Horoscop joi, 5 octombrie 2023. Zodia care își pierde complet controlul. Emoțiile te vor copleși

BERBEC   Unele dintre persoanele foarte apropiate îți pot deveni confidenți loiali în contextul unor noi preocupări alte tale. Cu toate acestea, poate să nu-ți placă prea mult să absorbi energii prea joase și destabilizatoare. A fi zen este important pentru tine.  Profesional, ai toate șansele să îți recâștigi încrederea în tine, viitorul îți zâmbește. Adeseori ieși victorios în situații în care alții întâmpină mari dificultăți. Pe seară, un pahar de vin roșu nobil, dacă nu faci tensiune…

TAUR   Fii atent, păstrează-ți independența ta prețioasă atât cât poți! Nu ar trebui să trebuiască să dai socoteală nimănui ți poți profita singur de reușitele tale financiare. Astfel, poți face ceea ce vrei cu banii tăi. Nu te lăsa purtat de evenimente și, mai ales, nu te lăsa folosit de cei din jurul tău, care pot să încerce să te acapareze cu interesele lor proprii și personale! Dacă te simți într-o dispoziție instabilă, încearcă să te eliberezi de obligațiile tale.

GEMENI  Această zi încurajează exploatarea creativității tale și o un moment bun pentru a începe să pui în aplicare un plan de acțiune. Dacă dorești să te desparți de rutină și să explorezi alte căi, poți avea atuuri importante pentru a găsi contactele utile de care ai avea nevoie. Stelele favorizează întâlnirile, astăzi, iar cei singuri pot avea tot interesul să petreacă timpul cu cercul lor apropiat, dar și să călătorească pentru a spera să cunoască un suflet pereche.

 RAC  Unele noi înțelegeri pot conduce către un aranjament complet neprevăzut, dar benefic pentru portofelul tău. Te poți aștepta la beneficii financiare semnificative, care ar trebui să clarifice considerabil situația ta bancară. Dorind să ieși în evidență, riști să pari un excentric și nu este sigur că această etichetă este atât de atractivă. Încearcă să te întorci la metode mai tradiționale, rețetele verificate sunt cele mai bune.

Horoscop joi, 5 octombrie 2023. Zodia care își pierde complet controlul. Emoțiile te vor copleși

LEU  Dacă lucrurile nu progresează atât de repede pe cât ți-ai dori, evită să te enervezi și pune lucrurile în perspectivă. Nu ajută la nimic să îți pierzi calmul. Răsfață-te puțin amânând lucrurile de pe lista de ”to do” până mai târziu, planetele te pot lăsa să respiri în voie. Poate să nu fie indicată schimbarea la care te gândeşti. Poţi depăși mai ușor un obstacol, dacă iei în serios sfaturile unei persoane competente în domeniu.

FECIOARĂ  Astăzi poți realiza că începi să simţi presiunea scumpirilor exagerate provocate de distopia sanitară şi de războiul de la graniță și nevoia să te implici mai mult în proiecte care să aibă drept  scop îmbunătăţirea calităţii vieţii tale. Din punct de vedere social, poți căuta să stabilești relații mai libere, dar mai autentice, de dragul independenței. Întâlnirile cu oameni noi îți pot aduce noroc!

BALANŢĂ Joi ai șanse să aduci înapoi la valoarea lor corectă sau la locul lor corect elemente care deveneau destul de greu de gestionat. Poți beneficia de inspirația în a găsi cel mai eficient mod de a mobiliza energiile din jur. Proiectele tale sunt îndrăznețe, iar ideile tale au șanse să dea bine. Dacă încerci să previi greșelile și să lămurești informații ușor confuze, nu ar trebui să mai întâlnești alte obstacole pe drum.

SCORPION   Norocul poate rămâne în semnul tău pentru încă puțin timp, planeta Jupiter (retrograd, în Berbec) te favorizează în acest sens. Dacă ești dezamăgit pentru că unul dintre proiectele tale nu s-a concretizat, nu renunța. Mai poți face încă unele mici sacrificii, succesul poate fi la îndemâna ta, dacă îți antrenezi răbdarea și perseverența. Viața ta de zi cu zi ar trebui să se calmeze, apoi, și te poți simți mai în formă, fizic și moral!

Horoscop joi, 5 octombrie 2023. Zodia care își pierde complet controlul. Emoțiile te vor copleși

SĂGETĂTOR  Ziua de astăzi se împarte în două părți: cea care surprinde viața ta exterioară, ce faci și cum te percep ceilalți și cea care suprinde felul în care te simți. Cele două ipostaze nici că ar putea fi mai diferite…Te comporți dinamic, spui bancuri, dai sfaturi în stânga și în dreapta, dar, când rămâi singur, oboseala morală și deznădejdea, anxietatea care te împiedică să rămâi conectat cu prezentul, îți pot pune serioase probleme. Nu mai lua totul foarte în serios!

 CAPRICORN  Astăzi poți simți că trăiești într-un climat turbulent și că riști să te lași copleșit de emoțiile tale, neputând acționa așa cum îți dorești, sau pierzându-ți autocontrolul. În loc să te lupți, ar fi mai bine să lași frâiele din mână și să aștepți ca norii să se risipească! Lasă-te ghidat de intuiția ta și bazează-te, în schimb, pe ceea ce spun ochii oamenilor și limbajul lor non-verbal, pentru a afla ce cred aceștia, cu adevărat, despre tine…

VĂRSĂTOR  Nu că nu vrei, dar e posibil să nu ai suficient timp pentru a te dedica întâlnirilor cu oameni noi. Conjunctura astrală poate indica că ajungi să cunoști mai bine pe cineva pe care l-ai mai întâlnit deja. În cuplu, poate va trebui să dai dovadă de înțelegere pentru că ideile tale pot să nu se potrivească foarte bine cu cele ale partenerului tău, cel puțin pentru moment. Astăzi, evită călătoriile cu mașina, avionul, trenul, vaporul, dirijabilul etc….

PEŞTI   Astăzi ai șanse să fii încântat pentru că promisiunile care ți-au fost făcute au fost respectate. Și chiar peste așteptările tale. Acest lucru te poate ajuta să câștigi încredere în viață și în tine însuți. Respectul celor din jur te poate ajuta să crești în ochii tăi și să te prioritizezi. Evită să faci confidenţe, unii pot să nu înțeleagă evoluția spirituală și pot chiar să se simtă atacați.

Horoscop joi, 5 octombrie 2023. Zodia care își pierde complet controlul. Emoțiile te vor copleși