Horoscop joi, 26 octombrie. Cea mai nerăbdătoare zodie. Nu-ți impune voința cu orice preț

Horoscop joi, 26 octombrie. BERBEC  Joi poate fi un moment bun pentru a investi în afaceri din străinătate. Este posibil să ai acces la un canal de comunicare cu o astfel de companie din domeniul tău predilect, ceea ce te poate ajuta să-ți sporești, rapid, veniturile. Poți să te simți suprasolicitat în această perioadă, dar conjunctura astrală te favorizează. Ai grijă, totuși, să nu-ți depășești limitele, pentru că te poate pândi un pui de epuizare, dacă nu îți echilibrezi consumul de energie.

TAUR  Conjunctura astrală indică faptul că originalitatea ta în investiții în domenii mai noi și mai puțin cunoscute, te fac să pari de parcă ai avea un altfel de software instalat în creier, decât oamenii obișnuiți. Poți să te gândești puțin prea mult la plăcerile vieții, care te pot obseda, dar știi să te controlezi foarte bine, pe termen mediu. Planeta Venus pare să te favorizeze, poți fi norocos în domeniul amoros!

GEMENI Nerăbdarea ta îți poate îmbogăți cunoștințele, te poți simți mai umil și mai tolerant. Totuși, nu irosi foarte mult timp în activități de agrement, s-ar putea să nu-ți ajungă pentru tot ce ai de făcut. În căutarea libertății, fii foarte atent să nu părăsești calea cea bună dintr-un capriciu, cu riscul de a-ți pune în pericol realizările cele mai prețuite.

RAC Astăzi, nu încerca să concurezi cu dinamismul anumitor competitor, poți pierde timp și energie. Doar fiind mai organizat și mai răbdător decât alții ai putea să-ți menții un venit decent. Ceea ce poate fi mai mult decât inspirational, în ziua de astăzi, viața decentă începe să fie un…lux. Joi poate fi ziua în care, cu ajutorul aspectelor favorabile ale Lunii, îți poți pune ordine în domeniul familial sau social.

horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop joi, 26 octombrie. Cea mai nerăbdătoare zodie. Nu-ți impune voința cu orice preț

LEU Conjunctura astrală îți poate oferi un climat energizant care să-ți permită să finalizezi anumite probleme care se aflau în așteptare. Totul pare că se mișcă repede în jurul tău, foarte repede! Aceasta poate o veste excelentă dacă știi să fii receptiv pentru a putea profita de orice oportunitate. Simțul muncii în echipă este una dintre principalele tale calități, stii să-i încurajezi pe ceilalți, atunci când este necesar. Astăzi, ai șanse să te poziționezi ca lider.

FECIOARĂ Temperează-ți criticile, riști să-i jignești pe cei apropiați cu nervozitatea ta care te poate plasa, de multe ori, în defensivă… ceea ce iei drept neglijență, obrăznicie, poate fi doar expresia unei bucurii de a trăi pe care mai bine ai imita-o și ai împărtăși-o. Oricât ai încerca, nu poți scăpa, complet, de rutină. A avea obiceiuri nu înseamnă neapărat să te plictisești. Privește partea plină a paharului!

BALANŢĂ Astăzi, stelele spun că poți avea de ales: fie să încerci să-ți faci timp pentru ceea ce ai de făcut, fie să te împrăștii într-o mie de direcții și o sută de ferestre deschise. Din cele virtuale sau din cele reale. Grăbindu-te, poți rata unele detalii importante. Analizează situația cu calm. Intuiția ta are mari șanse să te ghideze, astăzi, către decizii financiare corecte.

SCORPION  Astăzi pari să fii gata să faci concesii. Iertarea celor care crezi că ți-au greșit îți poate face foarte bine. Poți avea posibilitatea de a privi imaginea de ansamblu…Acordă-ți timp, poți să ai tendința de a te forța prea mult, nu te lăsa copleșit de unele idei fixe, trăiește și în prezent. Pe seară, o veste neutră, nici prea bună, nici prea rea, ca vremea de sfârșit de octombrie.

Horoscop joi, 26 octombrie. Cea mai nerăbdătoare zodie. Nu-ți impune voința cu orice preț

SĂGETĂTOR   Bunăvoința ta obișnuită pare să lipsească de la apel. Astăzi poți avea tendința de a pune oamenii la punct, păstrând o distanța regulamentară. Culmea este ca se prefigurează și niște efecte pozitive: oamenii, luați prin surprindere, pot face fix ceea ce dorești. Și iată cum ai efectuat o manevră de manipulare involuntară, aproape machiavelică! Seara, un pahar de vin roșu poate preveni asediile unor gânduri albastre…

CAPRICORN  Conjunctura de joi pare să indice un nativ Capricorn plin de proiecte și entuziasm, dar căruia îi lipsește puțină rigoare. Poate fi mai bine să aștepți încă o zi sau două înainte de a face unele planuri concrete, fără a risca să greșești sau să uiți ceva important. Dacă îți vei putea controla nerăbdarea, totul poate fi bine. Nu-ți impune voința cu orice preț. Trebuie să ieși puțin din monotonie, o ședință de masaj ar fi ideală, ia o pauză de la ”lupte”.

VĂRSĂTOR  Conjunctura astrală poate sugera că a venit timpul să te străduiești să îmbunătățtești anumire relații sociale care contează pentru tine! Este posibil să fi reprimat prea multă tensiune nervoasă, golește-ți tolba plină de nervi! Dar nu pe cei din jur, ci, mai bine, printr-o activitate sportivă. Viața ta profesională poate necesita un angajament solid din partea ta. Intuiția îți poate colora deciziile cu un impuls percutant și plin de viață

PEŞTI  Stelele spun că poate fi momentul să-ți schimbi comportamentul și să acționezi diferit, caz în care lucrurile ar putea merge mai bine. Pentru tine poate fi doar o schimbare de detaliu, dar pentru alții poate părea că faci un efort mare. Poți rata unele oportunitățile,dar poți profita de altele. Echilibrul poate fi atins, fără prea multe daune. Nu cădea în capcana ta obișnuită a regretelor, șansa te poate împinge să revii pe drumul cel bun.