BERBEC Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile făcute încep să-şi arate rezultatele. Astăzi eşti avantajat de conjunctură, așa că nu te abate de la drumul tău! Nu-i lăsa pe cei din jur să-ți invadeze gândurile cu ideile și interesele lor. Poate fi o zi bună ca să-ți planifici un pic cheltuielile, mai ales că astăzi simți o atracție irezistibilă către obiecte frumoase și cam scumpe. Te gândești ce poți să faci tu cu banii, dacă ai câștiga la loterie. Mai bine lasă gândurile și fă bani, vezi-ți de meseria sau profesia ta, de treburile tale. Puțini, banii, dar siguri!

TAUR Programul se tot schimbă, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente. Ceva neaşteptat, din fericire pozitiv, face să-ţi schimbi planurile. O zi aglomerată, cu o seară plăcută. Venus te avantajează în dulcele joc al dragostei. Esti prea visator astăzi şi, crede-mă, este foarte bine! Te asteapta o perioada grea, cu multa munca, mai bine fă un plan de bataie. Esti plin de imaginatie azi si te simti usor si vesel fara prea multe motive. Profita de acesta zi si iesi la plimbare cu cineva drag!

GEMENI Refuză cu hotărâre se te lași antrenat în discuții. Cineva din anturaj e un activist politic și a pus ochii pe tine. Ai prea mult de lucru ca să te lași atras în jocul propagandistului. Clima mai ciudată iti trezeste durerile acelea de cap. Probabil că este vorba doar de variaţia presiunii atmosferice, dar nu lăsa ca nimic să-ţi afecteze sănătatea. Sinceritatea te salvează astăzi în cursul dimineţii. Nu încerca să oferi motive şi explicaţii „politic corecte” ci relateză exact şi adevărat cum stau lucrurile. Sfârşitul zilei, adică seara, te gaseşte construind ceva, in orice caz muncind din greu la un proiect, ceva, poate, cu multă distracţie!

RAC Viziunea ta despre viaţă, modul armonios cum vezi relaţiile sociale, te face să te înţelegi astăzi mai bine cu cei dragi, cu familia. Profită de situaţie şi discută unele probleme de rezolvat! Nu-ti risipi inutil fortele, daca vezi ca nu reusesti, schimba modul de abordare! Sunt şi nişte praguri de trecut dar o să te descurci. Astăzi ai o mare putere de convingere. De asemenea, trebuie să dai jos kilogramele care nu stau deloc bine pe tine. Nu cu cine ştie ce cură ciudată şi cu medicamente periculoase, ci cu sala de gimnastică şi multă… foame!

LEU Forţa morală, generozitatea şi curajul care te caracterizează te fac să escaladezi, relativ uşor, obstacolele de azi. Atenţie, eşti în carenţă de somn şi oboseala cronică îţi bate la uşă! Experienţa este suma greselilor care dor cel mai mult. In dragoste este bine sa-ti recunosti greselile, mai ales pe cele neimportante! De astazi, cu o configuratie favorabila, incepi sa gandesti mult mai pragmatic si sa te framanti mai putin. Fii mai atent la forma fizica! Se mai face lumină şi pe strada ta şi in acestă zi de mai ai sentimentul că, în fine, zările îţi sunt deschise şi că până la urmă viaţa este plină de farmec!

FECIOARĂ Nu tot ce este adevărat este necesar să fie făcut public, ţine minte şi vei evita multe neplăceri şi discuţii inutile. Astăzi, discreţie în domeniul sentimental şi chiar puţină viclenie! In urma unei analize cinstite si atente trebuie sa lasi deoparte problemele care nu sunt ale tale si sa te concentrezi pe propriile interese imediate. În această perioadă este bine să te abţii de la o atitudine prea dinamică, sau chiar agresivă. Evită orice decizie luată în stare emotivă. Este momentul să faci puţină ordine şi disciplină printre hârtiile tale administrative, legale, contractuale şi să vezi dacă nu ai uitat ceva important.

BALANŢĂ Poţi convinge astăzi cu uşurinţă, aşa că nu ezita. Totuşi, evită semnele de foc, pentru că nu vei cădea de acord, în niciun fel, nici asupra fondului, nici asupra formei. Nu promite nimic! Încrederea pe care o ai în forţele proprii este în creştere aşa că poţi tranşa o problemă în cuplu, în familie. Nu este o idee rea să incerci să lamureşti lucrurile, măcar parţial. Vorbe spuse aiurea, la suparare, chiar fără rautate, pot face chiar mai rau unei relatii de dragoste decat o soacra rau intentionata! Posibile tensiuni neasteptate ca urmare a unor vesti nu tocmai bune. Nu te descuraja. Tine numai azi. Maine o sa uiti!

SCORPION De astăzi intri într-o periodă aglomerată care nu este deloc pe placul tău şi te face să oftezi. Așa este la sfârșitul anului. Învaţă să delegi competenţele, adică sa-i mai pui şi pe alţii la treabă. Păstrează-ţi umorul! Vigilența și prudența trebuie sa fie cuvintele si comportamentul cotidian, asta pentru ca sa eviti pierderile prezise de stele. Pentru cei care, majoritatea probabil, dintr-un motiv sau altul au un program lung de lucru, perspectiva se îmbunătăţeşte într-un mod spectaculos începând din seara zilei. În general circumstanţele zilei de astăzi, fie că este vorba de muncă sau de dragoste, îţi sunt favorabile, chiar dacă eşti nemulţumit!

SĂGETĂTOR Ziua de azi poate fi plină de veşti. Dar fii atent cum le interpretezi. Nu toată lumea e competentă și inteligentă. Cu gândul la rezolvarea unei probleme, poţi să uiţi ceva, concentrează-te! Nu mai spera sa primesti ceea ce meriti. Nimeni dintre sefii tai nu este cu adevarat atent la ceea ce faci. Parca ai fi invizibil! Totuşi, nu-ţi schimba intenţiile şi proiectele profesionale, tenacitatea aduce succes. Daca ai câine, ieşi cu el la o plimbare lunga. Dacă ai pisică, puteţi miorlăi împreună. Cu semenii tai sa pare ca nu te poti intelege azi, mai bine evită orice discutie. Eşti tensionat şi nervos, ca mai toată lumea şi îţi sare ţandăra imediat. Trebuie să-ţi acorzi un răgaz. Chiar merită să te enervezi?

CAPRICORN Eşti deprimat pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni care nu îşi ţin cuvantul. Ia agenda, mobilul şi caută, vei găsi şi oameni de bună-credinţă la care nu te-ai gândit până acum. Stelele fixe si vremea capricioasa, dar puternica in schimbari, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie. Pe de altă parte este bine să foloseşti cât mai multe ocazii şi să te relaxezi. Foarte bune rezultate în domeniul artei, culturii şi al relaţiilor sociale. Ai ocazia să-ţi schimbi părerea despre o persoană din anturaj. Sfatul meu este să cauţi societatea prietenilor buni şi veseli aşa te vei simţi bine şi aşa poţi gestiona energia ta în sensul bun. Poate că vei fi pus în situaţia de a face anumite concesii, mai pe seară, dar care îţi pot deschide, în viitor, unele uşi care astăzi par închise.

VĂRSĂTOR Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Conjunctura arată că, astăzi, timpul lucrează în favoarea ta! Nu e o zi tocmai uşoara pentru tine. Ca de obicei. Astazi poate scapi mai usor, te ajuta mai mult cei din jur si le esti chiar recunoscator. Perioada îţi este favorabilă. În general, statistic vorbind. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. O veste sau o întâlnire îţi face mare plăcere. Este timpul potrivit să finalizezi în condiţii bune proiectele care ţi-au dat atâta bătaie de cap. Lăsă și pe alții să-și spargă nasul, nu te mai băga în față!

PEŞTI Ai o dispoziţie schimbătoare. Şi o posibilă migrenă. Astăzi nu te lăsa antrenat în treburi inutile și discuții fără rost, gestionează cu iscusință efortul tău cotidian și energia ta vitală. O perioadă indicată pentru studiu şi activitate laborioasă – asta daca te lasa vremea capricioasa şi lenea ta cea mare. Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul zilei. Nu încerca să te baţi cu toată lumea în acelaşi timp. Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai. Configuratia complexa a Cosmosului face sa ai impresii ca dintr-un caleidoscop. Când un entuziasm contagios, când în borcanul cu melancolie, dar, cel puțin, nu te plictisești!