Horoscop duminică, 19 mai 2024. Evită ciocnirile cu alții. Zodia care trebuie să refuze ieșirile în public

BERBEC   În această duminică pare că te afli într-o fază de reflecție cu privire la viața de cuplu. Pari să vrei să avansezi situația și speri că la fel se întâmplă și de partea partenerului tău. Acesta poate fi un moment pentru a reflecta la angajamentele tale și la o nouă modalitate de a evolua împreună. Înaintează încet, încet, fără să-ți pui o mie de întrebări. Poate a venit momentul să te axezi, mai mult și pe partea spirituală a existenței, poate o vizită la o mănăstire ți-ar putea prinde bine.

TAUR    Este cert că ai calități deosebite, mai ales în ceea ce privește investiția ta în unitatea familială, sau în viața socială. Nu te lăsa copleșit de responsabilități care nu sunt ale tale, ai putea să ratezi o poveste personală. Pentru că ai abilități mari de a ghici motivațiile altora, oamenilor le place să te aibă în preajmă. Sentimentele tale par să fie exacte și eficiente, de cele mai multe ori.

GEMENI    Dacă viitorul ți s-a părut incert, te poți liniști, nimic nu este pierdut. Dacă ai avut îndoieli cu privire la o situație sau la partenerul tău, stelele par să te împingă înainte, iar temerile tale ar trebui să dispară. Cu încredere, totul merge bine. Stelele te sfătuiesc să nu disperi, totul se întâmplă la momentul potrivit, trebuie doar să ai puțintică răbdare, cum spunea maestrul Caragiale.

Horoscop duminică, 19 mai 2024. Evită ciocnirile cu alții. Zodia care trebuie să refuze ieșirile în public

RAC    Ți-ar plăcea să te apropii de o persoană, dar ți-e teamă că ea te va respinge, poate că nu simt aceleași emoții, aceleași sentimente pentru tine? Nimic nu este sigur! Testează-l, ar trebui să fii surprins de revelațiile sale. Trebuie să-ți reîncarci bateriile și să lucrezi la emoțiile tale, conjunctura astrală te poate ajuta să-ți limpezești mintea și să intri în contact cu sinele tău mai profund.

LEU   Uneori poți să te simți neputincios în fața anumitor dificultăți. Cu toate acestea, problemele inimii nu sunt un secret pentru tine, știi să ne faci să uităm cenușiul anumitor momente din viață. Partenerul tău știe că are un sprijin credincios și de încredere în tine, forța ta de caracter este remarcabilă. Nu te închide în jungla ta, în spatele unei aroganțe trufașe, norocul, favorizat de planeta Jupiter, se ascunde în contextual relațiilor tale sociale. Puțină deschidere la minte și imaginație nu-ți pot face decât bine.

FECIOARĂ  Cu siguranță poți avea motive întemeiate să refuzi o invitație, duminica aceasta. Pare că nu-ți plac metodele celui care a început-o. Șocat de principiile tale, poți să preferi să eviți ciocnirile în public. Cultivă toleranța, poți trăi în relativă armonie cu ceilalți. În rest, o zi de duminică favorabilă, în special pentru cumpărăturile săptămânale. Nimic ieșit din comun la orizont, poate te bucuri de un film plăcut cu cei dragi, dar ai grijă la excesul de sare, zahăr și grăsimi ce tinde să însoțească vizionările tale.

Horoscop duminică, 19 mai 2024. Evită ciocnirile cu alții. Zodia care trebuie să refuze ieșirile în public

BALANŢĂ    Duminică, pari să fii obosit, poți să ai dificultăți în a te concentra și a termina ceea ce ai început. Pare că te gândești la altceva și nu prea asculți, s-ar putea chiar să fii pe lângă, dacă încerci să te exprimi. Dacă este posibil, evită întâlnirile importante sau ia o pauză, totuși este duminică! Dacă accepți anumite compromisuri, acest lucru îți poate permite să te gândești mai bine la viitorul tău. Amânând luarea imediată a deciziilor, îți poți lăsa unele posibile deschideri și nu-ți asumi niciun risc. Lasă lucrurile să se așeze.

SCORPION   Citește cu atenție printre rânduri și nu trece cu vederea niciun detaliu. Stelele indică faptul că, în această duminică poți să ai mari abilități de gândire, mobilizează-le în forță pentru a nu face greșeli greu de corectat. Îți poți servi, în cel mai bun caz, propriile interese și nu vei risca surprize neplăcute. Sentimentele tale par să fie, mai degrabă, pozitive și pari să vrei să fii înconjurat și iubit. Luna te poate împinge să te reconectezi cu familia pierdută sau să cauți amintiri îngropate în pod. Te poate face să te simți mai bine să-ți îndrepți privirea către trecut.

SĂGETĂTOR  Nu te forța prea mult către activități fizice pentru că pare că nu ești în formă maximă. Pentru a evita să devii capricios și morocănos, rămâi, mai bine, acasă, pe canapea, jucându-te pe telefon sau distrându-te cu noile apariții de pe platformele de streaming! Nu pare să ai mare lucru de făcut pentru a te asigura că totul merge bine în ceea ce privește aventurile tale amoroase, urmează indicațiile pe care ți le transmite cerul,pare că știi să reperezi micile semnale. Beneficiezi de un sprijin bun, depinde de tine.

Horoscop duminică, 19 mai 2024. Evită ciocnirile cu alții. Zodia care trebuie să refuze ieșirile în public

CAPRICORN    Ești nativul căruia este cel mai probabil să i se ofere încredere, din zodiac! Profită de asta pentru a-ți alunga sentimentul de inutilitate! Viața ta socială și sentimentală poate căpăta culori noi. Acest lucru îți poate ridica moralul și îți poate stimula încrederea în tine. Te poți apropia de oamenii care te motivează și îți dau impulsul să ieși din carapacea ta și să zâmbești vieții. Calitatea somnului tău pare că se îmbunătățește, oferă-ți mai mult somn pentru a-ți recupera energia.

VĂRSĂTOR   Duminica aceasta, 19 mai, relația ta cu persoanele apropiate pare să ocupe un rol de mare importanță. Deși lupți pentru a-ți menține libertatea și autonomia, pot fi momente în care trebuie să te confrunți cu o problemă de familie și să găsești soluții. Pare că îți place, în mod deosebit, să-ți dedici timpul liber pentru a-ți înfrumuseța interiorul și grădina. De asemenea, îți poate face o mare plăcere să inventezi mâncăruri noi pentru a încânta papilele gustative ale celor dragi.

PEŞTI  Conjunctura pare că anunță, la nivel sentimental sau familia,l un punct de plecare, o renovare sau o resetare. Poate fi vorba de a trăi cât mai aproape de dorințele tale profunde și de a adopta un ritm zilnic care să se potrivească tuturor. Nu fi prea generos cu cei pe care îi iubești pentru că s-ar putea să nu știi cum să mai poți ieși din acest moment. Poate fi necesar să fii mai intransigent pentru a nu ajunge la situații care să-ți umbrească mult prea puternic viața ta personală.

Horoscop duminică, 19 mai 2024. Evită ciocnirile cu alții. Zodia care trebuie să refuze ieșirile în public