Horoscop marți, 3 octombrie. Zodia care are o zi infernală. Toți cei din jur țipă după ajutor

BERBEC   Marți parcă înveți din ce în ce mai bine să-i farmeci subtil pe cei din jur, să-ți eliberezi energia creativă, să uimești oamenii, dintre care unii ar putea să-și dorească mai multe de la tine, dacă afinitățile sunt reale. Nu e nevoie să te străduiești prea mult, ai o zi bună! Sentimentul tău de satisfacție poate fi total pentru că nevoile tale emoționale îndreptate către ceilalți pot fi adesea luate în considerare și tratate cu mare delicatețe și profunzime.

TAUR  Conjunctura astrală indică faptul că sunt șanse să investești în zone în care nimeni nu ar fi îndrăznit să calce și, prin urmare, nu trebuie să împărți profiturile, potențial semnificative, cu nimeni altcineva. Ai putea încerca să explici cum ai reușit, dar oamenii nu te-ar înțelege. Geniul tău financiar este un atu rar! Supraveghează-ți, cu atenție, regimul alimentar și mai redu din excese, care e posibil să fi început să producă unele efecte adverse.

GEMENI   Lasă-ți interlocutorii să vorbească fără a-i întrerupe. Poți fi surprins de reacțiile și informațiile pe care le poți obține de la ei! O supradoză de energie te poate împinge către activități de tot felul, nu exagera, rezervă-ți un timp și pentru relaxare. Astăzi poți fi cel care îi înveselește pe cei din jur. Vremea schimbătoare te poate influența negativ, ai grijă să-ți suplimentezi alimentația cu alimente bogate în vitamina C, D și Zinc.

RAC   Influențele astrale te pot împinge să faci schimbări în felul în care iubești. Poți avea tot interesul să deschizi dialogul, dar mai ales să aduci fantezie în discuțiile tale, lejeritate în aceste vremuri sumbre, umor! Jupiter nu este în toane bune, astfel că, mai bine, nu lua decizii importante astăzi! Mai bine fă-ți un program simpatic după muncă, poate o plimbare printr-un parc, să vezi frunzele ruginii, un spectacol!

Horoscop marți, 3 octombrie. Zodia care are o zi infernală. Toți cei din jur țipă după ajutor

LEU  Marți poți avea o zi obositoare, în care simți că toată lumea din jurul tău face prostioare, dinadins, și apoi te cheamă pe tine să îi descurci. Păstrează-ți mintea rece și examinează, în loc să judeci. Dacă ai nevoie de libertate, spune asta. Dacă ai nevoie de mai multă afecțiune din partea partenerului sau a altcuiva, expune-ți dorințele cu deplină franchețe. Doar prin dialog poți obține ceea ce vrei. Râsul tău zgomotos, în cascade, punctează victoria!

FECIOARĂ  Marți poți fi în posesia unui secret care te macină, nu îți place să trebuiască să disimulezi. Influența astrală poate exhiba o mare agitație: emoțiile pot ieși la iveală, reacțiile pot fi imprevizibile, iar dispozițiile pot fi  schimbătoare. Toată această comoție într-un climat deja tensionat… Din fericire, energia rămâne constructivă și mințile deschise. Magnetismul personal este în creştere.

BALANŢĂ   Știi mai bine decât oricine cum să te bazezi pe principii de afaceri care te pot propulsa către obiectivele tale. E bine să consulți experți care îți pot oferi instrumentele necesare pentru a strânge capital și pentru a-l investi. Poți să te simți împlinit de bucurii simple, partenerul tău poate încerca să te facă să zâmbești prin toate mijloacele. Nu este nevoie să te forțezi astăzi. Ai toate șansele să fi relaxat și receptiv.

SCORPION  Marți, trei ceasuri rele, sigur ți se întâmplă ceva dramatic. Poate te lovești la degetul mic în piciorul patului, poate ți se strică espressorul, poate vine mama-soacră în vizită! Magnitudinea neplăcerii depinde de cât de pozitiv gândeşti. Dacă gândești de rău, poți atrage răul, legea atracției nu e o poveste de adormit copiii. Prieteni sau rude, poate chiar soacra, te pot vizita astăzi, posibil aducând unele veşti bune.

Horoscop marți, 3 octombrie. Zodia care are o zi infernală. Toți cei din jur țipă după ajutor

SAGETĂTOR   Acum este momentul să intri direct în miezul problemelor care te îngrijorează în privința bugetului tău, pentru a soluționa definitiv problema. Poate fi și timpul potrivit pentru a-ți exprima punctul de vedere și a realiza alianțe comerciale sau financiare. Supraveghează-ţi regimul alimentar, mai ales dacă eşti în deplasare, nu exagera cu consumul de sare, îți poate face mai rău decât de obicei.

CAPRICORN   Amână-ți dorința de singurătate pentru o altă zi și nu rezista impulsului de convivialitate care îți poate aduce noroc. Cei din ”bula” ta pot părea că au doar propriile lor interese personale sau colective, dar acestea, adesea, se întrepătrund cu ale tale. Nu te lăsa păcălit de promisiuni generoase şi de vorbe meșteșugite. Evită tot ce ți se poate părea exagerat, ieșit din comun. Desfășoară-ți doar activitatea ta obișnuită.

VĂRSĂTOR   Marți te poți simţi într-o relativă siguranţă, calm şi motivat, iar acest lucru îți poate crește productivitatea. Putem spune că poți avea o zi senină. Poate unde te-ai deconectat, de ceva vreme, de la sursele media de toxicitate psihică! Nevoia ta de siguranța financiară este posibil să te fi făcut să exagerezi cu munca în ultima perioadă, iar acum te poate încerca un pui de burn out, combinat cu o anxietate existențială care îți poate afecta calitatea somnului. Oferă-ți mai multă relaxare!

PEŞTI  Munca ta poate fi în sfârșit recompensată în mod corespunzător și poți elibera din presiune. Mai cedează din control și ți se pot prezenta oportunități interesante. Negocierile se fac fără violență și astfel poți menține cu ușurință relații bune cu competitorii tăi. Poţi evita o potențială situație mai neplăcută, dacă amâni unele întâlniri sau evenimente programate. Ai șanse să trebuiască să cauți ceva îndelung, până găsești, antrenează-ți răbdarea!

Horoscop marți, 3 octombrie. Zodia care are o zi infernală. Toți cei din jur țipă după ajutor