BERBEC

Dacă este vorba de ceva important, atunci încearcă în acest weekend. Mare atenţie la călătorii sau deplasări. Dacă eşti precaut, vigilent şi prudent, totul poate fi în parametri normali. Stelele spun, la fel ca un bătrân inţelept chinez, ca prea multa insistenţă duce la dezastru, pe cand cumpatarea aduce succesul! Ţine minte că astăzi lumea are nevoie de poveşti frumoase si vorbe fermecatoare pentru a contrabalansa climatul violent si decadent. Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, veşti bune de departe. Seară de sâmbătă relaxantă şi plăcută. Poate la un film, poate la un concert, poate la un club neagresiv, plăcut şi nepoluant. Duminica este zi de aranjat garderoba pentru sezonul de primăvară.

 

TAUR

Gândirea pozitivă şi arborarea unui zâmbet permanent te fac să obţii sprijin chiar de la persoanele care nu te plac aşa de mult. Weekend-ul este favorabil, mai ales în domeniul sentimental. Dacă astazi te simti cumva zdrobit de refuzurile prietenilor si ale anturajului, în general, nu-ti risipi inutil energia ca sa demonstrezi că ai totuşi dreptate. Configuraţiile planetare mixte şi o privire mai filozofica asupra vietii vor face ca aceast weekend sa treacă repede şi fără necazuri mari. Legăturile de sânge şi de mir conteaza, restul sunt niste străini, aşa că tot de la parinţi sau frati poţi obtine ceva bani şi poate si o vorba buna. Asta duminică. Trebuie doar să încerci.

 

GEMENI  

Nu rata ocaziile din weekend din cauza încăpăţănării sau a grabei caracteristice zodiei. Trebuie să ai încredere, dar să nu te implici total. Limitează-te doar la activităţile obişnuite. Mult entuziasm şi optimism şi o privire mai filozofică asupra vieţii te ajută să te bucuri din plin de deliciile iernii târzii. Care delicii, costă din ce în ce mai mult! Parcă nu ştii cât costă un costum de schi ca lumea sau nişte clăpari meseriaşi, de la mama lor din Alpi… Stelele şi conjunctura astrologica te avantajeaza astazi, protejandu-te eficace impotriva atacurilor familiei şi prietenilor care vor neapărat să te scoată la plimbare sau la nu ştiu ce festival, sau concert de jazz. Tu vrei la munte! Duminica trebuie sa eviţi asumarea de angajamente şi responsabilităţi pe termen lung, să nu faci promisiuni bombastice pe care apoi să le regreţi.

 

RAC 

Ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai posibilitatea să mai rezolvi câte ceva, ai spor in ceea ce faci şi inspiraţie. Nu pleca la drum lung, mai ales pe seară! In aceasta perioada a weekendului ai ceva noroc. Asta nu înseamnă că ai să câştigi la loto, la casino sau la orice alt joc aranjat. Poziţia lui Venus indică prietenii noi şi petreceri reuşite, asa ca fa un tur de telefoane pe la prieteni ca să vezi de unde sare invitatia.  Se poate să primeşti scurte veşti neaşteptate de la membrii familiei şi/sau de la prieteni. Surprize plăcute şi mai puţin placute, situaţii care evolueaza spre intorsaturi neaşteptate, dar comice până la urmă, sunt deliciile weekendului.

 

LEU

Astăzi poţi dezarma sau convinge pe oricine prin calmul şi zâmbetul tău permanent. O zi favorabilă deciziilor inspirate în ceea ce priveşte planul sentimental. Seara, la cumpărăturile de sâmbătă! Este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta sentimentală.  Nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie şi înstrainează, în loc să atragă! Trebuie doar să inspiri încredere şi să asiguri pe cei din jur că se pot baza pe tine, în orice împrejurare. Sâmbătă ai tendinţa, pentru unii supărătoare, de a fi permanent în ofensivă, sa ţii la părerea ta si sa nu  faci concesii sau compromisuri nimanui. Pastreaza-ti calmul si umorul. Duminica poți să primești o veste în doi peri despre o reuniune de familie la care te aşteptai să fii invitat.

 

FECIOARĂ 

În weekend eşti uşor confuz şi poţi să pierzi din vedere reperele care te ghidează. Oferă-ţi puţină relaxare, poate un film bun sau o carte interesantă. Nu lăsa oboseala să-ţi conducă viaţa! Astăzi te cuprinde o dorinţă obsesivă să faci gospodărie, să mergi la piaţă, să cumperi bunătăţi. Imaginezi feluri de mâncare complicate, dar delicioase. Nu te opri, ceva-ceva tot o să iasă! Horoscopul tău arată că iti este necesara o viata ceva mai activa, şi poti incepe cu plimbări scurte în aer curat, evitand aglomeratia, dar şi frigul. Atenţie să nu transpiri şi apoi să răceşti! In acest weekend faci schimbarile la care te gandeai de mai mult timp, care privesc dispunerea şi ergonomia camerei tale şi de ce nu a bucătariei şi a livingului.

 

BALANŢĂ 

Evită discuţiile aiurea cu anturajul. Pierzi timp şi te enervezi degeaba. Gestionează resursele pe care le ai cu multă grijă. Pe plan material, al proiectelor de weekend, eşti avantajat. Duminică nu trebuie sa forţezi lamurirea unor situatii, deoarece atuul pe care te bazezi, armonia empatică, nu te ajuta prea mult.  O persoană care te-a dezămăgit, sau evitat, în ultimul timp încercă în acest weekend să-şi răscumpere păcatele. Atenţie la datele primite, deoarece de multe ori reprezintă părerea celui în cauză şi nu o descriere cît mai apropiată de realitate. Duminică seara ai să primeşti o veste, care te poate bucura.

 

 

SCORPION 

Simţul tău practic îţi e de mare folos în acest weekend. Îţi plac trăirile simple, puternice, emoţiile tulburătoare. Ai parte de o “neaşteptată cotitură a destinului”, vorba lui Confucius! Sâmbătă – micile infumurari pe care le afisezi pot fi interpretate ca un succes pe care de fapt nu l-ai avut. Cineva, probabil din Fecioară sau Săgetător  încearcă să te ajute, să-ţi intre în graţii. Sâmbăta, zi de ordine şi curăţenie! Duminică seara eşti invitat, se pare, la o petrecere veselă, poate la un nativ din Peşti, poate la petrecerea de ajun la Dragobete.

 

SĂGETĂTOR

Chiar dacă o să scoţi fum pe urechi, puneţi creieraşul la treabă la toată capacitatea, lasă intuiţia. În acest weekend ai de rezolvat o problemă de iscusinţă, de inteligenţă, nu de ghicit! Nu prea ai spor, orice ai face. Oferă-ţi o pauză, doar este sâmbătă. Poate la un film, sau o prăjitură cu o prietenă şi cu vorbe multe. Seară plăcută, relaxantă cu familia sau prietenii. Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt în acest weekend armonioase, dar nu prea grozave cu cei nascuti in semne de apa si pamant. Nu te amesteca cu cei care nu sunt ca tine. Mezalianţele şi amestecurile de religii şi rase au fost întotdeauna motive de conflicte, mai mari sau mai mici!

 

CAPRICORN

Fără scamatorii şi hipnoză reuşeşti să aliniezi prietenii, familia, la programul tău de weekend. Nu ai nimic foarte important sau foarte urgent de făcut, aşa că odihneşte-te mai mult! Eşti bine. Este urmare satisfacţiei de a respecta programul de sâmbătă şi duminică. Eşti un perfecţionist şi lucrurile făcute bine şi la timp îţi dau o stare de siguranţă, de control asupra timpului. Mesajul stelelor, repetat de mai multe ori, ca să înţelegi mai bine, este să dai dovadă de tenacitate şi consistenţă. Horoscopul tau te sfatuieste sa ceri sfatul si sprijinul unui prieten experimentat, inainte ca ceilalti sa se prindă că nu ştii să te descurci!

 

VĂRSĂTOR

În weekend nu juca după cum cântă alţii, decât pe bani foarte mulţi! Fără prejudecăţi şi reţineri păguboase trebuie să afirmi astăzi exact şi cu multă hotărâre care sunt interesele tale! Rezişti cu succes unei tentaţii. Trebuie să te convingi că seducţia lucrurilor care îţi trebuie neapărat e doar o strategie de consumism. Eşti stabil afectiv, aşa că poţi lua decizia corectă. Şoapte pe înserat şi vremea ciudată te ajută să devii mai sentimental decât de obicei. Sâmbăta o poti folosi sa iei, in sfarsit, decizia aceea desteapta, curajoasa si dreapta, la care te gandesti de mai multa vreme.

 

PEŞTI

Optimismul, bucuria şi setea ta de viaţă sunt cheia succesului social din weekend. Poate o petrecere, poate un eveniment în care eşti centrul atenţiei şi sarea în bucate. Poate este ziua ta! Chiar dacă ai nevoie de mai mulţi bani (cine nu are?) nu-ţi sacrifica pasiunile tale şi micile plăceri pe altarul viţelului de aur. Simţul tău posesiv ţinut prea mult în frâu se răzbuna sâmbătă. Discutii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important. Reuşită, pentru că încăpăţânarea bate logica. Duminică trebuie să faci, neapărat, ceva care îţi place mult, poate să te duci la un concert, poate o prăjitură cu cafea scumpă, la o petrecere de ajun la Dragobete, sau pur şi simplu să stai relaxat în pat!