Horoscop 15 mai! O zodie este în stare de alertă înainte de weekend: Astăzi ai multe pe cap

BERBEC Lucrezi aproape în secret la un proiect la care ţii mult şi te bucuri de pe acum de posibila lui realizare. Nu te grăbi, nu exagera cu viteza, graba strică treaba! O veste, poate, pe seară. Atenţie la variaţiile de temperatură, la vremea capricioasă, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie sub control! Discuţii, în general sterile, asta mai pe seară. Cu jumătate din zodiac favorabil te poţi duce la un film bun, sau la un spectacol, tot seara.

TAUR Ai o veste despre o posibilă sumă de bani. Situaţia necesită reflecţie. Nu te afunda în detalii, nu ajungi nicăieri. Trebuie să te gândeşti ce faci, cum reacționezi, pentru că timpul zboară! Simţi un oarecare grad de exaltare, de preaplin şi ar trebuie să dai curs impulsului. Să-ţi oferi, adică, realizarea unei dorinţe mai vechi, pentru care nu ai avut timp până acum. Continuă cu tenacitate şi voinţă pe drumul ales de tine.

GEMENI Trebuie să rămâi fidel promisiunilor şi angajamentelor făcute. Astăzi ai îndoieli că te poţi descurca onorabil, dar poţi primi sprijin de la cei pe care îi ajuţi. O mână spală pe alta… Astăzi ai multe pe cap. Ştiai, sau nu, „mâine este o altă zi” aşa că vezi care probleme sunt urgente, care sunt importante, care pot produce pierderi de bani etc. Şi lasă pe mâine ceea ce poate aştepta! O veste bună poate fi urmată de una şi mai buna, fără să fie din acelaşi domeniu!

Horoscop 15 mai! O zodie este în stare de alertă înainte de weekend: Astăzi ai multe pe cap

RAC Dacă aştepţi ceva, o veste îţi poate schimba părerea iniţială. O veste, sau un călător. Astăzi trebuie să te adaptezi, acesta este secretul! Ai idei bune, mai ales în domeniul sentimental. Relatiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt azi armonioase, dar nu sunt favorabile cu cei nascuţi în semne de apă si pământ. Poţi face mici schimbări de program, dar fără implicări majore.

LEU Treci printr-o perioadă de sensibilitate mărită şi vezi mai clar defectele şi limitările celor din jurul tău. Astăzi nu prea îţi place, dar nu ai încotro! Trebuie să continui, oricum! La serviciu, sau unde îţi petreci dimineţile, uneori, toată ziua, trebuie să foloseşti fiecare moment al programului. Totuşi o veste bună, sau o surpriză plăcută din partea anturajului apropiat. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile.

FECIOARĂ Astăzi parcă îţi lipseşti timpul şi nu ai aer destul. Ritmul cotidian, brusc, este prea rapid şi te deranjează. Pe de altă parte ai poftă de ceva bun şi multă tandreţe. O zi complicată! Ziua este favorabilă pentru începerea unor proiecte sau afaceri noi, numai după ce reconfirmi înţelegerile trecute. Astăzi aspectele generale, conjunctura, arată că preocuparea ta majoră este să menţii status quo, poate fi vorba de o situaţie, o relaţie sau o pozitie actuală care te avantajează, cu care te simţi confortabil.

Horoscop 15 mai! O zodie este în stare de alertă înainte de weekend: Astăzi ai multe pe cap

BALANŢĂ Armonie, conciliere, pacifism sunt coordonatele zilei de astăzi. Reuşeşti să menţii pacea atât de necesară şi la serviciu şi acasă. Dar faci mari eforturi, pentru că te implici personal! Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, pentru că eşti o persoană armonioasă. O mică supărare, dar pe total zi rezultatul iti este favorabil!

SCORPION Eşti într-o bătălie continuă pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii tale. Episodul de astăzi se consumă la serviciu sau la o probă, un prag. Continuă, sunt şanse mari de reuşită! Ai multe de terminat, dar şi unele inexactităţi din trecut te bântuie astăzi şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai face griji degeaba! Nu-ţi face griji, probabil totul o să sfârşească cu bine, ca în filmele americane alb-negru cu „happy end”.

SĂGETĂTOR Energia şi optimismul tău provoacă astăzi un curent favorabil în familie, anturaj. Eşti popular şi îţi place acest lucru. Ceva se întâmplă în familie, sunt semne în stele. Fii la obiect în ceea ce afirmi, în timpul discuţiilor în familie, cu cei dragi. Nu da naştere la confuzii şi la probleme artificiale. Fii chibzuit şi cumpătat. Investeşte, cumpără obiecte de valoare, sigur, dacă ai ceva bani, trăieşte bine!

Horoscop 15 mai! O zodie este în stare de alertă înainte de weekend: Astăzi ai multe pe cap

CAPRICORN Astăzi ai unele ecouri plăcute în familie. Eşti lăudat şi ţi se promite ajutor. Cursul activităţii tale este favorizat, perfecţionismul tău este satisfăcut, totul pare că merge spre bine! Magnetismul personal este în creştere. În unele ocazii trebuie să dai dovadă de diplomaţie ca să eviţi conflictele inutile, de altfel. O problemă personală îşi va găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de iscusinţă şi discreţie.

VĂRSĂTOR Nu rămâne izolat, astăzi domeniul sentimental este avantajat. Flirt, seducţie, cucerire – orice îţi stă la dispoziţie, tu trebuie doar să alegi. Este momentul organizării unei seri memorabile! După o perioadă nu prea bună ai, în sfârşit, o zi fastă. Transformări în bine, la serviciu şi acasă. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile.

PEŞTI Eşti iscusit astăzi şi reuşeşti să te afli când trebuie, unde trebuie. Mai mult, faci alegerile corecte atât la serviciu, la muncă, cât şi acasă, în duo, familie. Pe total, pare o zi bună! Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece poţi fi dezamăgit de modul în care o sa te ajute colegii, prietenii, rudele, anturajul, chiar dacă tu eşti iscusit şi punctual, astăzi! Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei.

Horoscop 15 mai! O zodie este în stare de alertă înainte de weekend: Astăzi ai multe pe cap