Horoscop 28 septembrie. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani

BERBEC Ambiția ta este o inspirație pentru multă lume, dar fii atent, nu te implica fără să fi cântărit atent toate argumentele pro și contra. Verifică dacă proiectele tale pot sta în picioare. Nu te lansa cu cornițele înainte. Poți să preferi să ignori comentariile care nu sunt în asentimentul tău. Aceasta este abordarea corectă. Riscul este să nu-ți controlezi replicile acide care sigur îți vor veni în minte. Adoptă comunicarea non-violentă.

TAUR Astăzi poți simți că te poți, în sfârșit, elibera, treptat, însă, de barierele financiare pe care ți le-ai impus în trecut, evoluția ta se simte. Poți simți că te autodepășești și poți face unele eforturi în a te educa, cu încăpățânare privind modurile în care poți să-ți investești cel mai bine banii, cu înțelepciune. În a doua parte a zilei, o veste bună poate fi urmată de una şi mai bună, fără să fie, nepărat, din aceași arie. 

GEMENI   Dacă nu vrei să faci furori, moderează-ți comentariile și adaptează-te celor din jur, ținând cont de opiniile lor. Dacă dai dovadă de moderație, această zi poate fi favorabilă unor întâlniri foarte plăcute. Unii vânzători vor încerca, probabil, să te seducă cu trucuri eficiente în aceste zile, dar nu ceda tentației. Capitalul tău trebuie să rămână intact, astfel încât să-l poți folosi atunci când investițiile tale pot fi mai judicioase și mai profitabile.

RAC Astăzi poți scoate la lumină informații care erau  considerate confidențiale. Nimeni nu ți-o poate lua în nume de rău, mai ales că acest lucru poate clarifica o situație care părea fără ieșire. Capacitatea ta de a rezolva dificultățile poate permite un progres rapid și eficient. Poți excela, astăzi, la capitolul mediere și să împaci, cu mult tact, persoane care aveau unele lucruri de împărțit. În rest, poți prefera să stai în umbră astăzi. Poți reuși să acționezi, fără să fii observat.

Horoscop 28 septembrie. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani

LEU  La serviciu, s-ar putea să te mobilizezi pentru a schimba lucrurile, cu soluții noi și metode inovative. Aceasta poate fi o oportunitate excelentă de a te elibera de anumite influențe toxice și de a câștiga libertate și, mai ales, independență cognitivă. Ai grijă la cantitățile mari de energie consumate, constant, în ultima vreme, ai nevoie de mai multă odihnă! Nu te obosi mai mult decât este cazul, căci poți intra în uzură și burnout! Astenia de toamnă nu e o glumă!

FECIOARA  Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, realizezi analize corecte, iar intuiția ta este la un nivel foarte bun, poți avea posibilitatea de a repera oportunități profesionale deosebite înaintea altora. Trebuie să îți vezi interesul, și profesional, și personal! Supraveghează-ți alimentația, oferă-ţi pauze, mai ales pentru ochi și pentru coloană şi nu uita să-ți faci cei 10.000 de pași zilnici propovăduiți, mai nou, de specialiști în fitness.

BALANŢA  Crezi în forța de atracție și o experimentezi în orice situație. Ai credință și radiezi bucurie prin fiecare por al pielii tale. Mintea ta este concentrată pe succes și abundență și asta vei primi! Sunt bine aspectate călătoriile, chiar și cele în locuri mai exotice sau mai puțin sigure, de fel. Ai toate șansele să găsești cele mai bune cazări și totul să meargă ca pe roate, în deplină siguranță, confort și distracție!

SCORPION Îndoielile inutile din domeniul financiar ți-au setat, de multe ori, obstacole și ești pe deplin conștient de acest lucru. Astăzi, poți avea șansa să acționezi în direcția corectă, să dovedești ce meriți cu adevărat și să mergi mai departe cu proiectele tale. Pot apărea schimbări în viața ta obișnuită: schimbi casa, colegii de cameră, vecinii sau colegii. Unii oameni pot ieși din inima ta, iar alții pot sosi, relațiile tale pot fi într-un proces de schimbare…

Horoscop 28 septembrie. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani

SĂGETĂTOR Astăzi poți întâmpina unele dificultăți în a găsi calmul și seninătatea în relația de cuplu. O ceartă sau o mică discuție în contradictoriu îți poate lăsa un gust amar. În realitate, nu mai știi cum să te apropii de cealaltă persoană și nici cum să o regăsești cu adevărat. Luna vă poate oferi un spațiu propice comunicării și concilierii. Ai grijă la aportul de apă, vitamine și minerale, poți fi într-o ușoară pierdere de energie și vitalitate!

CAPRICORN Partea ta moralistă riscă să reapară și să-ți deranjeze partenerul, fără ca tu să-ți dai seama. Nu fi neglijent și nu lăsa lucrurile la întâmplare dacă nu vrei să aprinzi inconștient un conflict greu de stins. Fii la obiect în ceea ce comunici. Evită divagaţiile şi analogiile care nu fac decât să facă să fii mai greu de înțeles. Atenţie sporită în a doua parte a zilei când sănătatea îţi poate fi pusă la încercare, în special pe seama oboselii accentuate.

VĂRSĂTOR  La nivel material, situația pare să funcționeze în favoarea ta. Poți beneficia de un avantaj atractiv pentru o investiție pe termen lung. Dacă perspectiva unei schimbări de viață te atrage și te motivează, tot ce trebuie să faci este să începi. Poți sugera colegilor o ieșire după serviciu. Această idee poate fi primită foarte bine, dar e important să nu uiți pe nimeni. Ar fi o greșeală destul de dificil de remediat.

PEŞTI Astăzi, îți poți permite să încerci lucruri noi, să abordezi oamenii care îți plac, fără jenă. Stelele îți dau undă verde! Trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărâre în ceea ce spui şi în ceea ce faci. Prietenii îţi sunt aproape mai mereu, pentru că eşti o persoană echilibrată.  Bea mai multă apă, poate ceai de plante aromatice. Astăzi refuză programele de ieşit în oraş după programul de lucru şi odihneşte-te cât poţi mai mult! 

Horoscop 28 septembrie. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani