BERBEC   În a doua zi de Sf.Paști ai confirmarea, urmare unei informaţii, din presă sau de pe reţea, că ceea ce faci este pe drumul cel bun şi în interesul tău. Cu toată vremea capricioasă doreşti să pleci într-o plimbare prin oraş, este doar o zi liberă, care poate să-ţi încarce bateriile şi să te relaxeze. Idealizează mai puţin situaţia în care te afli şi vei avea o viaţă mai fericită. Nu trebuie să te minţi spunând tot timpul că o să fie bine. Cum îţi aşterni, aşa o să dormi!

TAUR   Nu te lăsa impresionat de veşti contradictorii şi evident, polarizate şi politizate. Fii tenace, cu multă voinţă şi continuă activitatea ta de îmbunătăţire a calităţii vieţii familiei tale.

A doua zi de Sf.Paști este favorabilă vizitelor, prieteniilor, corespondenţei, plimbărilor prin supermarketuri. Configuraţia generală a horoscopului arată o zi favorabilă: câştiguri neaşteptate şi favoruri din partea sexului opus. O veste bună, care te face să fii mulţumit pentru că ţi-a confirmat intuiţia.

GEMENI   Atenţie la mijloacele de transport în comun, fie că le foloseşti, fie că le ocoleşti, în trafic fiind. Nu te lăsa tentat de cumpărături, adică de cumpărături extravagante. De mâncare poţi să-ţi cumperi că doar nu o să mori de foame, dar şi atunci trebuie să nu exagerezi. O amică din zodia Leului, un semn de foc, îţi este favorabilă în toate, mai puţin interesele pe curs de coliziune. Nu amesteca plăcerea cu utilul. Moderaţie în relaţiile cu Racul şi Vărsătorul.

RAC   Efortul, oboseala te face să ieşi din tiparul cotidian. Ai pleca, imediat, la mare, să te arunci în valuri. Ai puţintică răbdare, încă o zi şi vine Armindeni! Toată lumea pare că te iubeşte. Ceea ce te linişteşte şi te face să produci proiecte generatoare de bani şi echilibru în anturaj în această a doua zi de Sf.Paști, pentru mulți zi liberă. O bârfă sau un schimb mai tăios de cuvinte te face să te îndoieşti de un prieten.

LEU   Astăzi ai arta de a motiva şi convinge pe cei din jur. În ciuda unei uşoare senzaţii de oboseală eşti în formă bună, aşa că poţi avea şi o seară plăcută, în oraş, cu prietenii, sau familia!

Orele dimineţii îţi sunt favorabile la bani – câştiguri mici, dar necesare. Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Ziua de astăzi este favorabilă pentru călătorii scurte şi prietenii de club.

FECIOARĂ Niciun aspect negativ, aşa că se pare că ai parte de o zi liniştită şi fără evenimente notabile. O zi plăcută, a doua zi de Sf.Paști, pe care o poţi termina frumos, cu prietenii, la o terasă sau la un film! Evită împrumuturile de bani. Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, scurte călătorii. Trebuie să fii răbdător şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare, pentru ca să eviţi o decepţie sentimentală, mai mică sau mai mare, după cât de credul eşti.

BALANŢĂ   Ai mai multe probleme, care te obsedează şi nu le găseşti soluţie. Ai vrea să ceri un sfat, dar încă nu te-ai decis dacă vrei să împărtăşeşti impasurile tale. Mult entuziasm şi o privire mai sportivă asupra vieţii te ajută să te bucuri din plin de deliciile primăverii. În privinţa legăturilor romantice în această perioadă este foarte dificil să ajungi la un rezultat dorit şi previzibil. Mai toată lumea nu vrea să-şi asume responsabilităţi, nu vrea să se complice.

SCORPION Eşti adus în situaţia de a purta conversaţii calme şi interesante cu anturajul, ceea ce îţi sporeşte gradul de socializare. Decizii mai mult sau mai puţin importante. Ceea ce este esenţial este să iei hotărârile la momentul potrivit. Nu amâna şi nu lăsa lucrurile să se rezolve de la sine. Îţi spun un secret: nu se rezolvă! Acordă mai mult timp şi fă eforturi diplomatice ca să placi celor din jurul tău.

SĂGETĂTOR Aspectele bune ale Lunii arată o dimineaţă favorabilă inspiraţiei şi intuiţiei. Astăzi poţi să argumentezi cu succes în sprijinul proiectelor de îmbunătăţire a calităţii vieţii tale!

Prudenţa, vigilenţa şi reţinerea trebuie să fie caracteristicile tale pentru ziua de azi, mai ales daca conduci in traficul aglomerat din oraş, spre munte, sau, spre mare. Cu toate că ai dori ceva nou, o schimbare, doar este primăvară – mai aşteaptă, încă nu este timpul tău!

CAPRICORN   Ai avut şi ai în continuare, şi astăzi, a doua zi de Sf.Paști, o perioadă foarte densă şi obositoare. Cu toate că nu îţi place efortul prelungit, fii liniştit şi rezultatele pot fi bune, iar mica vacanţă continuă! Ziua de astăzi este pentru tine foarte variabilă ! Adică, când vrei să pleci, când vrei să nu pleci, totul schimbându-se cu viteza luminii la fiecare câteva minute.

VĂRSĂTOR Eşti entuziast, cu toate că este o zi liberă, de realaxare și odihnă. Optimismul tău este contagios şi reuşeşti să aduci bună-dispoziţie în jurul tău. Până seara chiar te simţi foarte bine! Raporturi foarte bune astăzi cu semnele de pământ şi aer, dar atenţie la posibilele interpretari greşite făcute de semnele de foc și apă. Interpretări care te pot pune pe piste false şi duc la pierdere de timp şi bani.

PEŞTI Astăzi eşti ca un elefant într-un magazin de porţelanuri, mare atenţie la mişcările bruşte, la propriu şi la figurat. Mici favoruri din partea anturajului. Ziua pare a fi una profitabilă. Sigur, aceasta poate să se întâmple la un procent dintre nativi, la ceilalţi poate să fie ceva similar. Adică tot ceva care să bucure, poate un dar, poate un bonus de vacanţă, de 1 Mai, sărbătoarea celor ce muncesc pe bani, în definitiv tot despre bani este vorba!