Horoscop azi 5 februarie. Lovitură la început de săptămână pentru această zodie

BERBEC   Dacă atmosfera poate fi încărcată de unele tensiuni, poți conta pe caracterul tău dinamic și integru pentru a netezi situația și a restabili armonia. Poți fi dispus să faci compromisuri inteligente pentru a aplana conflictele. O veste bună urmată de o pierdere, poate pierzi sau ai impresia că ai uitat ceva. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar, la cât costă toate acum, trebuie să îți rămână bani și pentru impozite! 

TAUR   Întotdeauna poți găsi nod în papură, cineva sau ceva care nu-ți convine! Afinități elective sau standarde prea înalte? Poate dacă privești lucrurile mai detașat, poți căpăta noi perspective. Nu ezita să amâni mărunțișurile până mâine. La sfârșitul zilei, născocește o activitate, care să te desprindă complet de viața ta de zi cu zi, recomand cititul! Neapărat cu o ceașcă aromată de ceai Darjeeling!

GEMENI   Astăzi, pari să fii binedispus și sociabil! Nu rata ocazia de a face cunoștințe noi sau de a te reconecta cu cei pe care poate i-ai maltratat nițel luna trecută, te poți simți mai bine apoi. Dacă te asiguri că îți eliberezi mintea de neprevăzutele vieții de zi cu zi, poți evita grijile inutile. Pare să existe un exces, un surplus care pare că te încetinește, caută cauza în farfurie.

RAC   O zi de luni incertă, dar, în general, echilibrată. Fugi de oamenii negativi… Ai nevoie de optimism, gândește-te la tine mai mult ca de obicei. Îți poți simți mai bine nevoile organice și ar trebui să știi să le transformi într-un atu. Poți găsi un echilibru între odihnă și activitate. Se poate deschide o posibilitate, o oportunitate, care poate deveni profitabilă, cu condiţia să poţi duce lucrurile la bun sfârşit, să poţi să faci un efort suplimentar. 

Horoscop azi 5 februarie. Lovitură la început de săptămână pentru această zodie

LEU  Caracterul tău cinstit şi direct te îndeamnă să încerci ceva nou, dar, parcă, ceva pare să te țină pe loc! Nu te lăsa copleșit de îndoieli sau incertitudini, starea ta de spirit ar putea fi afectată și partenerul tău s-ar putea confrunta apoi cu comportamentul tău anxios. Lasă ca Leul cel Laș să rămână doar un personaj din Vrăjitorul din Oz, mai bine!  Savureaza vremurile bune fără să mai stai pe gânduri…

FECIOARĂ  Astăzi, pari să fii mai puțin înclinat să critici,  decât de obicei, iar cercul tău de prieteni și colegi, pare să simtă că se poate prezenta în culorile lui adevărate, fără să îi judeci. În plus, poți fi dispus să te dovedești mai prevăzător și să găsești tu însuți soluții la problemele apărute. Soarele ghidează acţiunile tale în direcția bună. Norocul pare să fie de partea ta, mediul social îţi este binevoitor, iniţiativele pe care le iei au toate șansele să aibă rezultate pozitive. 

BALANŢĂ  Dacă ești prea concentrat pe treburile personale și acorzi prea puțină atenție celor dragi, aceștia s-ar putea supăra. Stelele spun că pare a fi timpul să ai puțin mai multă grijă de oamenii pe care îi iubești și cu care îți împarți viața. Ar cam fi cazul să te odihneşti plenar, oboseala îşi spune cuvântul, programul și se tot schimbă în ultimul moment, dar pare să îți facă plăcere să fii mereu în priză.

SCORPION  Poziția Soarelui riscă să îți taie din avânt, încetinind semnificativ ritmul. Poate fi recomandabil să te calmezi, să ai grijă de tine, să cooperezi cu posibilii tăi adversari și să manevrezi lucrurile cu pricepere, pentru a scăpa de controversele și încăpățânările care pot apărea. Problemele cu  insomnia pot fi rezolvate, dacă te relaxezi şi te culci mai devreme. Şi accepţi lucrurile pe care nu le poți schimba…

Horoscop azi 5 februarie. Lovitură la început de săptămână pentru această zodie

SĂGETĂTOR   Nu te lăsa copleșit de vremurile și perspectivele sumbre, de criză și de lipsă de opțiuni, concentrează-te să-ți rezolvi problemele tale personale! O întârziere te poate obliga să aștepți… Dar obiectivele tale nu sunt puse sub semnul întrebării, rămâi calm cu cei din jur. Somnul tău poate fi mai odihnitor decât de obicei. Profită de asta pentru a începe bine săptămâna. Atenţie, totuși, la sănătatea ta şi a celor din jur. 

CAPRICORN  Această zi poate favoriza relațiile puternice și întâlnirile susceptibile de a-ți condimenta viața de zi cu zi. Iubiri, prietenii, nu ezita, fii deschis la orice! Dacă ești într-o relație, poți simți dorința de a o oficializa sau de a trece la următorul nivel. Încrederea ta în tine însuți îi poate face invidioși pe unii oameni și acest lucru te-ar putea conduce către conflicte. Poate ar fi bine să încerci să fii puțin mai subtil în încrederea ta nestrămutată că ești cea mai tare zodie. 

VĂRSĂTOR   Nu irosi ideile tale genial, fără a le pune în practică. Acesta este ceea ce ți-ar putea aduce cea mai mare satisfacție. Poți fi încordat, iar vulnerabilitatea ta emoțională te pune în pericol. Ai nevoie de mai multă relaxare adevărată. Nu lăsa să se acumuleze probleme mici, care pot deveni necazuri mari, în special în ceea ce privește starea de sănătate, e mult mai ușor și mai ieftin să previi, decât să tratezi!

PEŞTI  Profită de orice ocazie pentru a te conecta cu cei din jur și pentru a le îndeplini așteptările. Fii receptiv și disponibil. Împărtășește-ți optimismul. Bucură-te de situațiile care apar. Nu-ți face griji pentru ziua de mâine, trăiește cu încredere momentul prezent. Calităţile zodiei, în care spontenaitatea şi umorul sunt de menționat, îți pot permite astăzi să ai succes în domeniul sentimental!

Horoscop azi 5 februarie. Lovitură la început de săptămână pentru această zodie