BERBEC În weekendul acesta trebuie să dai dovadă de exactitate şi insistenţă, în comunicare, altfel poţi avea de pierdut. Trebuie, de asemenea, să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor. Sâmbătă îţi stăpâneşti bine pornirile şi emoţiile. O veste sau o întâlnire îţi aduce aminte de un episod nu prea plăcut din trecut. Amintirile dor, uneori, dar constaţi că nu aşa de tare şi reflectezi că şi emoţiile se cicatrizează. Duminică eşti foarte generos, doar este Ziua Femeii. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să te simţi bine. Duminică seara poţi să te distrezi la un spectacol, concert, film sau la un club, pentru ca urmează o nouă săptămână densă de lucru şi trebuie să ai rezervă de bună dispoziţie.

TAUR Nu lua în considerare bârfele şi intrigile, în sensul să nu reacţionezi în nici un fel, imediat. Dar, verifică-le cu multă discreţie. Un weekend bun în ceea ce priveşte domeniul sentimental. Sâmbătă nu te împărţi în mai multe direcţii odată. Stabileşte o ordine de priorităţi şi respect-o! Duminică ideile tale sunt constructive şi chiar au un sâmbure de entuziasm şi optimism. Nu pleca urechea la scenariile catastrofice şi la pesimiştii de serviciu. Văietatul şi cobitul, la români, sunt virtuţi naţionale!

GEMENI Sâmbătă, trebuie să dai dovadă de tact şi calm în relaţiile cu cei apropiaţi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Duminică, domeniul emoţional este avantajat. Sâmbătă ai ocazia să-ţi îndeplineşti o dorinţă mai veche. Dorinţele tale sunt la fel de legitime ca şi ale celor din jur, ale prietenilor şi familiei. Eşti puţin mai încăpăţânat decăt de obicei, dar asta poate fi şi o dovadă de personalitate. Duminică întâlneşti pe cineva, aproape din întâmplare, o nouă relaţie interesantă sau reprinderea unei legături mai vechi.

RAC Ceva legat de o reglementare legală – aspectul este neutru pentru tine, dar afectează anturajul, poate ceva legat de Ziua Femeii. Cooperează mai strâns cu cei din jurul tău şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei. Sâmbăta îţi este favorabilă, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele. Stai acasă sau învârteşte-te prin apropiere. Perioada este, de asemenea, favorabilă pe plan emoţional pentru începerea unor proiecte sau relaţii noi, dar numai după ce reflectezi, de gândeşti, măcar un pic. Duminică este dedicată micilor aranjamente în camera, căminul, apartamentul, casa, vila, palatul tău. Unde locuieşti. Puţină curăţenie şi puţină ordine de toamnă, că doar nu o să aştepţi turma de… aspiratoare să facă curat în locul tău!

LEU Evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Odihneşte-te – pentru asta este weekendul. Primeşti o veste care îţi confirmă o bănuială. Sâmbătă, armonia si echilibrul Cosmosului şi o conjunctură drăgăstoasă te ajuta sa-ti intelegi mai exact propria personalitate, limitele, calitaţile şi drumul pe care sa-l urmezi. Duminică – lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul astăzi degeaba – rezolvarea nu stă în puterea ta. Te întrebi degeaba ce să faci! Distrează-te sau odihneşte-te, nu te mai tortura cu gânduri fixe şi păguboase.

FECIOARĂ Perioada este favorabilă, mai puţin meteorologic. Atenţie la variaţiile de temperatură, îmbracă-te adecvat şi totul o să fie în echilibru! Moderaţie în relaţiile cu semnele de foc. În această perioadă, mai ale sâmbătă, trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. Duminică, stelele te favorizeaza in achizitionarea unor obiecte de imbrăcaminte de sezon pe care o să le porţi cu placere, pentru că iţi stau bine. Neapărat să fie din in, sau bumbac, pentru primăvară merge şi ceva subțire din lâna de prima calitate, evită porcăriile din plastic!

BALANŢĂ Sâmbătă ai ocazii pentru decizii inspirate sau întâlniri importante, în domeniul sentimental. Dragostea este bine aspectată şi duminică. Mare atenţie dacă călătoreşti, sau eşti pe drum. Sâmbătă, probabil una, sau câteva, surprize plăcute. Sufletul tău bun te împinge azi spre facerea de bine şi ajutorarea prietenilor. Este şi aşa bine, dar fii generos cu cine merită. Duminică, norocul iti este prietenul cel mai bun, care te ajuta să treci peste obstacole si dificultaţi fara sa faci prea mult efort. Dar atenţie la ce-ti doresti!

SCORPION În weekend, cu mai mult pragmatism şi mai puţine ironii poţi să te simţi bine. Frecventează anturajul, prietenii care te fac să te simţi confortabil. Domeniul emoţional este bine aspectat. Sâmbătă ai o veste bună urmată de o pierdere, sau mai curând rătăceşti un lucru, sau ai impresia că ai uitat ceva. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar. Duminică poate la un film, nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni! Duminică seara se poate să ai de luat o decizie. Atenţie, însă, aparenţele trebuie intotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi daca vrei să fii apreciat mereu de anturajul tău, de familie, prieteni şi colegi.

SĂGETĂTOR Sâmbăta, puţin mai aglomerată. Poţi să finalizezi, în casa ta, unele lucruri întârziate, lăsate de alţii în grija ta. Duminică trebuie să te odihneşti mai mult. Seara, poate la un film nou. Sâmbătă, veşti de departe, consultaţi-vă e-mail-ul, reţeaua de socializare sau mai prozaica cutie de scrisori. Sănătatea nu-ţi este afectată, dar este bine să fii prudent. Duminică, posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe. În registrul mediu spre neinteresant. Nimic foarte important nu pare că se întâmplă în această perioadă!

CAPRICORN Un weekend liniştit. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva unele situaţii considerate complicate, acasă. Concentrează-te pe problemele tale. Domeniul sentimental este bine aspectat. Sâmbătă nu te repezi imediat ce auzi o intrigă. Uneori, adeseori poate, Capricornii ascultă pe primul venit fără să mai verifice. Reflecteaza cui prodest (cui foloseşte) toată ingineria asta şi nu vei cădea în cursă. Idealizează mai puţin persoana iubită şi o să ai o viaţă mai fericită. Duminică seară, stai puţin, fă-ţi un ceai de plante de leac, de iubire şi noroc, şi gândeşte-te – gândeşte-te la tine… Ai uitat visurile tale – preocupat mereu de problemele cotidiene!

VĂRSĂTOR Sâmbătă, zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte drumurile. Duminica o poţi petrece în mijlocul familiei, a prietenilor, reflectând asupra modului cum evenimentele influenţează viaţa ta. Sâmbătă este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la incidente, din fericire din cele minore. Duminică, din nou ai de ales intre mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi în analize utopice şi procese de conştiinţă. Cere un sfat de la Leu sau de la un Geamăn. Pentru o mica parte din Vărsători duminică seara este o perioadă mai dificilă din punct de vedere sentimental.

PEŞTI În acest weekend ai probleme casnice ceva mai dificil de rezolvat. Abordarea sistematică a situaţiei iţi furnizează datele necesare rezolvarii ei. Dacă vezi că nu te descurci, cere ajuror! Sâmbătă informaţiile contradictorii creează dileme. Configuratia astrologică îţi indică să nu te repezi sa tragi concluzii greşite, să ai suficientă răbdare, pentru ca lucrurile se vor lămuri, ca de la sine. Cu dragostea stai bine dar poţi sta şi mai bine dacă eviţi reprosurile şi discuţiile în contradictoriu. Duminică, lucruri aproape fără importanţă, detalii cotidiene iţi pot arăta că eşti un norocos şi un rasfăţat în cursa vieţii. Pe total, aproximativ două zile bune!