica. De vină este Soarele care se pregătește de echinocțiu!

PEŞTI

Duminica aceasta evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Nu te lăsa invadat de interesele şi pretenţiile celor din jur. Refuză elegant! Repausul este poate, cea mai mare dintre încercări. Întotdeauna îţi faci programe peste programe şi duminică seara realizezi că nu ai avut timp. Nicio problemă! În acest weekend ai nevoie doar de repaos şi relaxare, dar şi de distracţie, de şampanie şi caviar. Distrează-te!

Horoscop duminică, 19 martie! Zodia care trebuie să evite izbucnirile sentimentale. Ai nevoie doar de repaos și relaxare