Horoscop de weekend, 16 – 17 mai. Probleme mari pentru o zodie: Perioadă tensionată şi afectată financiar

BERBEC Sâmbătă: aspecte favorabile deciziilor importante de genul – fac sau nu fac curăţenie în toată casa şi asta pentru că programul de duminică este deja stabilit. De asemenea, sâmbătă este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul spectacolelor si vizitelor pe care le puteţi face. O persoana nesuferită iţi stă ca un spin in deget, asta duminică, poate la masa de prânz, aşa incât procedează aşa cum se cuvine: poarta-te ca şi când nu ar exista!

TAUR Sâmbătă, zâmbeşte şi nu da replica imediat. Cine nu se gândeşte şi socoteşte, poate avea probleme. Şi datorii. Tu cheltuieşti prea mult, mai ţine cont de zerouri. Sâmbăta seara, o veste nu prea grozavă. Eşti sănătos şi ai putere de muncă, dar te apasa grijile legate de familie. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale emoţionale, sentimentale, în cursul zilei de duminica. Şi o petrecere drăguţă la un Geamăn care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, sau la un eveniment public.

GEMENI Veşti bune, pe care nu le mai aşteptai, dar la care, în secret, sperai. Mici favoruri din partea celor dragi. În weekend poţi să abordezi cu succes schimbări, mai ales în domeniul social. Sambata este o zi placuta care se poate termina intr-o petrecere, sau la ziua de naştere a unui cozodiacal. Duminică, un drum, dar cu profit. Weekendul este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce iti doresti, de fapt. Nu ai timp! Asa timpul trece repede, confiscat de grijile cotidiene!

Horoscop de weekend, 16 – 17 mai. Probleme mari pentru o zodie: Perioadă tensionată şi afectată financiar

RAC Sâmbătă dimineaţa trebuie să te interesezi de afacerile ce trenează de mult timp, de banii care ţi s-au promis. Ai nevoie de mai mulţi bani şi nu prea ştii, în weekend, de unde să faci rost! Sâmbătă, cu Luna, patroana ta, în aspecte bune, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică.

LEU Ceea ce nu trebuie să faci sâmbătă: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajungi acasă nu-ţi mai place! Duminică eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine, sau discuţiile în contradictoriu cu rudele, partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune şi/sauplanuri de concedii şi vacanţe.

FECIOARĂ În weekend poţi să ai curaj în promovarea intereselor proprii. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu fie că este sâmbătă sau duminică. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti sâmbătă. Nu promite, la rândul tău, nimic! Evitând tot ce poţi evita, pentru că vorba băieţilor de băieţi: „eschiva este cea mai bună lovitură”, duminică, pe seară, poate la un suc, ai mintea liberă şi gândirea sprintenă.

Horoscop de weekend, 16 – 17 mai. Probleme mari pentru o zodie: Perioadă tensionată şi afectată financiar

BALANŢĂ Sâmbătă este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta – aşa, pur teoretic. Ceva mocnea de mai mult timp, fie ca ştiai, fie nu. Acum nu mai ai de facut decât să-ţi salvezi imaginea publică, cum se zice! Duminică este cazul să devii mai practic şi ceva mai diplomat, totodată; numai aşa poţi evita un mic, dar bine organizat dezastru sentimental. Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes, cel putin in acest weekend!

SCORPION Dacă ai de făcut deplasări sau călătorii, sâmbătă este ziua. Schimbă locul şi îţi schimbi şi norocul! Duminică o mică supărare, o decepţie, mai exact, provocată de cineva din jurul tău. Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din Scorpion este în creştere – în special sâmbătă. Duminică poate fi o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei. Seară de duminică deosebită, în compania celor drag, poate la un spectacol de excepţiei!

SĂGETĂTOR Sâmbătă, este un bun prilej pentru nativii şi nativele din zodia centaurului arcaş să călătorească şi/sau să înceapă o scurtă excursie. Pentru cei care, dintr-un motiv sau altul nu pot pleca de acasă, perspectiva se îmbunătăţeşte. Duminică perioada este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii amoroase. Mari iubitori de natură, Săgetătorii probabil că vor alege un pic-nic la iarbă verde, cu grătar şi jocuri cu mingea…

Horoscop de weekend, 16 – 17 mai. Probleme mari pentru o zodie: Perioadă tensionată şi afectată financiar

CAPRICORN Ai un debit verbal cât să faci o inundaţie! Trebuie să nu exagerezi în weekend cu această aventură pentru că este deosebit de riscantă: poţi să faci gafe ridicole şi confesiuni nedorite. Sâmbătă nu-ţi face griji, o să te descurci şi de data aceasta. Duminică, din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului. Dragostea şi carisma proprie sunt foarte bine aspectate. Norocul este în acest weekend prietenul tau cel mai bun, care te ajută să treci peste obstacole fără să faci aproape nici un efort.

VĂRSĂTOR Sâmbătă este perfectă pentru finalizarea unor proiecte profesionale sau sociale. Duminică trebuie să te concentrezi foarte bine – ai o mare putere de focalizare, pe termen scurt, însă! Sâmbătă face să-ţi crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Duminică poţi să fi la un spectacol sau la o aniversare. Weekendul este o vreme când trebuie să accepţi responsabilităţi sporite într-o perioadă tensionată şi afectată financiar. Asta inseamna ca trebuie sa faci o cheltuiala neprevăzută!

PEŞTI În acest weekend eşti într-o perioadă de emulaţie. Profită şi realizează ceva, rezolvă, dacă poţi. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de abordare a problemelor sentimentale în familie. Sâmbătă este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter o să dobândeşti mai multe avantaje. Weekendul este favorabil lucrurilor importante în domeniul social, în cel personal. Duminică promovează-ţi cu hotărâre interesele personale.

Horoscop de weekend, 16 – 17 mai. Probleme mari pentru o zodie: Perioadă tensionată şi afectată financiar