BERBEC  O zi bună în care ai unele oportunităţi. Cinstit şi naiv, Berbecul alege întotdeauna cu multă modestie! Fă o excepţie, eşti dinamic, agresiv chiar, arată că poţi mai mult decât se crede! Partea mistică a zodiei te ajută să-ţi înţelegeţi mai bine limitările şi să-ţi găseşti drumul de urmat în continuare. Nu trebuie să dai dovadă de naivitatea caracteristică a zodiei, mai ales când este vorba de produse cosmetice, sau medicamente. Este bine să eviţi toate situaţiile neclare. În general toţi nativii trebuie să dea atenţie buzunarelor în special şi proprietăţilor, în general.

TAUR  Atenţie la o posibilă discuţie legată de încetineala ta taurină.  Nu îţi place cercul în care te afli şi vrei să schimbi ceva. Fii prudent şi nu exagera, cel puţin azi, nu da vrabia din mână! Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni sau la anturajul apropiat! Trebuie să acorzi mai multă atenţie şi timp vieţii de familie sau relaţiilor cu prietenii. Nu uita că vorba dulce mult aduce şi că o rugăminte bine formulată este mai uşor ascultată. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii, investiţiile, titlurile de valori, proprietăţile. O perioadă de timp în care trebuie să dai dovadă de conservatorism, dar oferă-ţi mici obiecte care să-ţi facă plăcere.

GEMENI  Nelinişte existenţială s-ar putea putea numi această zi.  Ai foarte multe gânduri şi planuri. Prea multe pentru un singur om, aşa că mai gândeşte-te şi la relaxare. Nu pleca la drum lung! Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Pentru un procent dintre nativi, succese neaşteptate în carieră. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt preponderent favorabile. Nu te lăsa impresionat(ă) de ceea ce se discută, de bîrfe, intrigi sau… modă. Nu-ţi lăsaţi interesele personale pentru mai târziu. Acum, nu mâine! Nu exagera cu mesele, supraveghează-ţi, deci, regimul alimentar.

RAC  Nu este nevoie să faci eforturi, totul este la îndemâna ta, gândeşte-te puţin! Mai multă diplomaţie, mai multă prudenţă, nu face destăinuiri, confesiuni, care te pot costa scump mai târziu! Cumpără-ţi lucrul acela la care râvneşti de mult timp – inflaţia este ca pasta de dinţi, odată ieşită din tub nu mai poate fi pusă la loc – mai târziu nu o să-ţi mai poţi permite. Dorinţa de schimbare şi marea tentaţie te fac să cheltuieşti prea mult. Incearcă să începi de pe acum să-ţi organizezi viaţa – este o perioadă favorabilă pentru interesele tale.

LEU  Eşti într-o situaţie care se numeşte cerc vicios. Problemele abia acum încep. Trebuie să te linişteşti şi cu mult calm să găseşti „ieşirea” din situaţie. Probabil, o vei lua de la capăt! Este o perioadă excelentă pentru legăturile amoroase (întărirea celor vechi sau stabilirea unor noi relaţii). Este, de asemenea, cea mai bună perioadă pentru afacerile de, şi în familie. Se prefigurează o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi sentimentale. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la inccidente şi accidente! Atenţie la regimul alimentar şi la schimbarea vremii.

FECIOARA  Neînţelegerile, defectele de comunicare pot avea urmări foarte însemnate! Începi să înţelegi că ai mai mult de construit pentru viitor decât măruntele griji pentru gospodărie şi ai tăi. Reinventează “ceaiul de la ora cinci”, de fapt britanicii primesc la ora patru,  sau dă o raită pe la toţii prietenii. Mai poţi dedica ziua studiului şi perfecţionării tale profesionale şi fizice. Te poţi duce, de asemenea, la o sală sau pur şi simplu mergi mai rapid într-un parc.  Mai multe planete şi indicatori astrologici îţi sunt favorabili.

BALANŢA  Noua ta poziţie îţi creează o mare problemă. Trebuie să pari mulţumit, deşi nu eşti. Iar timpul ţi se pare prea scurt şi obligaţiile prea mari. Mai aşteptă puţin până să iei o hotărâre. Sinceritatea te salvează in extremis, în această zi. Totuşi zodia face şi unele configuraţii şi aspecte bune – deci ai o perioadă relativ favorabilă şi cu ceva momente plăcute. Prânzul te găseşte, poate, construind ceva, in orice caz muncind din greu la un proiect. Sănătatea este mediocru aspectată, atenţie la vremea capricioasă şi la inccidente!

SCORPION În plan material începe să scârţâie câte ceva din anatomia ta, semnale deocamdată, dar care te avertizează că trebuie să încetineşti ritmul şi să îi mai laşi şi pe alţii să facă efort! De asemenea, poţi finaliza în condiţii bune afacerile care ţi-au dat atâta bătaie de cap. Aspecte uşor nefavorabile la bani, banii întârzie sau se reprogramează, dar foarte bune la dragoste şi sănătate. Aspectele arată şi cumpărături inspirate. Cheltuieşti, deci existi – chiar dacă anturajul zice că eşti zgârcit! Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes !

SĂGETĂTOR  Ai sarcini şi griji noi. începând de astăzi pentru câteva zile şi nu prea îţi convine! Dar trebuie să te obişnuieşti şi să te organizezi, nu ai de ales. Pe seară primeşti veşti bune de departe! Mai multe aspecte minore benefice arată că lucrurile pot merge şi bine. Nu-ţi face griji prea mari, viitorul îţi este favorabil! La un moment dat orele de lucru îţi par că devin mai grele, dar de fapt eşti în pierdere de energie. Mâncarea naturală (evită alimentele ce provin din organisme mutate genetic), vitaminele cu minerale şi sucuri din fructe la care poţi adăuga ceaiuri din plante româneşti te ajută să treci de această perioadă cu vitalitatea mai scăzută. Şi ca să fii într-adevăr dibaci nuanţează-ţi regimul alimentar în funcţie de zodie şi de grupa sanguină.

CAPRICORN  Profesional eşti pe drumul cel bun, dar trebuie să te concentrezi mai mult şi să fii atent la detaliile sociale. Trebuie să ai răbdare şi să analizezi cu atenţie figurile noi din anturaj! O configuraţie astrală echilibrată  face ca ziua de astăzi să fie benefică, totuşi.  Magnetismul personal este în creştere – poţi rezolva relativ uşor problemele sentimentale. Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni. Mai greu, puţin mai greu, este cu autorităţile şi cu terţii. Nimic nu mai este cum a fost şi nici nu este cum trebuie să fie!

VĂRSĂTOR    Unele divergenţe de opinii induc nervozitate la locul tău de muncă. Nu te implica, dă-te foarte ocupat şi absorbit de activitatea ta! Nici tu nu eşti în apele tale, ai nevoie de o schimbare! Un ajutor neaşteptat. Cineva din anturaj, semn de foc, sau de apă te ajuta cu un scop (sau chiar dezinteresat) sa rezolvi o problemă care îţi părea foarte complicată. Pentru cine se pricepe nu a fost deloc complicat. Incearcă să reduci cheltuielile – se apropie iarna şi nu trebuie să te găsescă nepregătit.

PEŞTI  Dorinţă de evadare? Sigur că da, treci printr-o perioadă în care obligaţiile zilnice îţi par mai grele! Oferă-ţi momente plăcute, muzică, artă, ce îţi place, ca să treci peste punctul mort! In această perioadă este bine să te abţii de la orice proiect nou, de la orice nouă asociere. Eşti vulnerabilă sau vulnerabil din cauza unei iubiri mai vechi, sau a unor amintiri care te obsedează.  Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale. În general şi unii dintre Peşti pot profita de oportunitate, ai câteva prilejuri  bune de afirmare şi de rotunjire a buzunarelor  – nu trebuie să le scapi!